2008. december 6., szombat

Nácik a gyűlölet ellen? (videó)

NS AGAINST chauvinism

Ön kit utál jobban? A zsidókat, a cigányokat vagy a szlovákokat? Fogas kérdés? Az egymást rühellő (fehér) népek eljövendő békéje a horogkeresztes zászló alatt? Pax Swastika? Szkinhedek egymás szőrös vagy borotvált, de mindenesetre fehér mellére borulva, békében és szeretetben? Fából vaskarika? Szlovák-magyar közösen harcol a közös ellenség, a gonosz Zsidóbibsitelavivnyújork ellen? Szlovák-magyar közös lincselés a cigánytelepen?

Slovak and Hungary unity = white blood unity of europe nations! NS against chauvinism ! Sons of Europe United! Sława! 88 from Poland brothers! No More Brother Wars!!!White Nations Unite!!! White unite ! Nepoužívajte bitku proti svojmu bratovi.


NS AGAINST chauvinism!


Lapozzon, ámuljon és bámuljon.

Slovakian Music: Project Vandal - Slovak song
Hungarian Music: Vérszerződés - Európa hadserege

"Let's fight together against the jews and gipsies "

"Ezzel a videóval egyetértek. Már azért is mert nekünk, a Kárpátmedence népeinek össze kell fognunk, mert nem mi vagyunk egymás ellenségei, hanem a rézbőrűek, és a zsidók."

"Végülis a szlovákok magyarok nagyobb részben.... csak ingyen telket kaptak de ha beismerik h magyarok akk már nem ellenfelek..."

"Aki a szlovák vezetést, és a szlovák rendőrséget a szlovák néppel azonosítja, az pont olyan mintha a magyar vezetést és a magyar rendőrséget a magyar néppel azonosítaná...."

"Dear Hungarians, I am proposing for strategic alliance of Hungary, Croatia and Slovakia, as was the before, against german capitalism, and turkish islamism.

Dear Hungarians, please do not denounce and deride our Slovakian nation, our language and our statehood,
and we will live in friendship in brother-hood. There could be new alliance on Danubes riverbanks.

Friends, brothers- we can be respected,
think about "

Kapcsolódó:
Vyhlásenie proti šovinizmu a asociálnemu správaniu v našich radoch.(Declaration against chauvinism and asocial behaviour in our lines.)

frissítés 1:
a beszélgetős nevű AntiJuda8814újabb videója

"Hungarian National Socialist Support for Serbia"
oszt a videó egy laza "Fuck Albania" felirattal nyit :DDD

állunk és bámulunk, ez a fickó összehozza a Duna-menti Köztársaságot a horogkeresztes zászló alatt. Eredeti alapgondolat: mindig akad valaki, akit egymásnál is jobban utálhatunk

frissítés 2:
Unanentaqifsha albán-magyar közös határra vágyva felosztaná a maradék Szerbiát

4 megjegyzés:

lópici írta...

hogy olvassatok külföldi nácikat is, ne csak a kurucokat
a magyaroknak külön linkje van a romania mare újságban :-))

http://www.romare.ro/

vadim tudor nagyon nekikeseredett h 18 év után kiesett a parlamentből. szerinte csaltak a választásokon.


FASCISTII UNGURI TRIUMFATORI! PATRIOTII ROMANI VADIM, BOLCAS, FUNAR, ILIE ILASCU - FURATI CA-N CODRU...

Romanii spumega de minie. Marea frauda electorala de la 30 noiembrie, care a facut posibila eliminarea PRM din Parlament, ar putea sfirsi foarte prost. Romanii patrioti si justitiari nu vor putea ierta vreodata aceasta faradelege. Marii nostri inaintasi se rasucesc in morminte. Un sistem politic absurd si ticalos ii readuce in forul suprem legislativ al tarii pe Marko Bela si Gyorgy Frunda, lasindu-i pe dinafara pe Corneliu Vadim Tudor, pe Lucian Bolcas, pe Gh. Funar si Ilie Ilascu, care au fost furati ca-n codru. Ei erau ultimele bastioane in calea iredentistilor unguri, singurii aparatori ai suveranitatii si integritatii nationale, ai valorilor romanesti si ai neamului nostru strabun. Sfisierea teritoriala a Romaniei este mai aproape ca oricind sa fie transpusa in practica. Sa nu va mirati de ceea ce va urma...

angyalka írta...

Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
A könyv a legszebb ajándék - lepje meg szeretteit a Führer, Szálasi Ferenc és Marschalkó műveivel!

http://kuruc.info/r/6/31879/

török diszkó írta...

kedves angyalka/kurucinfó, semmi kifogásunk, h reklámokat helyezzünk el híres-hírhedt hecclapunkban, de a gerinctelenségünk nem azonos az ostobasággal: tessék fizetni.


Köszönjük

lábfej írta...

Bár sajnállak, hogy ilyen vagy, de szeretem benned ezt az esetlen kecsességet, amikor az ostoba beszéd után leesik az állad. Akarsz tanácsot egy idősebb és tapasztaltabb koponyától?