2008. július 30., szerda

Nácivadász Szövetség: Vihar a biliben (2. kötet)


printscreen: a lopott kép a nacivadasz.blogspot.comprintscreen a nacivadasz blogról: a kép ügyesen körülmetélve, hogy feliratunk eltűnjön

A balos tolvajlás és csalás ügyében nemrég (1. kötet) höbörögtünk egy kellemeset, oszt ezt a választ kaptuk a neten hiperaktív "nácivadászoktól" bele az orcába:

"A képet esztétikai szempontból vágtuk meg, javítottuk fel, így került le róla a felirat. Teljesen igazatok van, elnézést kérünk amiért nem jelöltük meg a készítőt (sok támogatónk kifejezetten kéri az anonimitást), ezt most pótoltuk, és elhelyeztünk egy hivatkozást oldalatokra is. Nemsokára feltöltjük saját, illetve szimpatizánsaink fotóit is!

üdvözlettel,

Magyar Nácivadász Szövetség"



Azonnal vásároltunk egy láda tojást (Gizinéni, záp kéne)

A kreatív lopásairól elhíresült fotelterminátor, a Nácivadász "Szövetség” nevű nyikhaj olyan magas labdát adott szerkesztőségünknek, hogy azonnal Központi Válságkezelő Bizottságot hívtunk össze kedvenc illegális kocsmánkban, a Sirályban. A Bizottság vastapssal, skandálással (Sieg Heil, 14, 88) és karlendítésekkel fűszerezett tanácskozás után közfelkiáltással megbízta Szeretett Főtitkárunkat, a Magyarság Reménységét, a Kárpátmedence Géniuszát,

Árpádházi Szent Adolfot,

hogy méltó választ adjon a zsidókommunista provokációra szerkesztőségünk, milliós nagyságrendű olvasótáborunk és úgy általában a világ szittyamagyarsága nevében.

íme a zseniális, agyagbadöngölő láncfűrészelés, ami vélhetőleg a végét jelenti a pinaszájúaknak, sírva levonulnak az internetről:


Kedves biboldó nácivadász elvtársak!

1. Baszkibaszkibaszki, mióta vagyunk mi a szimpatizánsotok vagy támogatótok, baszkialássan, hogy gond nélkül elprivatizáljátok mások szellemi termékét?!!! hogy aztán de facto sajátotokként villogjatok vele, miután gondosan leesztétizáltátok róla a kép tulajdonjogát bizonyító rovásjeleinket?!! Értjük mi, értjük, ilyen a neobaloldali értékrend, megaztán: inkább mi lopjuk el, különben ellopják a nácik. Nade baszkibaszkibaszki!!! együtt ittunk a Sirályban vagy miafasz, hogy rossz hírünket keltitek?!!!! Az a tény, hogy meglehetősen ritkán és csak alapos indokkal verünk zsidót (cigányt, négert, albánt, afgánt, agárt), az még nem jelenti, hogy egy akolban röfögünk és a mi is via MSZP kapjuk a gázsit a Közpénzből!!!

És ha már annyira beszari, papírtigris nácivadászok vagytok, hogy ki sem mertek mozdulni az internetről egy kockázatmentes fotózgatás erejéig, akkor a 3. pontot ajánlgatjuk kedvesen.


2. Megértjük, hogy tízmillió náci országában az antifasiszta harc elsőrendű prioritást élvez az MSZP és holdudvara számára, de időnként (például kikapcsolódásképpen) megpróbálkozhatnátok azzal a fránya izével, hogyismondják, megvan: a MUNKÁVAL. Tudjátok, amivel a gójok (nem a motorosok) szoktak foglalkozni a nap túlnyomó részében. Megértjük, hogy a munkaethosz teljesen hiányzik a kádergyerek-hagyományból, nade miért nem mentek el próbaképpen egy kicsikét dolgozni, valami társadalmilag hasznosat tenni, basszátokmegalássan? Nem kell félni, nem fog fájni: Csegevara például orvos volt, mielőtt elhatalmasodott volna rajta a világforradalom, sőt a másik neves antináci, Sztálin elvtárs meg egyenesen cipészkedett! Fűnyírásra szerintünk még ti is alkalmasok vagytok.

3. Csupa para az életet Szörnymadárországban, ajvé. El lehet menni Szlovákiába, megmondta a Főantifasiszta, de már az is tele van nácikkal, basszuskulcs, basszuskulcs, ezek a turbómagyarok már Szlovákiát is megfertőzték. Egy kis időutazással esetleg Ceausescu Romániája is szóba jöhetne, a Legnagyobb Román még nálatok is jobban utálta a magyar horthysta-nácista fasisztákat. Sajnos, ez a vonat is elment.

Uccsó lehetőségként marad az alija a Baloldali Mennyországba, ahol talán jól éreznétek magatokat. Nincs az a fránya szólásszabadság, tehát nincs gyűlöletbeszéd sem. Nincs gyülekezési szabadság, tehát a Gárda sem masírozhatna fogat csattogtatva utánatok, leharapni a cérnametéltet. Szal mi a büdös faszért nem húzzátok el a seggeteket innét a totálisan nácimentes és hundertprocent baloldali Észak-Koreába, elvtárskáim?!! Ein-zwei, arbeit macht frei, indulááááááááás!!!



27 megjegyzés:

Névtelen írta...

a bátor antifák oldaláról:

# Gede Sándor állapota: vak, rokkantnyugdíjas, és dühödt, torzlelkű nyomorult náci söpredék. (Vaksága miatt egy esetleges vödör szarral történő leöntés sokkal elegánsabban történhet!

Névtelen írta...

muhahaha:
Turks have a great history starting from 15000 B.C.!Famous Turkish clans/states are (some):
Scythians, Sarmatians, Amazons, Huns, Alans, Etruscans, Sumerians, Mayas, Olmecs, Germans, Avars, Cimmerians!

Névtelen írta...

A bosszú népe
Úgy tenne jégre
Hogy ne is vedd észre
Hogy elpusztít

A lélek üressége
A mérce kettõssége
Egy bosszúálló isten
Torzult tükörképe

E szorgos nép, ha perbe fog
Téged elevenen tûzre dob
A harag réme, a béke vége
Tombol a bosszú népe

A bosszú népe
Úgy tenne jégre
Hogy ne is vedd észre
Hogy elpusztít

Ne szabadkozz: te szabad vagy
A hatalmad magadnak akartad
Hát szabad-e hagynod, hogy fúrja-tépje
Hazádat folyton a bosszú népe?
http://www.free-lyrics.org/889-Ákos.html

Félnek tõled, rettegnek
És inkább elevenen esznek meg
Csak nehogy el tudd mondani végre
Hogyan gyûlöl a bosszú népe

A bosszú népe
Úgy tenne jégre
Hogy ne is vedd észre
Hogy elpusztít

A gyûlölet rabja
Majd kiforgatja
Minden szavamat és átkoz
Mert aki brancsoknak tagja
Az ukázba kapja
Hogy üssön, ha nem tartozol a párthoz

A bosszú népe
Úgy tenne jégre
Hogy ne is vedd észre
Hogy elpusztít

Dúdold ezt a dalt
És aki gyûlöl majd érte
Az lesz a bosszú népe

Névtelen írta...

Zsidó gyerek kérdi a rabbit:
-Rabbi mi az a privatizáció?
-Az az amikor elvesszük a gójoktól azt ami őket illeti.
-És a gójok ezért nem szólnak?
-De igen. Ezt nevezzük mi antiszemitizmusnak.

Névtelen írta...

akkor most ez egy antiszemita poszt?

Névtelen írta...

poszter

Névtelen írta...

a gyermekbarát,
muuuuuuuuuuuuuu
uhahhhhhhhhhh
hhh
hhhha

Névtelen írta...

még egy fasz a neten

Névtelen írta...

muhahamuhahamuhahamuhahamuhahamuhahamuhahamuhahamuhahamuhahamuhahamuhahamuhahamuhahamuhahamuhahamuhahamuhahamuhahamuhaha

A népszabadságos LédererPál keresztdöntögető fiacskája mostanság nácivadászattal foglalkozik

muhahamuhahamuhahamuhahamuhahamuhahamuhahamuhahamuhahamuhahamuhahamuhahamuhahamuhahamuhahamuhahamuhahamuhahamuhahamuhaha

Névtelen írta...

Shalom Szálloda Zrt.
1 kis "érdekesség" a nyalánkságok kedvelőinek:
"Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselõ-testülete
19 igen szavazattal, egyhangúlag úgy dönt, hogy a 825/2006. (VII.13.) Képviselõtestület határozattal meghirdetett, több, üresen álló nem lakás céljára szolgáló helyiségcsoport
elidegenítésére kiírt nyilvános egyfordulós
pályázatra a -24782/0/A/21 hrsz-ú, Hold u. 3. pince alatti
ingatlan vonatkozásában,a beérkezett érvényes ajánlatok ellenére a pályázatot eredménytelennek nyilvánítja.

majd pedig...

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselõ-testülete
19 igen szavazattal, egyhangúlag úgy dönt, hogy a 18/1995. (VII.14.) B-L.Ö rendelet 9.§ (1) bekezdése alapján hozzájárul a -24782/0/A/21 hrsz-ú, Hold u. 3. sz. alatti 54nm
alapterületû, raktár megnevezésû, pince ingatlan
Shalom Szálloda Zrt. részére történõ elidegenítéséhez forgalmi értéken 3.445.200,-Ft Áfa, vételáron, a vételár egyösszegû megfizetésével."

tehát 76.560 HUF/nm a Hold uccában. (ok, pince) WOW!
Én adnek érte 80e-t is, dehát nem vagyok tagja a klubnak...:p
(és én kérek elnézést!)

Névtelen írta...

http://abszurd.blog.hu/2008/08/13/visszaszoktato_trening_hazatero_magyaroknak

Visszaszoktató tréning hazatérő magyaroknak

Török Diszkó írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Névtelen írta...

amikor megmegy a pinaszájú Fiala János és pinaszájú Keleti Györgyi

és az igénytelenségről értekeznek, juhé

http://velvet.hu/celeb/fiala0818/

Névtelen írta...

Nívótlan, de érdekes a blog. A szerző egyszerű, prolisorból származó külvárosi paraszt benyomását kelti: lazának, viccesnek hiszi magát, holott inkább csak egy ordenáré paraszt, aki sugárban fröcsögve szarja tele a klotyóülőke peremét a zsírlében pácolt kolbászos bableves után. Ilyen embereket pedig egyetlen dologra lehet használni: falhoz állítani, és addig ütni a heréjét egy kampós bottal, amíg bocsánatot nem kér, amiért megszületett. Ámen.

Török Diszkó írta...

Kedves Névtelen,

nivótlan, de érdekes hozászólás. Ráadásul találó a jellemzésed: valóban fröcsögve szarjuk tele a klót reggelente a kannásboros szkinhedgyűlések után.

Nade mia bajod a kenyeredet termelő agrárproletárokkal (aka parasztság)?

Névtelen írta...

gyere a kóser cujkrászdába, szívi

Török Diszkó írta...

Folyamatosan támadják a baloldali—liberális politikai mezőben a magyarságtudatot, holott az fontos motivációs faktor a versenysportban — állapította meg Münnich Iván, a Magyar Pszichológiai Társaság volt főtitkára. A szakember a Magyar Nemzetnek adott elemzésében feltételezi: Pekingben ennek a szocializációs körülménynek is szerepe lehetett több olimpikonunk megingásában.

Török Diszkó írta...

A neves pszichológus, agressziókutató megállapította: nemcsak az éremeső elmaradása vette el az örömünket; a társadalom frusztrációját fokozza, hogy az uralkodó politikai elit elhárítja a felelősséget, illetve azt szuggerálja a „merjünk kicsik lenni" szlogen jegyében, hogy reális volt sportolóink eredménye. Ezt nevezi Münnich kettős frusztrálódásnak, amely szerinte egyébként is érvényesül az országleépítő intézkedések és azok hatalmi magyarázgatása nyomán.

Névtelen írta...

szarfaszúak hadinépe

Névtelen írta...

Mohácsi Péter, az IBM Data Storage Systems Kft. ügyvezetője és humánpolitikai vezetője.

Mohácsinak köszönhető, hogy az IBM-nél ún. "különböző szexuális orientációjú munkatársak csoportja" alakult, amiért "Befogadó Munkahely Díjat" kapott. Erről a Menedzserfórum Magazin egy tavalyi cikke tudósít, kiemelve: Mohácsi Péter hangsúlyozta, hogy az idei Büszkeség Parádén a vállalat menedzserei együtt vonultak a homoszexuális alkalmazottakkal, hogy támogatásukról biztosítsák őket."

Névtelen írta...

Ezek szerint ez a fasz Mohácsi főtoleráns arra kényszerítette az IBM dolgozóit, hogy a buzifelvonuláson parádézzanak? a május elsejei felvonulásra olcsó sört és virslit kaptak a felvonulók, itt mi volt a jutalom? megtarthatták a munkahelyüket?

Névtelen írta...

2 Most, hogy negyven év után első felháborodásomból
felocsúdtam,
most, hogy a természetes és mesterséges hullahegyek
mérete kiegyenlítődni látszik,
most, hogy a "fasiszta itt minden" gyanúja kezd
belém fészkelődni,
hogy az anyaméhbe egyenként bevagin bevaginozott,
bewagonírozott lelkeket számlálok,
csak munkára viszik, levegőre, vidékre, szebbnél-
szebb hegyes-völgyes vidékre,
hogy a kórházak a rokonokat, barátokat, elmengelésítik,
hogy csak a túlvilágra viszik őket dolgozni, túlvidék-
re friss levegőre, hogy a túlvilág egészséges, de üzenni onnan tilos,
hogy munkaerőre odaát is szükség van,
vagy ha nem is, valamire csak jó, aki egyszer már élt és dolgozott,
mert ahogy a németek, úgy odaát sem estek a fejük lágyára.
A jóhiszemű nyuszik nem a semmibe gázolognak el.

Hiszem a jót, mint egy melanéz.

http://www.artpool.hu/Erdely/aranyfasisztaim.html

Névtelen írta...

a nap miért nappal kel föl, miért nem éjjel, amikor a fény sokkal hasznosabb lenne?

Névtelen írta...

tarka magyar!

Névtelen írta...

szemét

Névtelen írta...

Kedves nácivadász, "esztétikai szempontból" inkább azt a nagy kampós orrodat kéne megvágnod, feljavítanod :DDD

Névtelen írta...

drhouse isten