2008. november 15., szombat

Fetser János nem lő ávéhával a szólásszabadságra

Fetser János, Orosháza, szocialista parlamenti képviselő, polgármester
a vastagbor.blog.hu nyomán

"Rendőrségi eljárást kezdeményezett egy internetes fórumozó ellen Fetser János MSZP-s képviselő, Orosháza volt polgármestere, amiért kritizálta az egykori városvezető tevékenységét - írja a Magyar Nemzet. A rendőrség gyorsan megtalálta a számítógépet, amelyet a fórumozó használt, de végül nem vontak senkit felelősségre." A vérszomjas komcsi ráuszítja a rendőrséget egy kommentelőre? Fetser szerint a szólásszabadság joghézag?


Nemnemsoha. Elhatárolodunk! Nem vérszomjas és nem komcsi! Esetleg szocialista vagy szociáldemokrata, baloldali és Modernköztársaságpárti!
Nem a diktatúra arrogáns maradványa ő. És semmi ávéhás mentalitás. Hazudik reggel és este, aki róla csúnyát mond! Fetser János csupán megreformálná a szólásszabadságot, csupán lehetőséget biztosítana a róla kedvezőtleneket állítóknak, hogy néhány év alatt zavartalanul újragondolhassák véleményüket a börtönben!
Fetser János nem lövet ávéhával verébre. Fetser János egy rendes ember, akiről teljesen alaptalanul terjesztette a világsajtó (na jó: egy kommentelő az orosházi fórumon), hogy:

"egy megalomániás diktátor vetélt agyszüleményei, amely nélkülöz minden ésszerűséget, és csupán a látványosságra koncentrál". "Haszontalan dolgok. A város tele van holt tőkével és adóssággal. Milliárdos nagyságrendű pályázati pénzeket (amelyekből jutott rendesen a Fetser-nómenklatúrának is) költöttek el olyan dolgokra, amelyek feleslegesek."

Elhatárolódunk azoktól, akik tőrőlmetszett vérkomcsinak, arrogáns, hatalommániás kádernek, esetleg dagadt hólyagnak merik nevezni Fetser Jánost! Egy Fetser Jánost! Ha az ilyen Fetser Jánosok nem lennének, nem itt tartana ez az ország!

Éljen Észak-Korea, éljen Ceausescu, éljen Kádár János, éljen Keller Killer, éljen az MSZP, éljen Gyurcsány!

És köszönjük a Csongrád megyei ügyészségnek, hogy a bűncselekmény súlyához mérten, gyorsan és határozottan intézkedett! Fetser Jani elvtárs emberi méltóságának védelme mindenek fölött! Köszönjük, hogy elküldték a nagy fekete autót az elkövető családjához, elvéve a kedvüket a helyi potentátok bajuszának cibálásától! És elhatárolódunk azoktól, akik megfélemlítési akciót és urambátyám alapon működő, a politikát kiszolgáló korrupt ügyészséget emlegetnek!

Köszönjük, Magyarország, köszönjük, 2008. Köszönjük, hogy folyamatosan tudatják velünk, hogy a szabadságunk az első kiskirály szemöldökráncolásáig ér.

Köszönjük TASZ,
köszönjük Tarka Magyar,
köszönjük Szeretem Magyarországot,
köszönjük Helsinki Bizottság.
Köszönjük, hogy megszolgáljátok a gazditól kapott pénzt a hallgatásotokkal.

Nincsenek megjegyzések: