2008. október 31., péntek

Pólópokol versus Tomcat Pólóblogja

A sikeres Tomcat Pólóbolt Üzleti Modell (TM) lenyúlták követőre talált.

R E K L Á M
(kéretlen, persze)

Nincs új a nap alatt, illetve qrva nehéz újdonságot kitalálni. Itt van ez a Tomcat gyerek, meg a pólóboltja, aminek blogírással szerzett ismertséget. Először dobozból árusítás a Lehel-téren, majd nemrég rendes bolt a Körúton, szilárd falakkal, rendszeres nyitvatartással. Vegyél néhány pólót a kínai piacon 3 ft/darab pénzért, nyomtass rá vmit azoknak a kedvéért, akik a pólójukkal kívánnak kommunikálni, majd hirdesd a neten, mert reklámra amúgy sincs pénzed. Majd a közléskényszert állítsd az üzlet szolgálatába, a bolt mellé írjál blogot, akár a Coca-Cola. Megtörtént, bejött, naponta több ezren olvasták Tomcat agymenéseit, vették a pólóit. Sajnos a szélsőizén látta meg a nevezetes Piaci Rést, oszt az idők folyamán egyre jobban eldurvult a pólóárus. Tóta W. néhai országos cimborája, néhai nonkonformista, néhai anarchista Tomcat mára hótunalom lett, elvesztette humorérzékét és vérmagyarrá avanzsált, már nem tud két mondatot zsidózás-cigányozás nélkül leírni (kivéve kutyák és macskák). Boltja viszont működik, hála a kőszilárd rajongótábornak. Ha sikerül képviselőséget szereznie és a húsosfazékhoz férkőzni, akár be is csukhatja a butikot, beérkezett az álmai kikötőjébe..

"Újabb töltényt lökött a puskába és üzleti mantrákat dünnyögött magában. Tedd mással, mielőtt veled teszik. Ölni és halni hagyni. Szarjál, vagy takarodj a konyhából. Természetes kiválasztódás. Hulljon a férgese."

Nincsen Coca Pepsi nélkül, a sikert sokan másolnák. Igen, itt a Pólópokol, pólóbolt (1052 Budapest, Váci utca 12.) és blog egy helyen, tényleg nehéz újdonságot kitalálni. A Szélsőközép harmadik tagja, Dávid működteti az üzletet, a néhai odamondogatos médiageci mára visszavonult az üzleti életbe.

Utóbbi boltjának 3D változatát is megtekintettük a Váci-utcában, nagyon hárásó és széles kínálat, bár lényegesen visszafogottabb Tomcatnél. Amúgy is lehetetlen lenne jobber pályán leelőzni Kandúr őkelmét, a Dávid gyerek nem is próbálja meg. A tőlünk már megszokott elvtelenség jegyében mindkét pólóboltot szeretettel ajánljuk sokszázezres olvasótáborunk figyelmébe, éljen a királyság, le a demokráciával.

Addig is: napinapinapinapinapina


A Szélsőközép édeshármasban éppen Trianonról osztja az észt.

8 megjegyzés:

Bombagyár Szerkesztőség írta...

Észlényke!

Ad1: Nem voltam soha anarchista. Világéletemben rendpárti voltam.

Ad2: A mai napig sem tudom úgy, hogy haragban lennék. A véleményünk sok dologban nem egyezik, ez tény.

Ad3: A politikai véleményem nem üzleti fogás. Azt nyilván nem gondolod komolyan, hogy pusztán marketingcélokból üldöz a rendőrség, figyel meg a titkosszolgálat, satöbbi?

Ad4: Ha már nem olvasod a blogomat, legalább ne akard kitalálni, ami benne van. Tipikus libsi tempó, nem olvassuk el, de kijelentjük, hogy ott "cigányozás és zsidózás" van. Arról nem is beszélve, hogy ez a két társaság korántsem hótiszta és feddhetetlen, ami a magyarországi közviszonyokat illeti...

Bombagyár Szerkesztőség írta...

Izé, ad2 még egyszer: A mai napig sem tudom úgy, hogy Tóta W. Árpáddal haragban lennék. A véleményünk sok dologban nem egyezik, ez tény.

Török Diszkó írta...

Drága Tomcat, te Bombagyár Szerkesztősége!

Köszi a hozzászólást, de én (száztagú szerkesztőségünk és milliós nagyságrendű olvasótáborunk, etc.)megelégedtünk volna egy szimpla köszönömmel. Esetleg bővebben: KÖSZÖNÖM AZ INGYENREKLÁMOT.


A pontokba szedett megjegyzéseid közül a másodikra kegyeskedünk rekontrázni, érezd magad megtisztelve. Szal szerinted jóba vagy még Tóta Wé tesóval, alles in Ordnung im Bett. Khm, érdekesen képzeled el a barátság nevű párkapcsolatot, én például nem szoktam olyan tökönrúgásokkal kedveskedni barátocskáimnak, amivel Tóta barátod szerelmeskedett neked: http://w.blog.hu/2007/05/14/eroica_i

Török Diszkó írta...

was gibt's Neues in der Lederhose, Tomcat

Névtelen írta...

Rendkívül türelmes és sosem adja fel. Tudákos körtefával van dolgod. Úgy tesz, mintha teljesen megfeledkezne rólad, aztán egy napon, amikor egy sötét utcán lépdelsz, apró lábak lépteit hallod majd magad mögött... kip, kop, hallatszik majd, és amikor futni kezdesz, õk is gyorsítanak, kipkopkipKOP...

Névtelen írta...

Vizsgakövetelménnyé tette egyetemi diákjai számára Csepeli György, hogy választókörzetének falvaiban készítsenek tanulmányokat a választásról. A visszahívott SZDSZ-es képviselőjelölt helyére nevezett államtitkár-egyetemi tanárnak májusra kell prezentálniuk a somogyi kutatások eredményét. Az oktatási ombudsman jogi aggályokat nem lát, de szerinte az ilyen kutatás hitelessége alapjaiban megkérdőjelezhető.


"Nem rólam, hanem általában a választásokról van szó a tereptanulmányban" - szögezte le Csepeli György, a február 21-én képviselőjelöltté avanzsált az SZDSZ-es államtitkár. Az Index információi szerint az ELTE kulturális antropológia szakcsoportját oktató Csepeli azt a feladatot adta hallgatóinak, hogy a tavaszi félévben egy-egy somogyi faluban interjúzzanak a kampány idején.

Dávid írta...

Köszönöm.
KÖSZÖNÖM AZ INGYENREKLÁMOT!

Csakbetksszmk írta...

Szerintem a videón nem Tomcat van. :)

Neki meg azt üzenem, hogy az ad 1., ad 2. tök mást jelent. :D