2006. március 28., kedd

Taxishiéna fõtaxis mimikrivel


Hol volt, hol nem volt, illetve van egy spancim, amelyik annyira, de annyira bugyuta, hogy elnevezték a galád cimboráim Gesztipéternek. Szeretett blökim nekifutással próbál a boltok becsukott üvegajtaján keresztül áthatolni, valamint rendszeresen elorozza a környék rémének, a Killer nevû pitbullnak a gumicsontját. Nemrég sikerült még önmagához mérten is nagyot alakítania: amikor meglátta az utcán közelítõ anyukámat, örömében kiugrott a cirka 7 méteres magasságban levõ lakásablakon. A kétségtelenül látványos salto mortale után anyuci tényként közölte telefonon keresztül, hogy Peti öngyilkos lett, de legalábbis eltörte a gerincét. A többi fortissimo bõgés. Vészhelyzetben a legelszántabb autóirtó bringásállat is hajlamos kocsiba ülni, tehát leintettem az elsõ taxiformájú jármûvet (a periferiális látásom szerint Fõtaxit) és a helyszínre vágtattunk.

A húgytocsában heverészõ blöki láttomra megcsóválta a farkcsonkját, amitõl nagy kõ esett le a szívemrõl, mert legalább a gerinctörést kihúzhattam a lehetséges sérülések listájáról. Serényen szétrúgdostam a környékbeli irodistákból összeverõdött bámész tömeget, majd a jobb ötlet híján pokrócba csomagoltam az ütõdött ebet és anyástól betuszkoltam õket a várakozó taxiba. Elindultunk az állatorvosi egyetem felé. Ekkor érkezett el az ideje, hogy az addig hallgatag taxisofõr megszólaljon. - Tudják-e, hogy én nem Fõtaxis vagyok? - Tessék? -– így én, a naív. - Nem piros-fehér, hanem fekete-fehér kockás csík van a kocsim oldalán -– tette hozzá magyarázólag. Tanácstalanul vártam, hova akar kilyukadni. Megtudtam azonnal. - Nekem másként van beállítva az órám - közölte sejtelmesen. - Aha -– kezdtem kapisgálni. –- És mégis mennyire másként?

Mondott egy összeget, amitõl megszólalt a fejemben a trash metál és vízióm támadt. Kiviszem a hiénát egy csendes folyópartra, majd ábrándos arccal apró darabokra tépdesem, miközben azt mormolom: szeret - nem szeret. A maradványokat meg intõ példaként kiszögezem a városunk kapuira és a taxisdrosztok környékére a hasonszõrû kollégái számára.

Sajnos, a hátsó ülésen szûkölõ eb + anya az égbeszökõ vérnyomásom ellenére is önmérsékletre késztetett. Megérkezésünkor beértem azzal, hogy az ablakon bedobott ezresek mellé csupán egy, az emberek és Isten által egyaránt helytelenített aktusra buzdítsam a kedves mamájával kapcsolatban. A mamától ezúton kérek elnézést.

A blöki megúszta egy lábtöréssel és már újra a régi, tegnap például ideiglenesen a birtokába került egy lehúzott cipõvel pihenõ fájóslábú svéd nyugdíjas bal lábbelije. Tõle is ezúton kérünk elnézést, jevlá gubbjevel. (Képünk illusztáció, a Szervita-téren készült két nappal ezelõtt.)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Van, akinek ez még újdonság? Hogy lehettél ilyen bamba?
#263 - 2006. Ápr. 06., 17:26 - Büdöske

#255 - Bela the King
csak almodsz, hogy rendet raktak NY-ban, engem epp ott vert at egy taxis, mondjuk nem nagyon, csak 80 %-kal, de a vegen jol leuvoltottem a fejet es nem adtam borravalot, egy kicsit vitatkoztunk az ut szelen, aztan elviharzott.
#262 - 2006. Ápr. 03., 16:20 - AS

#260
Na, látod, tudsz te trágárkodás nélkül is beszélni.

A második bekezdéseddel meg úgy, ahogy van, egyetértek.
#261 - 2006. Ápr. 02., 00:49 - Eddie Krueger

Libsi, én már nem kedvellek téged! Az elején még normális voltál, de amióta nyíltan hirdeted, hogy az SZDSZ az életed mindene, meg hogy mi vagyunk a sötét oldalon, ez már nekem betett.

A többi nem fideszesnek: a szavazati jog 18 éven felül (kevés korlátozással) mindenkit megillet korra, nemre, vallásra, felekezetre, kisebbségre, társadalmi helyzetre, vagy státuszra tekintet nélkül. Nem függ össze az adófizetés ténye, vagy nem ténye a szavazó állampolgár szavazási szokásával, vagy hajlandóságával. Tudniillik az adócsalók is szavazhatnak. Te is lehetsz munkanélküli, vagy éppen nyugdíjas (már ha megéred, persze...). És adott esetben az államtól kapod a nyugdíjadat, (vagy magánnyugdíjpénztárból).

Ha nem értetek egyet azzal, hogy a leendõ magyar állampolgárok (Kárpát-medence elszakított magyarjai és azok leszármazottai) ne szavazzanak itt, akkor kérjétek meg a Joe bácsikat meg a Stephen bácsikat losziban meg nyújorjkban, meg az egybesült államokban, hogy ha van magyar állampolgárságuk is, akkor ne szavazzanak. Tudniillik sokan teszik azt, aztán ide se tugják a seggüket... De idõben szóljatok nekik, mert ott már holnap, azaz április 1-én (szombaton) kezdõdik a szavazás.
#260 - 2006. Már. 31., 02:25 - szdszútáló

Megjelenés után hány napig illik hozzászólni? Vagy mikortól ciki?:)
#259 - 2006. Már. 30., 20:58 - Portadown taxi

http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/vallalatihirek/20060330nyartol.html
#258 - 2006. Már. 30., 15:23 - airport taxi

256 - es ezzel mit ersz el? A hienak is siman tudnak egy tarsasagot alapitani, aminek majd a hivatalos tarifaja lesz az, amit most tarsasag nelkul is alkalmaznak. Ha pedig ez a hivatalos tarifa (amit mar most is kozzetesznek az autoban), akkor az utasnak fizetnie kell, ha igenybe vette a szolgaltatast.

A megoldas az, hogy meg kell nezni, hogy milyen taxiba ulsz be. A legkedvezobb pedig, ha telefonon hivsz taxit.

Szerintem eleget cikkeztek errol az ujsagok, stb., hogy az ember tudja, hogy nem mindegy melyik taxiba ul be. A kulfoldiek persze jobban ki vannak teve az atveresnek, de erre vannak az utikonyvek, internetes oldalak, stb., ahol informaciot tudnak gyujteni az orszagrol. Erdekes modon ezt sok magyar is meg tudja tenni, igy tudja, hogy pl. mit ne csinaljon, mire vigyazzon az adott orszagban.
#257 - 2006. Már. 30., 12:28 - 256-nak

Abban látom az ésszerû megoldást, hogy bárki, aki taxis szeretne lenni, akár saját kocsival, az fogja magát és belép egy taxitársasághoz. Ott kap egy számot, mittomén' még mit.
A mezitlábazást meg megtiltanám, jobban mondva bárki taxizhat, amennyiben belép egy taxistársaságba.
#256 - 2006. Már. 30., 09:33 - Értelmes(nek tűnő) ember

A Demszky az a taxisok lotyoja es ok kurjak seggbe minden este. Pont.
Nezd meg a Giuliani milyen rendet rakott a NYC taxikkal !!! Csak egy jo polgarmester kell egy varosnak nem egy ilyen kocsog csira aki semmiresejo es haszontalan.
#255 - 2006. Már. 30., 00:04 - Bela the King

Én is hasonló klónnal jártam pórul.
Este szórakozóhelyrõl mentem haza. Láttam egy Fõtaxinak tûnõ tárgyat. Beültem. Mikor megérkeztünk, nézem az órát. Igaz, hogy ittas voltam, de az összeg még így is mellbe vert. Kérdezem: "Ez nem Fõtaxi?"
Erre a taxis: "Nem. Boccs."
Kifizettem, mert ha már ekkora f@sz vagyok, hogy nem telefonon rendelek, vessek magamra.
A legfõbb szabály: MINDIG TELEFONON KELL TAXIT RENDELNI!!
#254 - 2006. Már. 29., 23:29 - balek

Visszaterve a taxisokra:
Munchenben egyszer beultem ejjel egy taxiba 2 mexikoival meg egy angollal egy taxiba ugy, hogy egyikunk sem beszelt nemetul. A taxis felreertette a cimet es egy masik hasonlo nevu utcaba vitt minket (ami szerencsere nem volt tul messze), a tevedes felfedezese utan suru elnezeseket kert, majd amikor vegre megerkeztunk a jo cimre, akkor az oraallasbol levonta a kerulo megbecsult osszeget, es meg surun kerte a bocsanatunkat. Az angol egyebkent taxisofor volt Londonban es elmeselte, hogy 3 evig tanult, mire letette a vizsgat, mert az osszes utcat kivulrol kell tudni.
Parizsban is volt szerencsem viszonylag sokat taxizni, sot ejjel ugyanazt az utvonalat sokszor megtenni. 10 esetbol tizszer 5%-on belul ugyanazt az osszeget fizettem! A kocsiban nagy betukkel ki van irva: ha van kedvelt utvonala, akkor kerjuk kozolje a soforrel! Volt mar eset, hogy a sofor alternetiv utvonalat javasolt, mert a valasztott utvonalon dugo volt... A tarifa pedig tarsasagtol fuggetlenul egyseges, nem olcso, inkabb draga, de Budapesten meg sokkal dragabb tud lenni.
#253 - 2006. Már. 29., 22:09 - AS




ELSÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕ



#252 - 2006. Már. 29., 22:05 - első!

Kar, hogy kreten vagy, kedves homarba irogato.
#251 - 2006. Már. 29., 21:41 - http://sohafideszt.blogspot.com/

250.azaz kétszázötvenedik
#250 - 2006. Már. 29., 21:32 - 250.

erõltetett és gyenge a humor. még szerencse hogy nem olvastam végig. kutya mint a gazdi?
#249 - 2006. Már. 29., 19:35 - bbb

Én is gratulálok neked Eddie, remek voltál!
#248 - 2006. Már. 29., 18:52 - Eddie Krueger

a za barom taxis monnyon le!
#247 - 2006. Már. 29., 18:39 - utalom a becsteleneket

Nem tudtam végigolvasni ezt a vicceskedõ, dagályos szöveget, de ha taxisokat kell gyalázni, akkor beszállnék.
Van most valami köcsög társaság, aki lemásolta a 6x6 taxi megjelenését. Beállnak helyek éjszaka elé és elviszik a 6x6 utasait. Mekkora gecik!

Reptérre csak Barát Taxival menjetek! 2500 Budáról, verhetetlen. És a soföröknek volt gyerekszobájuk.
#246 - 2006. Már. 29., 16:51 - Taxisok...

miért nem kérdezted meg elõre, hogy mennyiért visz el? nem ciki
#245 - 2006. Már. 29., 16:38 - faszom..

há mosmá végképp nem tuggyuk, kit kell leszopni!! hogy melyik oldalt!
#244 - 2006. Már. 29., 16:30 - Brigi és a nagymellű szőke

Azért van ennyi taxis hiéna mert Demszky 1 gyönge kezû korrupt PÕCS
#243 - 2006. Már. 29., 16:15 - 6

Brigi!

Akkor hova küldjem a taxit?
Nyugi én fizetem!

de mijaza zéerté?
#242 - 2006. Már. 29., 14:14 - Men Edzser

nekem a taxis hozza a szívgyógyszert, és õ visz az árkádba is, úgyhogy elég, le szállni róluk
#241 - 2006. Már. 29., 14:01 - punpa

150% drágább takszi!
NA ezt megcsináltátok
#240 - 2006. Már. 29., 13:21 - Wazze

tények:
-a taxisok olyan hülyék, hogy még a Chuck Norrist is megpróbálnák átqrni
-a taxisok mind a fideszre szavaznak
-a fidesz megpróbálja Chuck Norrist átqrni


Aztán meg mi lesz itt - vérnarancs?
#239 - 2006. Már. 29., 13:06 - jós

237-nek: ha tobb a taxis, nagyobb a verseny. Aminek koszonhetoen alacsonyak a tarifak, valamint nem kell felorat varni egy taxira, hanem ott van max. 5-10 percen belul.

A kevesebb taxis nem lenne garancia a jobb szolgaltatasra, mert ahhoz valakinek be is kellene tartatni a szigorubb szabalyokat, ami nem hiszem, hogy mukodne.

De egy megbizhato taxis ceggel nem hiszem, hogy problema lenne.
#238 - 2006. Már. 29., 12:25 - 237nek

Aki azt hiszi, hogy ideír valami ökörséget a politikai nézeteirõl, és ezzel engem befolyásolni tud, az téved ...
Kár a gõzért :)

A cikkben szereplõ taxis egy igazi kötsög. Bécs = 3000 taxi / Budapest = 6000 taxi

Kell ide ennyi?
#237 - 2006. Már. 29., 12:16 - FM

tüntetéés forradalom aaaa
#236 - 2006. Már. 29., 12:02 - Kerényi

kurva capslock
na vegre
tehat akkor hozzaszolok a cikkhez:
huje takszisok, pfuj
#235 - 2006. Már. 29., 11:10 - cAPSlOCK

Érdekes, hogy nagyjából a 100. hozzászólás óta nem akadt olyan ember, aki a cikkel foglalkozott volna.
Politizálni azt nagyon tudtok. Csak sajnos rossz helyen...
#234 - 2006. Már. 29., 11:03 - Brigis

Ez a cikk szenzációs, nagyon tetszik a stílusa!
Homár, küzdj, hogy ne veszítsük el ezt a tehetséges írót. Az sem baj, ha nincs sztorija, majd kitalálhatna egy újat! :)

A taxis szándékosan mimikrizett a Fötaxival, hisz indulás után egybôl jelezte a különbséget. Mikor már tudta, az utas nem fog kiszállni. Kapjon defektet az ilyen esôben!
#233 - 2006. Már. 29., 10:59 - Ügyes az írás!

232, 231, 230 meg a többi gyökér!!!!
Ez egy fogyasztóvédelmi oldal, értem?????
Úgyhogy szakadjatok le egyszer s mindenkorra a húgyszagú politikai témáitokkal a fórumról.
#232 - 2006. Már. 29., 10:21 - VILÁGOS?????

Eddie Krueger te a Freddy krueger fia vagy?
Nem mellékessen, ma ezen a topikon te voltál
a legnormálisabb hozzászoló.
A sok anyázó, komcsizó hozzászolásait kitünöen kezelted.
GRATULÁLOK!!!
#231 - 2006. Már. 29., 10:18 - Szétoszló Homály

#230 - en sem szeretem a fideszt, de amit irsz, az tobb szempontbol sem allja meg a helyet. Egyreszt a szavazati jog nem az adofizetessel van osszefuggesben. Kulfoldon is elhet magyar allampolgar, megis szavazhat a nagykovetsegeken. Az mas kerdes, hogy a hatarontuli magyaroknak adjunk-e magyar allampolgarsagot.

A nyugdijasoktol valo szavazati jog megvonasa azert is hulyeseg, mert a nyugdijat a korabbi aktiv eveik miatt kapjak. Ez a legtobb munkanelkulire is igaz lehet, hiszen amig dolgoztak, addig fizettek mittudomenmilyen jarulekot.
#230 - 2006. Már. 29., 10:11 - 230-nak

#230 - 2006. Már. 29., 09:45 - szintén fideszutáló

és mi lesz ha nyugdíjas leszel? vagy-ne adj isten/Isten- munkanélküli?? akkor meg hõbörögsz majd,mint egy lófaszjóska, hogy te végigdolgoztad az életedet, miért nem szavazhacc/ill. te dolgoznál, de a szemét fidesz/mszp/szadesz stb. elvette a munkádat, igenis szavazni akarsz.

GONDOLKODJ MÁR HÜLYEGYEREK! TALÁN 63 ÉV FELETT MEG GÁZOSÍTSUNK IS EL MINDENKI, HE?

barom.
#229 - 2006. Már. 29., 10:06 - civilservant

#229 - 2006. Már. 29., 09:34 - fideszutáló

Ha már itt tartunk, én megvonnám a szavazati jogot a munkanélküliektõl és a nyugdíjasoktól is. Õk sem fizetnek adót, ne szóljanak bele abba, hogy mások pénzét mire költi az állam.
Aztán kampányolhatna a fidesz a munknélkülieknek meg a vén szar nyugdíjasoknak, lófaszt se érne velük...
Nekünk biztos nyerés volna!
#228 - 2006. Már. 29., 09:45 - szintén fideszutáló

#214 szdszutáló

a demokráciába az nem fér bele, hogy olyanok által szavaztassonbe valaki a hatalomba, akik nem abban az országban élnek, nem ott fizetnek adót, hogy olyanok juttatnak valakit hatalomra, akik fölött az a hatalom nem gyakorol sem területi sem jogi szuverenitást. Nekem is fáj, de az már lassan 86 éve nem Magyarország. Ez pedig ezt jelenti - ahogy azt a Velencei Bizottság is megállapította - hogy - bármennyire fáj is bárkinek ebben az országban - a magyar kormány nem gyakorol szuverenitást Románia, Szlovákia, Ukrajna, Szerbia-Montenegró, Horvátország és Ausztria állampolgárai fölött. Hiszen ez !NEMZETKÖZI JOGI! státusukat tekintve nincs különbség Corneliu Vadim-Tudor és Markó Béla között. Jelenleg mindketten román állampolgárok, sajnos.
#227 - 2006. Már. 29., 09:34 - fideszutáló

***********************************************************

A KIBASZOTT KURVA ANYJÁT AZ ÖSSZES TAXIS GECINEK!

***********************************************************
#226 - 2006. Már. 29., 09:33 - : - : -

Ez elég felháborító, de tapasztalatom szerint a mi kis Abszurdisztánunkban mindenki ott b*sz át mindenkit, ahol lehet. Mert ez egy szabad ország. A jogállam, amelyben a bûnözõknek több joga van bármihez, mint a becsületes embereknek. Akikbõl szerintem egyre kevesebb van. Tekintve, hogy a barmok miatt õk kapnak infarktust meg gyomorfekélyt. Ezek a rohadékok meg élnek és virulnak abból, hogy szívják mások vérét.
#225 - 2006. Már. 29., 09:23 - Zoca

Régóta olvastam ilyen jó cikket a Homáron!

A cikk szerzõjének van stílusa, a cikknek pedig van mondanivalója. Külön pozitívum, hogy a cikk írója megmutatta, hogy nem kell lealacsonyodni a trágár szavak használatához ahhoz, hogy figyelem felkeltõ, érdekes, könnyed olvasmányt alkothasson! Gratulálok!
#224 - 2006. Már. 29., 09:17 - Béla



aki még ide visszajön olvasni (bár a libsi általl kikiáltott gyõzelem után lehet, hogy elsunnyognak a fideszesek), szeretném, ha elolvasná a wikipedian a kommunizmus jelentését.
legyenek szívesek elgondolkozni magán az eszmén, de csak azon. (tehát figyelmen kívül kéne hagyni azt, hogy a történelmi helyzetek miatt kik és milyen módszerekkel próbálták megvalósítani, és azt hogy milyen szörnyû következményei lettek annak.)
és mint az kiderül, a kommunizmus inkább egy vallásnak tekinthetõ mint rendszernek. ez alapján én is vallásos vagyok, és mivel magyarországon( 1568. tordai ogy.) hirdették ki európában elõször a vallásszabadságot, így csúnya dolognak érzem a fidszesek és mások részérõl a komcsizást!

#223 - 2006. Már. 29., 09:16 - kommunista

EDDIE!

Le a kalappal, drágám! Végigolvastam a tegnap éjjeli csatát. Nem biztos, h sikerült volna úrinõnek maradnom úgy, ahogy neked úriembernek.
Kihírdetem tehát az eredményt:
Eddie és pávián - gyõzelem (erkölcsileg is)
szdszútáló - csúfos bukás (erkölcsileg is...)

Eddie, édes! Sajnálom, h egyedül hagytalak a vérzivatarban, de látom, tökös legény vagy, nem kell félteni téged. Legközelebb vállvetve küzdünk meg a sötét oldallal. :)))
#222 - 2006. Már. 29., 08:57 - libsi büszke rád!

A taxist lexarom, de a qtyáról még jöhetne sztori! Nagyon nagyot vetült vizuálisan a bárgyúsága a fejemben! :-)
#221 - 2006. Már. 29., 07:54 - HempBob

#221
Tömör, velõs, és igen eredeti...
#220 - 2006. Már. 29., 01:37 - Eddie Krueger

#219-#220 Kapjátok be a faszt, rohadt libnyók!
#219 - 2006. Már. 29., 01:34 - Tömören, velősen...

#219
Én is bef*snék, de sajnos õ komolyan gondolja.
#218 - 2006. Már. 29., 01:32 - Eddie Krueger

Kerényi hívószava. LOL!
#217 - 2006. Már. 29., 01:29 - Befosok a röhögéstől

#214
Gratulálok!

Nem hittem volna, hogy lesz ilyen, de erre a postra még Rákosi is büszke lenne. Olvasd végig még egyszer, a "komcsik" helyébe tegyél "kulákot" vagy valami hasonlót, és már kész is az echte kommunista forradalmi felhívó.

Még egyszer, gratulálok! Csak akkor miért utálod a kommunistákat?
#216 - 2006. Már. 29., 01:20 - Eddie Krueger

Anyukám,

Ezüst leszek én, igazán.

Csimotám,

Megfázol ám.

Anyukám,

Patak leszek én, igazán.

Csimotám,

Megfázol ám.

Anyukám,

Párnádba hímezz engem, igazán.

Csak ez kell?

Hát szaporán!










#215 - 2006. Már. 29., 01:18 - Csimota

1: [link]

2: [link]

3: [link]

Ez a tróger Gyurcsány több emelet szélességben és magasságban kéri most magára az igent, miközben élete legnagyobb hazaárulását követte el ez a hülye, elvetemült gazember, ez a maffiózó söpredék 2004. december 5-én és elõtte, amikor közpénzbõl kampányolt a nem szavazatok mellett.

Ne engedjük meg újra kormányt alakítani!!!
#214 - 2006. Már. 29., 01:18 - szdszútáló, most mszpútáló is

a 20 év nem reális, senki nem fél ettõl, ez csak annyit jelent,hogy a fidesz kihasználja, és gátlástalanul játszik a határon túli magyarok érzelmeivel, és ezt most nyilvánosan is elismerte.
amiért nem félek: elõbb utóbb, mondjuk két ciklussal késõbb te is, és mindenki kénytelen lenne két dologra rájönni:
- a fidesz, Orbán sem varázsló, semmi nem javulna, semmi nem romlana, ami igazán érint bármelyikünket
- az eu diktál egyre jobban (szerencsére), a nemzeti kormányoknak egyre kevesebb hatalmuk lesz, és egy nagyon lassú központosodás folytatódik, bevezetjük az eurót, akkor nincs ez a monetáris herce-hurca, aztán szép lassan majd (valszleg sokára) kialakul majd egy egységes európa, ahol a patriotizmusnak van helye, de a nacionalizmusnak nincs értelme
#213 - 2006. Már. 29., 01:17 - kék pávián

#210 krueger

Nem a gyújtogatásokra gondoltam, te balos szarkeverõ, hanem az egyetemisták tüntetésére. Ez is ribillió és megengedett. Sajnos nyugaton is beintenek a népnek, hogy nesztek jólét!

Itt majd mi gondoskodunk arról, hogy a komcsik még egyszer ne alakítsanak kormányt! ha kell tüntetünk, ha kell sztrájkolunk, ha kell kirobbantjuk a forradalmat. mahjd a második forradalom gyõzni fog. Csak a Kerényi hívószavára várunk, egyelõre még csendben...

Egyébként meg mit fostok berezelt seggû libernyákmajmok 20 évnyi Fidesz-kormányzástól? A demokráciába az is belefér, erre számtalan példa van a világon...
#212 - 2006. Már. 29., 01:05 - szdszútáló

Anyukám,

Ezüst leszek én, igazán.

Csimotám,

Megfázol ám.

Anyukám,

Patak leszek én, igazán.

Csimotám,

Megfázol ám.

Anyukám,

Párnádba hímezz engem, igazán.

Csak ez kell?

Hát szaporán!
#211 - 2006. Már. 29., 00:59 - Csimota

mégegy eszembe jutott:
megbaszósok - nem megbaszósok :))
#210 - 2006. Már. 29., 00:50 - kék taxis pávián

Minden politikust megbaszok a ravatalon!
#209 - 2006. Már. 29., 00:48 - Taxis hiéna

#206
Tehát, a párizsi példa követendõ? A gyújtogatás belefér a demokráciába? Jó tudni.
Igaz, persze, hogy a szólásszabadságba belefér a szélsõjobb, a szélsõjobb pedig nem tûri a szolásszabadságot.
Egyébként én szégyelném magam, ha március 15-én BÁRMIFÉLE balhéba belekeverednék, pláne, ha én provokálom.
Hegedûs Zsuzsához nem szólnék hozzá, mert nem ismerem, de éppen most olvasom.
#208 - 2006. Már. 29., 00:42 - Eddie Krueger

#205

kezdesz kapiskálni valamit...
#207 - 2006. Már. 29., 00:36 - már volt értelme

#204
Lássuk, benne van-e a szótárban? Hümm... Igen. tehát jobboldalról szóltak hozzám. Jó.

Mire alapozod a kijelentésedet? Az, hogy nem a Fideszre szavazok, nem jó érv, mert van egy kollégám, MIÉP-es, és szerinte a Fidesz egyhúron pendül a kommunistákkal, meg liberális (itt estem hanyatt).
#206 - 2006. Már. 29., 00:33 - Eddie Krueger (aki tökingyen meri hangoztatni a véleményét)

#200 - 2006. Már. 29., 00:20 - nagymellû szõke
jaj ne játszd az eszedet édesem, téged ugyanúgy seggbekúrt a Mikola meg a Szekeres, mint engem, és eszt mindenki tudja!
#205 - 2006. Már. 29., 00:32 - Brigi

#202 krueger

"191
Tehát a jobboldali szekírozhatja, sértegetheti a baloldalit, akinek kötelessége mindezt eltûrni. Ez a tanulsága a videónak. Értem, már meg is hunyászkodtam.

Szótár, új szavak: senkiháziak, balos tetvek, senkiházi trógerek. Öcsém ezt 1 db postból gyûjtöttem! Kincsesbánya! Tovább, tovább!"

Rendben! Megkapod a magadét!

Félrecsavart agyú szélsõbalos!

A demokrácia gyakorlatába bõven belefér a ribillió (itt és most a szólásszabadság, akár március 15-én az ottani tüntetõknek) is (ha úgy hozza a helyzet), még akkor is belefér, ha Fletó szerint nem...

Lásd a párizsi eseményeket most!
És lásd Hegedûs Zsuzsa Párizsban élõ magyar szociológust is, aki korentsem vádolható jobboldali elfogultsággal.

Hegedûs Zsuzsáról itt: [link]

#204 - 2006. Már. 29., 00:31 - szdszutáló

érdemes gyûjteni az ellentét párokat is
fekete-fehér
jobboldali- magyargyûlölõ
fideszes - agymosott
keresztény- zsidó
gerinces magyar - baloldali szavazó
...sat
még, én is akarok többet!
#203 - 2006. Már. 29., 00:30 - kék pávián

Ne a szavakat gyûjtsed, hanem ismerd el hogy magyargyûlölõ vagy. Anélkül is tudja persze mindenki
#202 - 2006. Már. 29., 00:29 - kivéve a fizetett ballib kampányolókat

#199 na jó, azthiszem kudarcba fullat a makroökonómia magyarázás:)))...természetesen, megkövetlek mindenképpen, amennyiben te eddig euróért vetted a kenyeredet...én nekem ugyanúgy xft egy zsömle reggelire, mindt eddig volt, és alig hiszem, hogy ez változni fog akár 300-as euró árnál is
#201 - 2006. Már. 29., 00:23 - kék, azt mondják

#191
Tehát a jobboldali szekírozhatja, sértegetheti a baloldalit, akinek kötelessége mindezt eltûrni. Ez a tanulsága a videónak. Értem, már meg is hunyászkodtam.

Szótár, új szavak: senkiháziak, balos tetvek, senkiházi trógerek. Öcsém ezt 1 db postból gyûjtöttem! Kincsesbánya! Tovább, tovább!

#195
Lécci, lécci, 2002 óta ugyan mennyire vagytok elnyomva? Az már elnyomásnak számít, ha valaki nem vevõ a demagógiára?
És mutass egy olyan embert Magyarországon, akinek a családi vérvonalába nem került némi avar, szláv, tatár, kun, török, német, egyéb itt megfordult náció vére. Persze Orbán Viktoron és Csurka Istvánon kívûl, mert bennük senki nem kételkedik.

Szótár, új szavak: magyargyûlõlõ, agymosott. Hajrá, hajrá!

#199
Igen, Hitler áldozatainak meg magyarázd meg, hogy a keresztények nem gyûlölik a zsidókat.
#200 - 2006. Már. 29., 00:23 - Eddie Krueger

Nem csak baloldali médiát kellene olvasni meg nézni, és akkor több nézõpontból lehetne követni a világ eseményeit. Csak még kísért a múlt, a baloldal megõrizte a pozíciói nagy részét, és sokakhoz nem jut el az igazság.
#199 - 2006. Már. 29., 00:21 - az igazság odaát van a jobbik oldalon

eszt most nem értem, most akkor Orbán Viktort szopjam le, vagy most akkor Gyurcsány Ferencet szopjam le?
#198 - 2006. Már. 29., 00:20 - nagymellű szőke

Azért ez a nem semmi! Ennek a kislánynak magyarázzad majd meg, hogy szeresse a zsidókat, hogy sírjon értük!
Meg az se semmi, hogy 192-eske megmagyarázza, hogy ha x összegû fizetésbõl tudok venni y kiló kenyeret,és a következõ hónapban ugyan abból az x összegû fizetésbõl tudok venni y-z kiló kenyeret, akkor az nekünk jó...Hol élsz te?

Ja! Most nyugodtan lehet szélsõjobboldali fasisztázni!
#197 - 2006. Már. 29., 00:20 - Kormányváltás

"„Zsidó”.

Ez az a szó, amit önök gyáván, csak pozitív kontextusban mernek leírni, vagy esetleg abban az esetben, ha az említett közösséghez tartozót éri sérelem. Ha viszont az elkövetõ származása egyezik ezzel, akár egy gyermekkorúval szemben elkövetett bûncselekménykor, akkor önök mélyen és álmosan hallgatnak. Ha arab, olasz, angol vagy román lett volna a kislányverõ csõcselékember, teljesen bizonyos, hogy önök másnap címlapon hozzák.
Hisz milyen árulkodó, hogy egy másik (állítólag) rasszista támadásról azonnal beszámoltak március 22-én, sõt, a Magyar Nemzet honlapja büszkélkedett vele, hogy elsõként tették. Ja, hogy egy koreairól volt szó, és nem holmi „koszos, szélsõséges” magyar gyermekrõl, a támadók meg? „Természetesen” szkinhedek. Bár elsõ vallomásában a koreai még nem errõl, hanem fekete bõrkabátos (a szkinek tipikusan nem bõrkabátban járnak), rövid hajú bántalmazokról beszélt, világos hát, hogy csak neonácik lehettek! Hát miért ne rohant volna a fideszharsona lihegni egyet, hasonlóan a magyarellenes médiához.
Érdekes, hogy egy ügyvédnek (Dr. Nagy Ajtony Csaba), aki vagy a Hír Tv ügyvédje, vagy csak annak adja ki magát, volt energiája felszólító levelet küldeni nekünk, kérve a kislányverõrõl készült felvétel eltávolítását (persze kérheti...). Az viszont megintcsak nem érdekelte önöket, hogy Alexandra apja infarktust kapott az eseményeket követõen."

Forrás: [link]

#196 - 2006. Már. 29., 00:19 - szdszutáló

#196
most akkor mégis drágul a forint az euróhoz képest? mert akkor, tudod, ez azt jelenti, hogy erõsödik (vagyis nem ócsítják, amilyen magyar szó szerintem amúgy sincs)
egyébként gyengül az euróhoz képest, tehát, ha régen 1/2 euróért hozták be az osztrák tejet, az mostmár nem 125 Ft, hanem 132..ez szerinted baj?
#195 - 2006. Már. 29., 00:17 - kék pávián

További találatok a Neten a Dávid-csillagos gaztettérõl: [link]

#192-es majomka

Drágul a Forint az Euróhoz és a Dollárhoz is viszonyítva.
Leminõsítették az országot a hitelminõsítõk.
Nincs megoldva az államháztartás hiánya.
#194 - 2006. Már. 29., 00:13 - szdszutáló

Na de mindegy is, aki magyargyûlölõ és agymosott, az nyugodtan szavazzon az szdsz-re. Ha veszít is a pozitív oldal, és netán ballib kormány lesz, akkor sem szabad hogy a normális, gerinces, magyar emberek eladják az elveiket egy kis ballib pénzért.
#193 - 2006. Már. 29., 00:10 - maradunk üdvözlettel és a jobbik oldalon

#185
Milyen sebtiben égették el, he? Mikor nem telt el nap, hogy ne kellett volna 130-szor újraszámolni õket, mert nem voltatok képesek feldolgozni, hogy NEM A FIDESZ NYERT.
A kérdésre pedig nem válaszoltál: "Hogy csalt volna a baloldal, mikor a Belügy Fidesz kézen volt? Ha tényleg csaltak, akkor a Fidesz miért nem fordult Brüsszelhez?" Kéretik anyázás helyett válaszolni.
Az persze, hogy Áder "Mosolygós" János hozzáfért a TITKOS szavazólapokhoz, az nem baj mi? Azért is a baloldal a felelõs?

#188
Hát hallgatom õket, hallgatom, és olyat nem igazán hallok, hogy mekkora szarban lennénk. Kisebb a hiányunk, mint pár régóta EU-s államnak? De szar! Nagyobb a GDP növekedésünk, mint pár régóta EU-s államnak? De szar!
A forint ingadozásában meg Járainak is alaposan benne van a keze. Ezt meg szintén a hülye külföldiek vélik így.

#188
Új szavunk van!!! Szélsõliberális! Lécci, lécci, ne röhögtessetek!

Apropó, szótár, új szavak: kommunista liberális (lásd még fából vaskarika), és persze a szélsõliberális. Holnapra lesz egy kötetnyi ezekbõl!
#192 - 2006. Már. 29., 00:07 - Eddie Krueger

Néha a jobboldal is megkapja a magáét...
De nem csak a Gyurcsány-Kuncze-Hiller féle senkiháziaktól.

Mi is kapunk kritikákat jobbról is:

Nyílt levél a szervilis jobboldali médiának: [link]

Mindenesetre tanulságos, sok szar szemétséget lelepleznek a balos tetvekrõl...
De ezt jobboldalon nem fogadják meg. Sajnos.
Azért az mégis kiderül, hogy a balos tetvek, a szadeszos és maszopos senkiházi trógerek miket csinálnak...
#191 - 2006. Már. 29., 00:07 - szdszutáló

#188
"hogy napról napra ócsítják a Forintot!"

ez is olyan már, mint a foci, hogy mindenki ért hozzá?

nem szeretnék itt most belemenni mélyen, de ha romlik a forint árfolyama, azzal épp a magyar termékek nyernek támogatást:
1, drágul az import, tehát több forintot kell fizetni a külföldi dolgokért
2, az export olcsóbb lesz nekünk, vagyis azok a magyar cégek, akik kint adják el magyarországon termelt áruikat, többet tudnak eladni, több pénzt hoznak "haza" (pl.:Richter, Egis)
#190 - 2006. Már. 29., 00:03 - kék pávián

Kokárdáért ütött a zsidó (videófelvétel): [link]
#189 - 2006. Már. 29., 00:01 - szdszutáló

Szerencsére a Magyar Hírlap kezd a helyes irányba tolódni, amióta új tulajdonos van. Régebben egy totális szar volt, egy liberális hulladék.
#188 - 2006. Már. 29., 00:00 - jobbra tolódás

én ha csalnék, tuti nem bíznám pár szavazatra, hogy nyerek-e, vagy veszítek...ld fehéroroszország (80%-al(?) nyert..mindig kell arra gondolni, hogy a másik is csalhat

szerintem csak egyszerûen négy év alatt sem emésztette meg néhány ember, hogy a világ nem fekete és fehér, hogy nem mindig minden úgy van, ahogy a pártvezér atyuska lefesti nekünk, hogy ne kelljen mindenkinek személyesen is gondolkodnia, hanem a maradék szellemi kapacitását kiélhesse a bérencezésben...
#187 - 2006. Már. 28., 23:58 - kék pávián

#182 krueger

ATV, 168 óra: szélsõliberális szennymédia.

Akkor inkább hallgasd meg, hogy mit mondanak a nyugati befektetõk, hitelképessségminõsítõk, és nézd meg azt is, hogy napról napra ócsítják a Forintot!

Más:

Kokárdáért ütött a zsidó: [link]

Ezt alaposan eltitkolta a magyar média...
#186 - 2006. Már. 28., 23:56 - szdszutáló

Pofátlanság, hogy kommunista liberálisok kampányolnak pártok megbízásából a magyar emberek adójából.
#185 - 2006. Már. 28., 23:54 - magyarellenes ballibek

#180
Kezdek összeállítani egy szótárt, ami a jobboldaliak kedvenc szavait gyûjti össze. Lássuk: bérenc (lásd még szadeszbérenc), segg, fasz, pufajka, csalás, buzifelvonulás, szadeszparasztok, akasztás, lámpaoszlop. És ez még csak két perc termése! Fog ez menni!
#184 - 2006. Már. 28., 23:52 - Eddie Krueger

#171 Krueger

"#165
Hûha, ez még mindig napirenden van? Hogy csalt volna a baloldal, mikor a Belügy Fidesz kézen volt? Ha tényleg csaltak, akkor a Fidesz miért nem fordult Brüsszelhez? Nyilván egyszerûbb csalózni, mint beismerni, hogy bár sokan voltatok, de nem elegen."

Hú de mekkora egy nagy fasz vagy te Krueger!!!
áruld már el te nyamvadék, hogy akkor mi a jó kurva anyjuk retkes picsájáért égették el a csalások bizonyítékaiként szolgáló szavazócédulákat oly sebtiben??? Miközben nyugaton ezeket levértárakban helyezik el, hogy egy esetleges vita során bármikor elõ lehessen venni...
#183 - 2006. Már. 28., 23:50 - szdszutáló

re:
én inkább azt szoktam meg, hogy egyes emberek, csatlakoznak a közbeszédbeni jobboldalhoz, hogy anyázhassanak, meg tüntethessenek, mocskolódhassanak
ha visszatekintesz az elmúlt idõkre, mikor történt olyan, akár a baloldal(mszp), akár a definíció szerinti jobboldal (szdsz) elfojtott, korlátozott akármilyen csoportot a megszólalásban?
#182 - 2006. Már. 28., 23:49 - kék pávián

"sokszor, akik utálják a melegeket, azok maguk is melegek"

ja, vagy utálják a viktort miközben gyûjtik a képeit
#181 - 2006. Már. 28., 23:47 - te kis titkos jobboldali majom

#179

Mire is alapozod azon állításodat, hogy tönkrement az ország? Orbán kijelentéseire?? Mi lenne, ha néznél idõnként ATV-t, olvasnál 168 órát is, és nem csak Magyar Nemzetet meg Vasárnapi Újságot. Na jó, ez utóbbit hallgatni kell. Illetve nem kell, de lehet. Csak nem érdemes. Rosszat tesz a vérnyomásnak.
Szóval, olyan baromi rosszul élünk? Legfeljebb, amióta Viktor piacra dobta a "hû emberek de szarul élünk, a mindenit" plakátjait. Ezeket te be is veszed? Csak kérdezem. Ha igen ,mehetsz naív ügyfélnek.
#180 - 2006. Már. 28., 23:43 - Eddie Krueger

ööö, akkor most elolvasom mégegyszer...ja nem, mégse tudtál semmi konkrétat mondani

amúgy miért kommunistázol annyit? (megfigyelhetõ például, hogy sokszor, akik utálják a melegeket, azok maguk is melegek, de nem vallják be maguk elõtt...ez a legtöbb emberi hibával így van, a saját korábbi hibáinkat, téveszméinket sokkal nehezebben bocsátjuk meg másnak, és könnyen belelátjuk más gondolkozásába)
#179 - 2006. Már. 28., 23:40 - kék pávián

Idejön néhány liberális bérenc, összevissza beszél, aztán csodálkozik, hogy nem minden ellenvélemény szerény.
Persze, ti megszoktátok, hogy mindenkinek kuss van titeket kivéve.
#178 - 2006. Már. 28., 23:38 - ballib-komcsik haza

#177 vörösseggû pávián, seggén tán csillag van ötágú?

"ha jól belegondolsz, mi az ami tönkrement négy év alatt?? mondjatok már egy-két dolgot... az, hogy mint közgazdász hallgató,részben látom, hogy mik a hátrányai bármelyik oldal gazdaságpolitikájának, még nem ok arra, hogy most akkor kikiáltozzam, hogy ez meg az tönkreteszi..."

Az ország, aranyapám! Az ország!

Mi a fasz lenne már végre, ha nem csak Népszavát, Magyar Hírlapot, Népszabadságot, Blikket, és Indexet olvasnál???

Vedd már észre, hogy szarban van az ország, te naív láma!
#177 - 2006. Már. 28., 23:30 - szdszutáló

Horn Gyulus bekonyakozva pubizott az Országgyûlésben.

II. rész:

Idõpont: 2000. augusztus 23.

"(...) Tehát szeretném kérni, kérdezzék meg tõle, ismer-e kisgazda képviselõt, az elsõ Torgyán Józsefen kívül, mellett - tud-e ilyenrõl? Honnan szedi ezt a képtelenséget?

És mi történik? Többen elmondták, ez hogyan jelenik meg a közvéleményben: persze, ezek a pártok nem annyira, de azért korruptak, igazából korrupt az MSZP és az SZDSZ és így tovább. (Dr. Kosztolányi Dénes: Mesérõl mesére...) Az az MSZP-SZDSZ, amely érdemi lépéseket tett ennek a cirkusznak a felszámolásáért. (Taps az MSZP és az SZDSZ padsoraiban.)

És valamit halkan még hadd jegyezzek meg! (Dr. Kosztolányi Dénes: Ne tapsold ki, hallgasd!) Hadd tegyek még egy megjegyzést! Nem tudom, a kezükbe került-e Orbán Viktor úrnak a Ház elnökéhez írt levele. Géza, ez nem te vagy, az Áder elnök... (Derültség az MSZP padsoraiból.)

ELNÖK: Alelnök vagyok. Tessék, folytassa!

HORN GYULA (MSZP): Ne haragudj! (...)"

Forrás: [link]

#176 - 2006. Már. 28., 23:24 - Gyulus a vén piás

# nem írok, mert túl sok, hogy õsszegyûjtsem

miért ez a sok indulat, meg anyázás, meg pedofilozás? Krueger mindenre ésszerûen, racionálisan válaszol, ti meg nem bírjátok túllépni ezt a szintet, hogy anyáztok, meg csalóztok..
nem szeretném ha fidesz nyerne, de nem azért mert azt gondolom, hogy tönkreteszik az országot majd...ezt sem a szocik, sem a fidesz nem fogja tenni, kár ezen aggódni.. ha jól belegondolsz, mi az ami tönkrement négy év alatt?? mondjatok már egy-két dolgot... az, hogy mint közgazdász hallgató,részben látom, hogy mik a hátrányai bármelyik oldal gazdaságpolitikájának, még nem ok arra, hogy most akkor kikiáltozzam, hogy ez meg az tönkreteszi... nem teszi tönkre, nem lesz neked rosszabb semmibenm vagy nagyon kevésben...de nem hiszem, hogy az államtól kell várni, legalábbis én nem szeretném, hogy a seggem alá tollja a bilit, ha épp kell, szeretemk magam gondoskodni magamról, és ez az egy maradjon is így...
#175 - 2006. Már. 28., 23:21 - pávián

Horn Gyulus bekonyakozva pubizott az Országgyûlésben.

I. rész:

Idõpont: 2000. augusztus 23.

"(...) Hölgyeim és Uraim! Az apparátusok több száz fõvel nem tudják ilyen konkrét, bonyolult ügyekben megállapítani, hogy kihez-mihez ágazik le az egész. Kérem, immár tanácsként mondom: kérdezze meg ezt a koronatanút! Korona? Hát tanú! Azért a koronát ne gyalázzuk meg! (Derültség az MSZP padsoraiból.) Kérdezze már meg, hogy Csurka Istvánon kívül ismer-e még MIÉP-es képviselõket név szerint! Ha tudja, hogy nincsenek benne MIÉP-esek, akkor tudnia kell. Orbán Viktoron kívül fideszes képviselõt? Vagy Torgyán Pubin kívül ismer-e kisgazda képviselõt? (Derültség az MSZP padsoraiból. - Az elnök megkocogtatja a csengõt.) Ez sértõ, Géza?

ELNÖK: Sértõ, igen! És megkérem, hogy a...

HORN GYULA (MSZP): Hát ne hülyéskedj! (Derültség és taps az MSZP padsoraiból.) Ez kedveskedés akart lenni! Nem érted?

ELNÖK: Képviselõ Úr! Lenyûgözõ az elõadásmódja, de akkor is, itt jelen nem lévõ képviselõket nem sértegetünk!

HORN GYULA (MSZP): Elnök úr, az is tilos, ha...

ELNÖK: Rendre utasítom, így nem beszélünk!

HORN GYULA (MSZP): Jó! Egyébként a szemébe is úgy szoktam mondani, hogy Pubi, de ha ez sérti önt, akkor nem fogom. (Derültség és taps az MSZP padsoraiban.)

ELNÖK: Miniszterelnök úr, én is tudnék önre olyan szót mondani, amely önt sértené. Tessék, folytassa tovább! (Dr. Kosztolányi Dénes: Ne hagyd abba! Esti mese, fél hét van!)


Forrás: [link]

#174 - 2006. Már. 28., 23:18 - Gyulus a vén piás

da liegt der hund begraben.
#173 - 2006. Már. 28., 23:08 - shoppenhauer

#172
Jaja, az adófizetõ pénzemen, mer sajnos fizetnem kell a netért. Nem baj, a Fidesz megígérte, hogy ingyenes lesz.

A bombás meg nem én voltam, mert akkor még be sem fejeztem a kiképzést Afgánországban.
#172 - 2006. Már. 28., 23:08 - Eddie bin Krueger

már csak ilyen csimota típusú cikkek vannak a homáron?!
#171 - 2006. Már. 28., 23:07 - marad az Árkád

Kruger te itt mindenféle hülyeséget összehordasz az adófizetõk pénzén a kampány részeként.
Szabadidõdben biztos te csináltad ezt is:

[link]

#170 - 2006. Már. 28., 23:04 - te kis aszfaltbetyár

#166
Nem politizálnék, csak nem bírom szó nélkül hagyni az árulózást, akasztásozást, satöbbi. Ha jobban belegondolok, ez nem is politizálás.

#165
Hûha, ez még mindig napirenden van? Hogy csalt volna a baloldal, mikor a Belügy Fidesz kézen volt? Ha tényleg csaltak, akkor a Fidesz miért nem fordult Brüsszelhez? Nyilván egyszerûbb csalózni, mint beismerni, hogy bár sokan voltatok, de nem elegen.

#167
Ezzel az erõvel Schmitt Pál is pedofil, õ is gyerekekkel kampányolt a Fõpolg. választásnál. Tessék ezt még egyszer átgondolni.

#168
Lehet, ezt nem vitatom.

#169
Az a baj, hogy Gyulusnak két feles kell ahhoz, hogy akkora marhaságokat beszéljen, mint Viktor színjózanon. Na, jó, ez aljasság volt. Kell ahhoz egy liter pálesz is...
#169 - 2006. Már. 28., 22:56 - Eddie Krueger

Az országot a kommunisták tették tönkre, itt többé nincs helyük.
#168 - 2006. Már. 28., 22:54 - tavarisi konyec

#168

Egyetértek. Ez így van, mert a Gyulus két dolgot szokott csinálni az üléseken való részvétel helyett:

1.: Nosztalgiázik, azaz otthon próbálgatja a naftalinos pufajkáját. Illeg-billeg a tükör elõtt és az Internacionálét gargalizálja...

2.: Minden nap leugrik a sarki krimóba és cefetül bekonyakozik. Utána úgy kell õt betántorgatni az ülésterembe, miközben a képzeletbeli Jelcinnel ciripel...
#167 - 2006. Már. 28., 22:52 - Az ország mumusa a Gyulus!

Horn Gyula és néhány társa kevesebbet járt parlamentbe mint Orbán.
#166 - 2006. Már. 28., 22:47 - tények az egyoldalú szemlélet ellen

#164 krueger

"Egy példát kérnék, amiben az SZDSZ a pedofíliát élteti."

Itt a példa: szadesz + kovács pisti = pedofília
#165 - 2006. Már. 28., 22:45 - Kruger! Nyomás a buzifelvonulásra szereplőnek!

Szánalmasok vagytok mind, a szaros politizálásotokkal együtt.
Forduljon fel az összes politikus és azok is akik politizálnak.Herótom van tõletek.
#164 - 2006. Már. 28., 22:39 - antipoli

2002-ben nem nyert semmilyen baloldal, az csak csalás volt.
#163 - 2006. Már. 28., 22:38 - láthatatlan lapos sumákok

#159
Egy példát kérnék, amiben az SZDSZ a pedofíliát élteti.

#160
Megpróbálom a sok IQ-bajnok kedveskedés közül kihámozni a lényeget. Szóval... Lássuk... Hmmm... Abból, hogy nõtt a népszerûsége, azt a következtetést vonom le, hogy nem bánták a népek. Minek feloszlatni az OGY-t, mikor Viktor amúgí sem jár be. Amúgy olvasd el amit írtam. Ne fáradj, idemásolom: "Lehet, hogy azokat is a Fideszhez számolják, akik leba***ák a kagylót, mint én?" Vagyis szeretném megismerni, HOGYAN számolnak, mert amit a cikkben írtak, az nem sokat mond.
És, hogy én is gorombuljak egy kicsit, nesze: Menjél te a felvonulásra, neked van krónikus segg-fíliád.
#162 - 2006. Már. 28., 22:37 - Eddie Krueger (több Fidesz - kevesebb tolerancia)

Ha mszp gyõz, elszabadul a pokol. Tovább tudnak lopni, mert megszokták. 8 év már elég egy ország elpusztításához.
#161 - 2006. Már. 28., 22:32 - Soha többé kommunizmust

*************************************************

A KIBASZOTT KURVA ANYJÁT AZ ÖSSZES TAXIS GECINEK!

*************************************************
#160 - 2006. Már. 28., 22:31 - : - : -

felenk ugy hivjak a taxisokat, hogy az autos tarsadalom sopredeke.
#159 - 2006. Már. 28., 22:28 - villam

#155 Krueger

Akkor menjél a buzifelvonulásra (már ha lesz, mert idén még ez elõfordulhat, de jövõre már nem, mert Demszkyt "elzavarjuk") és közösüljél velük!
És még kinyalhatod a Demszkyd seggét is, hiszen õ egy "profi" politikus, 16 év óta barmolja szét a fõvárost!
Meg még kinyalhatod a Fletód seggét is, aki köztudomásúlag egy illegitim miniszterelnök, mert a néptõl nem kérdezték meg, hogy akartok-e minket úgy, hogy õ a miniszterelnök-jelöltünk? Néhányszáz lefizetett küldött juttatta el õt a képviselõk végsõ döntéséhez (mármint a megszavazásához)... Fel kellett volna oszlatni az országgyûlést! Nyugaton ez mûködik, nézd meg a Bundestag tavalyi helyzetét!

Egyébként olvasd el még egyszer a cikket! Nem az számít, hogy milyen cég készítette, hanem a felmérés módja a lényeg!
#158 - 2006. Már. 28., 22:27 - szdszutáló

Az szdsz-en kívül van-e még pedofíliát éltetõ és azzal kampányoló párt?
#157 - 2006. Már. 28., 22:25 - átverős kérdés, ugyanis van, de nem Magyarországon

katarzis kellene nektek drága, magatokkal és a többi lakóval meghasonlott radikális barátaim, lelki mosógép, bárha ezt nem akasztással, meg utcai "hadászati" tervezéssel is el lehet érni
#156 - 2006. Már. 28., 22:24 - páviános kék

#156
Igen, az eddigi postok is a te állításodat igazolják. Elképzelni sem tudok keresztényibb dolgot, mint például a #132-est. Bár a máglyán való elégetésnél talán tényleg humánusabb...
2002-ben is mekkora vérengzést rendezett a baloldal! Öcsém, patakvér folyt meg minden!
#155 - 2006. Már. 28., 22:21 - Eddie Krueger (több Fidesz - kevesebb vélemény)

Ha Fidesz nyer, nem lesz bajotok. Tudod, keresztény megbocsátás. Na de ha a másik oldal...
#154 - 2006. Már. 28., 22:16 - ...elképzelni is hajmeresztő

#150
Ez tömör, velõs riposzt volt...

#152
Egypártrendszerre vágysz? Javaslom Kubát, vagy Kínát.

#153
Neked is hasonlókat, egykomám. Viktortól vagy Mikolától tanulod ezeket?

Hoppá, most jöttem rá, mi a DE a fiDEszben. DEmagóg! Zseni vagyok, emberek, örüljetek velem!
#153 - 2006. Már. 28., 22:15 - Eddie Krueger (több Fidesz - kevesebb demokrácia)

#152
az orbánt meg eladják a cigányok hat tevéért?
#152 - 2006. Már. 28., 22:13 - pávián

#142 Eddie Krueger

Te szaros! A közvéleményes cégek, amiket eddig ismertünk, egy-két kivétellel mind balos, szadeszos, zsidó tulajdonban vannak. Például a Medián, aminek a vezetõje az az iszonyatosan unszimpatikus Hann Endre, aki mindig kinyalja a tetves szadesz seggét, de 2002-ben beégett, mint hordó olaj...

Libsi és Krueger, húzzatok el innen a francba, szaros szadeszparasztok! Tetves szadeszbérencek!
#151 - 2006. Már. 28., 22:12 - szdszutáló


Az MSzP nem kerül a parlamentbe.

#150 - 2006. Már. 28., 22:09 - ezüsthátú gorilla

demszkit csak akkor lehet akasztani ha sípolok, még ha azt is mondja, hogy jehova..
#149 - 2006. Már. 28., 22:08 - csak élcel a kék pávián

#141 Fülig libsi :)))

Elmész te a francba!
#148 - 2006. Már. 28., 22:07 - szdszutáló

A kutya én vagyok
#147 - 2006. Már. 28., 22:05 - a kutya

Szerintem a taxisok nagyonnagy része egyí KÖTSÖG BUNKÓ ÁLLAT És meba**hatja az anyját a ravatalon a lehúzós barma
#146 - 2006. Már. 28., 22:02 - Kutya

Szerintem a taxisok nagyonnagy része egyí KÖTSÖG BUNKÓ ÁLLAT És meba**hatja az anyját a ravatalon a lehúzós barma
#145 - 2006. Már. 28., 22:02 - Kutya

#144
Látod, egyetértünk! A pártban nem, de semmi nem lehet tökéletes.

Egyébként tök felemelõ azt látni, hogy csak a jobboldalról jönnek a vérengzõs, kiírtós, hazaárulós postok.
Gratulálok, Viktor büszke rátok!
#144 - 2006. Már. 28., 22:01 - Eddie Krueger (több Fidesz - több demagógia)

sosem tudjátok meg kire fogok szavazni! viszem magammal a sírba!
#143 - 2006. Már. 28., 21:59 - a kutya

Bizonyos szavazók bármit odaadnának egy tollért vagy lufiért, beleértve az elveiket is.
#142 - 2006. Már. 28., 21:59 - több mszp - kevesebb erkölcs

Ergebnisse. Kenia. Mombasa.
Bitte wählen Sie nun Ihren Abflughafen.
Abflughafen Preis / Person
ab Basel ab 434 €
ab Berlin ab 444 €
ab Düsseldorf ab 592 €
ab Frankfurt/Main ab 294 €
Abflughafen Preis / Person
ab Leipzig ab 314 €
ab München ab 364 €
ab Zürich ab 434 €
#141 - 2006. Már. 28., 21:56 - Mombasa tudott lejjebb menni!

#137
Lehet, hogy azokat is a Fideszhez számolják, akik leba***ák a kagylót, mint én?
A Reál-Prnek meg amúgy is nagy híre van, elhíresültek már mérvadó közvéleménykutatásaikról! (Magyarul: kik is ezek?)

#133
Libsi! Véggyé meg! Bántanak a csúnyák!
#140 - 2006. Már. 28., 21:54 - Eddie Krueger

#137 - 2006. Már. 28., 21:48 - április 9 ítéletnap

Magyar nemzet?!
Hír TV?!

Muhahahahahaaa
sõt
Bruhhahaahhhaaahhaa

"Lenni nagy csodálkozás.- szólt a maláj."
#139 - 2006. Már. 28., 21:53 - Fülig libsi :)))

szerintetek a kutya melyik pártra fog szavazni?
#138 - 2006. Már. 28., 21:53 - magyar ebek szövetsége

#128
Nem tagadom a holokausztot, azt a szélsõjobb szokta, én csak nem értem a 99%-ot. Tehát azt akarod mondani, hogy MSZP támogatói úgy szavaznak, hogy szerintük ez a párt hazaáruló?

#132
Gratulálok a véleményéhez. Süt belõle az intelligencia!
#137 - 2006. Már. 28., 21:48 - Eddie Krueger

minden kátyú monnnyon le! nincs idegesítõbb mint a kiálló, vagy besüllyedõ csatornafedelek!!!!
#136 - 2006. Már. 28., 21:48 - egy árva aszfalt töredék

Fidesz tarol. Többi megy a picsába.

[link]

#135 - 2006. Már. 28., 21:48 - április 9 ítéletnap

Vegyé kocsit paraszt, az ilyen buzinak jó egy ezerkettes is, az nem olyan drága, egy ilyen fasszopó is meg tudná talán venni 20 éves részletre.
#134 - 2006. Már. 28., 21:45 - Ferri

Miért akasztanád fel Demszkijt? Jönne a helyére egy másik ugyanolyan.
#133 - 2006. Már. 28., 21:43 - minden Demszkij-hívő monnyonle

#132 - Javaslom megtekintésre az ördögárok utcát a 128-as házszám környékén. Ennyi kráter a Holdon sincs! Hívom is kátyú vonalat...
Én nem szeretném ha valaki megtudná, hogy Rátóti Miklósnak hívnak.
#132 - 2006. Már. 28., 21:43 - név nélkül

#130 - 2006. Már. 28., 21:35 - szakállas bácsi

Hogy a rákba jön ide a Holokauszt???
És ne szójjá be Eddienek, aki a võlegényem. Vagy mi.


#126 - 2006. Már. 28., 21:19 - a tény attól még tény hogy szépítik

Én a szerinted nyilván buggyant (és valószínûleg szintén hazaáruló) 1%-ba tartozom, aki Orbánt tartja árulónak.
#131 - 2006. Már. 28., 21:41 - libsi

Fel kell akasztani a demszkit. Én még meg is fogom dobálni kõvel a testét. Ajánlom az Andrássy utat, még a napokban, egy lámpaoszlopra.

(Ajánlom követni a példámat: én legalább aláírom hitelesen a véleményem.)
#130 - 2006. Már. 28., 21:38 - Dr. Godár Mária

nincs pénzem. adjatok, különben elmegyek taxizni!
#129 - 2006. Már. 28., 21:37 - szakállas néni

#128

Azt azért nem hiszem hogy 99-nél több. Az mszp tagsága biztos nem. Amúgy te a holokausztot is tagadod?
#128 - 2006. Már. 28., 21:35 - szakállas bácsi

most akkor mi lesz? a kutyák alakíccsanak kormányt vagy a dingók?
#127 - 2006. Már. 28., 21:29 - hüm?

#126

Talán azért csípi sokak csõrét, mert nem magánbeszélgetésben hangzott el, és ez egy olyan kijelentés, ami bizony rágalmazásnak minõsül.
Apropó:
1. a 99% százalékot honnan veszed?
2. Ha sokan mondanák, hogy Orbán homokos, akkor igazzá válna?
#126 - 2006. Már. 28., 21:29 - Eddie Krueger

az én taximban mindenki ingyér utazhat!
#125 - 2006. Már. 28., 21:19 - taki bácsi

Miért ne lehetne egyes mszp-seket magánbeszélgetésben hazaárulónak nevezni (aminek amúgy az emberek 99 százaléka tartja õket)?
#124 - 2006. Már. 28., 21:19 - a tény attól még tény hogy szépítik

a maradék tíz százalék a taxis
#123 - 2006. Már. 28., 21:12 - kék páviánok

#121

Összekevered, nem azt kell mondani, hogy õk normálisak, hanem hogy normális országot akarnak.
#122 - 2006. Már. 28., 21:10 - eltévesztetted a szöveged

milyen kedves kis történet! életemet ezért az egypercesért!
#121 - 2006. Már. 28., 21:09 - örkény

kutyát a parlamentbe!
#120 - 2006. Már. 28., 21:03 - nekedisjónapot

#109

Böcsülettel letöltöttem, megnéztem, és nem értem, hogy mit mond a ember ott az Parlamentben. Illetve értem, mert már elõre megírták, mit kell értenem. Sajnos nem annyira tiszta, mint OV hazaárulózása volt, dehát ez van.

Az MDF meg kerüljön csak be, mert amióta Orbán elszerette tõlük a marhákat (Leszák, Hende, és a többiek), azóta egészen normálisak.
#119 - 2006. Már. 28., 21:03 - Eddie Krueger

Eccerû, anyuka be a kutyával a dokihoz, te ottmaradsz és rendõrt hívsz. Ugyanis midnen taxisnak ki kell tenni a taxiengedélyét jól látható helyre. Ha van, akkor a diszpécsert hívni (társaság telefonszámát) és elmesélni a történetet, hidd el kegyetlenül letiltják, nem tud címet felvenni. Ha meg köcsög mezítlábas, mondom rendõr, feljelentés! Nem kell beszarni ezektõl a köcsög "taxis"-októl.
#118 - 2006. Már. 28., 21:01 - Rohadt mezitlábasok

"Hol volt, hol nem volt, illetve van egy spancim, amelyik annyira, de annyira bugyuta, hogy elnevezték a galád cimboráim Gesztipéternek" A cikkironak:nem szeretem en sem Geszti Perert emberileg, de azt el kell ismerni hogy nagyon okos szemelyrol van szo.Ezek szerint a cikkiro kutyaja kb. 10x okosabb, mint a gazdi :)
#117 - 2006. Már. 28., 21:00 - Vau-vau!

"És a maradék 10%-ot ki szerzi?"

A Centrum Párt.
#116 - 2006. Már. 28., 21:00 - ez már előre tudható

A "legjobb" taxisok a keleti palyaudvarnal szoktak dekkolni, hat nincs az a penz amiert beulnek, kb gazosabb arcoknak neznek ki mint benn a penzvaltok vagy a gyrosarus...
#115 - 2006. Már. 28., 20:58 - ...

a hülye kutyákat meg a fõvárosi utcákon szaratják. mi meg belelépünk. éccaka meg vonyítanak ha meghallanak egy szirénázó autót. monnyon le a kutya!
#114 - 2006. Már. 28., 20:58 - akinemapolitikárólír

kettõskereszt 95:

és a maradék 10%-ot ki szerzi?
#113 - 2006. Már. 28., 20:56 - 10%

Csak a taxisok maradtak ki :))

112: én örülnék, ha bent lennének, különösen ha egyik nagy párttal sem lépnének koalícióra, így lenne egy negyedik párt, és elkerülné az mdf a feledést!
#112 - 2006. Már. 28., 20:54 - kék páviánok

pusztujjon a csalója!
#111 - 2006. Már. 28., 20:52 - pináskutya

Aztán az mdf-et miért kellene leírni elõre? Nem érdemlik meg, de még bekerülhetnek.
#110 - 2006. Már. 28., 20:51 - nem df - szdsz

azt nem tom, ki alakít kormányt, de ha a fidesz a sok baklövés után mégis, akkor lesz igazán gáz, mert kisebbségi kormányként semmit nem fognak tudni keresztül vinni (még az sem kell, hogy ellenük szavazzanak, csak mondjuk ugyanazt megcsinálja mszp+szdsz, mint õk ebben az idényben, hogy nem nyomnak gombot...csak fidesz hiába rángatná be a kórházból is a képviselõket, ha nem lenne többségben).
#109 - 2006. Már. 28., 20:44 - kék páviánok

Legalább ennyi pénzért leszopott a buzi taxis? Nem efféle plusz szolgáltatás miatt ilyen drágák?
#108 - 2006. Már. 28., 20:41 - Minden taxis buzi!!!

balliberálisok

[link]

#107 - 2006. Már. 28., 20:36 - kormányváltó hangulat

Az udvarhelyi ismerös nénit egy ilyen "szolgáltató" 12 ezer Ft-ért vitt el a Keletitõl a Népligeti buszpályaudvarra.

Gratula!

Így kell elbánni egy hölgyyel, aki ráadásul megvénült, és kibasztak vele(õseivel) Trianonban.
#106 - 2006. Már. 28., 20:35 - Lehet egy pár olyan szót is használtam, amelyet az iq zsonglőr taxisok nem értenek, mindjárt irok eg

21-esnek. A sortörõs kurvaanyád hogy van?
#105 - 2006. Már. 28., 20:19 - Dr. Stein

"Vészhelyzetben a legelszántabb autóirtó bringásállat is hajlamos kocsiba ülni, ".. Ez tök jó. Mindig így látja a pónép, amíg nincs autója.
#104 - 2006. Már. 28., 20:13 - ...

Amikor a kedves kollegák megkéselték az angolokat, akkor miért nem volt dudálós felvonulás, és felajzott beszéd?
#103 - 2006. Már. 28., 20:12 - Chuck Norris

Talán azért nem bírják a kockásokat, mert olcsóbban dolgoznak náluk. Egyik éjjel, Ferihegyen (már ki is található hogy a Túristaxi-hiénaközösségrõl van szó) szemrebbenés nélkül mondtak 16 ezer forintot Gödre. A ferihegyi kisbusz is 8 ezerért vitt volna, a taxivállalatok meg nem vállaltak be (vajon miért?). Akkor jött egy kockás kolléga, és sietõs dolga lévén bevállalt úgy, hogy egy óra múlva újra kint kellett lennie. Hát igen, fél óra Ferihegy-Göd távolságra igen szép, lakott területen min. 130km/h volt. Biztonságban, jó hangulatban. Természetesen jó nagy jattot kapott, de így is 6 ezer alatt maradtunk.
Ezt nevezem én szolgáltatásnak, önzetlenül, korrekten.
#102 - 2006. Már. 28., 19:56 - Zsola

kuss!
#101 - 2006. Már. 28., 19:47 - picsábamán

Akkor lesz itt nagykoalíció...
#100 - 2006. Már. 28., 19:46 - ...amikor Fidesz-FKGP 98-ban

#97 - 2006. Már. 28., 19:14 - az általad vázolt esetre

Akkor lesz itt nagykoalíció, amikor a terminálseggû kaller bizonylatot nyomtat!

Akkor fogok elköltözni az ÉJSZAKI SARKra! :)
#99 - 2006. Már. 28., 19:37 - az általad felvázolt esetre_2

Utálom a hiénákat, de a mocskos britteket is! Idejönnek, jól bebasznak aztán mint az állatok, otthon meg kussolnak, a meló után hazasomfordálnak és ennyi. Néha Én is megkéselném egyiket-másikat, ezek ÁLLATOK (70%). Bezzeg a skandinávok...., róluk kéne példát vennie mindenkinek!
#98 - 2006. Már. 28., 19:37 - bicskamaxi

A mimikri egy zoológiai szakszó, létezik a magyar nyelvben is. Az angol mimicry szó magyarosítása, és olyan állatokra használják, amelyek önmagukban ártalmatlanok, de mérges/veszélyes állatok külsejéhez hasonlítanak, hogy a rájuk vadászó ragadozókat megtévesszék. Példa rá számos békafaj, amelyek, annak ellenére, hogy ártalmatlanok, bõrük színében és mintázatában a megtévesztésig hasonlítanak mérgezõ fajtákra. Másik példa egy légyfajta, amely nagyon hasonlít a darázsra, stb.

Az m-w.org így ír:
1 a : an instance of mimicking b : the action, practice, or art of mimicking
2 : a superficial resemblance of one organism to another or to natural objects among which it lives that secures it a selective advantage (as protection from predation)
#97 - 2006. Már. 28., 19:21 - Szefi



Minden- ismétlem:minden- taxis csupor.Amelyikrõl azt hinnéd hogy nem , az is az.Minden taxist ravatalra!!!
#82 - 2006. Már. 28., 16:41 - B, r ny!
Te köcsög, akkor menj bkv-val! Mindenhol vannak rohadt szemét bûnözõk és becsületes emberek, a taxisok 20-30%-a normális a többi tényleg szemét, de a buszvezetõk között is akadnak gecik, úgyhogy vigyázz ha busszal mész!
#96 - 2006. Már. 28., 19:19 - ivanolsen

#95
Kormányt ez esetben a két élõ párt fog alakítani, a Szabad Demokraták Szövetsége pedig egyedül lesz ellenzéki.
#95 - 2006. Már. 28., 19:14 - az általad vázolt esetre

kilencvenötödik!
#94 - 2006. Már. 28., 19:04 - 95

#94 - 2006. Már. 28., 18:50 - szebb jövõ

Jaja, TUTI megnyeri!!! Lesz neki 43%, míg a szociknak 40, a szadesznek 7, és az MDF (mivel elõzõleg leszalámizta a mi bölcs(?) vezérünk), be sem jut a parlamentbe.
#93 - 2006. Már. 28., 19:03 - Szerinted akkor KI IS FOG KORMÁNYTALAKÍTANI???? :P

A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség nyeri a 2006. évi magyarországi parlamenti választásokat.
#92 - 2006. Már. 28., 18:50 - szebb jövő

Annak az anyukáját szidhatnád aki ezt a taxis helyzetet nem oldja meg.
Minden hatoság tudja hol vannak ezek a "taxisok" csak nem érdekel senkit!!!!!!!!!!!!
#91 - 2006. Már. 28., 18:44 - bb

hejj a bringások jo emberek csak szeretnek gázolodni! mé baj az? jobb mint ha a fejedre szarnának:P
#90 - 2006. Már. 28., 18:35 - nyeles:P

Reggel rádió, este TV, közben taxi és fospunpa.
#89 - 2006. Már. 28., 18:23 - Jakupcsek "Ostoba" Gabriella

elég sokat taxizom (utasként) mind céges, mind magánügyben. csak és kizárólag egy társasággal utazom, és mindig telefonon rendelem. soha nem ülök hiénageci autóba. egyszerûen nem szabad. én már csak azt nem értem, hogy a sztorihoz hasonló, igen szükségszerû helyzettõl eltekintve miért ül vki ilyen hiénageci autóba, amikor ott vannak a társaságok, lehet mobilon autót rendelni kb. 10 perc és mehetünk is. tényleg nem értem. szóval ha taxi kell, telefonálj. hiénageci, legalja, lelkitoprongy népség így kihal(na).
#88 - 2006. Már. 28., 18:05 - hiénagecik

#71 -
kb minden taxitarsasagnak van fixáras, reptéri transzfere ált négyezer ft koruli pénzért...:)
#87 - 2006. Már. 28., 17:56 - J

Okosok! Ha maszek taxiba ültök, akkor a legjobb megelõzése a bajnak ha megkérdezed mennyiért vinne ide vagy oda...megállapodtok...és akkor jön az amit úgy hívnak:ÓRA KIKAPCS:D lehet hogy többe fog kerülni de már beszállás elõtt tisztában leszel azzal, hogy megvan a viteldíj ára blabla....
#86 - 2006. Már. 28., 17:49 - Zz.

Vazze, ez a genya taxis tényleg nem viccelt! A végén tényleg annyit kért, amennyit elõször mondott! Felháborító! Én sem értem a cikkíró gondját.
Bemegyek egy boltba, látom, hogy valamit k.... drágán adnak, megveszem, és utána elkezdek anyázni, meg homározni?
Bár ahogy az írásmódból is kitûnik, nem csak a kutyával vannak gondok a családban... ilyen gazda mellett nem csoda, ha meghülyült szegény.
#85 - 2006. Már. 28., 17:49 - Peti

Elsõ
#84 - 2006. Már. 28., 17:44 - Elsőző

Bankoslány
A mimikri az álcázás müvészete.
Belesimulmi a környezetbe, láthatatlaná válni.
#83 - 2006. Már. 28., 17:43 - Korben Dallas

Cimbora, amikor a koszos, hugyos kutyádat betetted a taxiba, mit vártál? Diszkontárat? Arról nem is szólva, hogy ELÕRE közölte, mennyit kell majd csengetni. Mi a problémád?
#82 - 2006. Már. 28., 17:40 - Joe

Örülök, hogy nem lett komolyabb baja a spánielnek! Az enyém is egy tartós darab volt, 17 évig élt...
#81 - 2006. Már. 28., 17:25 - Zs

Minden- ismétlem:minden- taxis csupor.Amelyikrõl azt hinnéd hogy nem , az is az.Minden taxist ravatalra!!!
#80 - 2006. Már. 28., 16:41 - B, r ny!

Mindig jókat röhögök mások lámaságán. Azért a kutyusnak jobbulást.
#79 - 2006. Már. 28., 16:34 - Júdás

Szegény blökinek jobbulást.
A taxira áttérve én pl tudtam (Prágában), h át fognak verni, de rá voltam szorulva a taxira. És bejött, át is vertek. Nem tudtam reklamálni, csávó volt hajlandó semmilyen értelmes nyelven beszélni, szerencse, h volt nálam annyi pénz. Tisztára, mint a magyar ikertestvérei. Itthon legalább az ember túlél taxi nélkül (normális, és nem extrém esetben).
#78 - 2006. Már. 28., 16:28 - nóném na

68 - minden varosban ki lehet fogni olyan taxist, aki nem ismeri a varost, mint ahogy bunko, stb. taxis is mindenhol elofordulhat.

igen, a különbség a következményelben van. Egy haveromat átverték Bostonban, kicsit hosszabb úton vitték(valeszeg mert külföldinek nézték). Feljelntést tett, és bírósági ügy lett a dologból, kiderült a fickó nagy pénzbüntetést és több éves eltiltást kaphat taxizástól, plussz felfüggesztett börtönbüntetést is akár.
Indokolva ezt azzal, hogy a taxis egy bizlmi állás akiben megbízol és ki vagy neki szolgáltatva, azaz aki ezzel visszaél az súlyos bûncselekmény. Ne félj, nem is gyakori az ilyen eset!

Nálunk mikor lesz ez a szint ???

(melleseleg a strác visszavonta a feljelentést, mert nem akarta ennyire megszívatni az ipsét, de legközlebb már tudta mit kell mondani, ha külföldinek nézik és esetleg kerülõ úton viszik)
#77 - 2006. Már. 28., 16:28 - MérSzarMagyarországon???

Angliába minden sokkal többe kerül mint Mo-on! Kurva drága ország!!! Ne hasonlítsd össze Mo-val. Az is igaz, hogy amikor nyári munkát végeztem Londonban heti 300 fontot kaptam, persze el is taxizhattam volna az összeset.
#76 - 2006. Már. 28., 16:26 - a körtét ne hasonlítsd az almához

#50!

77!
#75 - 2006. Már. 28., 16:22 - 77

69 - nem vagyok taxis, csak valoszinuleg gyakrabban utazom taxival, mint te. A kulfoldi tapasztalataimat meg nem az evenkent egyszeri nyaralasomon vagy par napos kulfoldi utam soran szereztem. Eltem mar par orszagban, koztuk Angliaban is, ahol klasszisokkal tobbe kerul a taxi, mint Magyarorszagon.
#74 - 2006. Már. 28., 16:15 - 69-nek

Minden taxis buzi! Tudom, mert én is az vagyok!!!!
#73 - 2006. Már. 28., 16:15 - homoBOBO


New Yorkban az lehet taxis, aki nem éri el a 40-es IQ-t, és maximum egy hete él az USÁban és janitornak sem veszik fel a legótvarabb étterembe sem. Ezek általában nem ismerik az utcákat, sem az angol nyelvet - amerikanizálódunk hejj !
#72 - 2006. Már. 28., 16:11 - Kánaán

#68 - minden varosban ki lehet fogni olyan taxist, aki nem ismeri a varost, mint ahogy bunko, stb. taxis is mindenhol elofordulhat.

Hollandiaban nem egy taxissal talalkoztam, aki a fopalyaudvarra nem tudta az utat, de olyanbol is volt mar boven, aki a "szuksegesnel hosszabb" utat szerette volna valasztani. De olyan is volt, aki azt mondta, hogy nincs vonatkozlekedes az amsterdami repterre egy baleset miatt, es o kivisz (persze lenyegesen tobbert), csak hat nem volt szerencseje, mert tudok hollandul, es ertettem mit mond a radio a kozlekedesi problemakrol:)

Egyebkent Budapesten kulon varosnezesre is rendelhetsz taxit.
#71 - 2006. Már. 28., 16:10 - 68-nak

Õ lenne MIMIKRI?

http://www.beautyoflife.org/mimikri/torri_01.jpg
#70 - 2006. Már. 28., 16:10 - ?

A dallasi reptérrõl, ami Dallastól kb 40kmre van mellesleg kisbusszal kényelmesen 15$, taxival kb 30$ volt az út (kb 3000, 6000HUF ).
Ennyibõl csak álmodban jutsz be a Ferihegyrõl...
magyar taxisok rablók... és még jó ha nem vernek meg, vagy nem szúrnak le.
MInek van kb annyi taxi Bp-en mint New Yorkban????

taxis maffia monnyon le
#69 - 2006. Már. 28., 16:09 - MérSzarMagyarországon???

Cikkírócskám, erre mondja jóapám, hogy te ezt tanulópénznek fizetted. Ez nem lehúzás, nem átbaszás. A taxis (szvsz jóarc) még direkt atyai jótanáccsal látott el, hogy látod, ezt elszúrtad, a kockákról lehet is látni, arra kell vigyázni. Extra szolgáltatás -> Extra díj. :?
#68 - 2006. Már. 28., 16:08 - Feherlo

#32es tuti taxis, úh inkább nem kéne hozzászólnia. Angliában is olcsóbb a fuvardíj pedig az azért más világ. Na akkor maradjunk ennyiben.
#67 - 2006. Már. 28., 16:05 - -

Idehaza mindenki lehet taxis. Tolnatok ki a seggeteket par km-re nyugatabbra. Ott a varost terkeprol ismerni csak alap. Berlinben peldaul olyan idegenvezetest levagott a taxis - pedig nem is kertem tole! Egyszeruen csak arra mentunk es profikat megszegyenitoen beszelt az erintett helyekrol.
#66 - 2006. Már. 28., 16:03 - Repedtsarku

MIMIKRI meg CSOKKER... homár milyen világban él? tessék már magyarul beszélni egy kicsit. Vagy legalább egy szleng szótárt linkelni valahova oldalra...
#65 - 2006. Már. 28., 16:00 - bankoscsaj

#33: ott a pont, kolléga! Szeded a szart utána mint a kultúremberek?
#64 - 2006. Már. 28., 15:56 - szarkerülgető

Legalább elõre figyelmeztetett, hogy õ egy hiéna.

Gondolom a külföldieknek persze nem mondta volna be.
#63 - 2006. Már. 28., 15:56 - WS

#55 - 2006. Már. 28., 15:37 - grécsi

asszem grécsi bácsi teljes (meg)hasonulásban van.
höhöhö
#62 - 2006. Már. 28., 15:53 - civil servant

Taxis!


Anyád csak 5000-et kért. 15 percre , igaz nem taxis.
#61 - 2006. Már. 28., 15:47 - salynos

A sok segg, nagyszájú huszonévesnek üzenem: ne verjétek más pöcsét a csalánhoz!

Az "én is csinálnám" jellegû megnyilvánulások egytõl egyig értelmetlenek. Csináld, utána mondj véleményt! Maximum utas oldalról beszélhettek...
Gyökér #58! Lapozz bele a taxis újságba és menj el taxizni. Autó nélkül is lehet, sõt bértaxizni is mehetsz. Az más kérdés, hogy a leadó felét se tudnád megkeresni. :)
#60 - 2006. Már. 28., 15:46 - személytaxi

#58 - 2006. Már. 28., 15:41 - ezt én is csinánám ha lenne verdám


csórikám! :)))))
#59 - 2006. Már. 28., 15:45 - ittmindenkifaszkalap!!!

#39 - 2006. Már. 28., 14:56 - Antibá

Még eddig nem. Majd most.
#58 - 2006. Már. 28., 15:44 - Állj alám!

Anyád csak 5000-et kért. 15 percre , igaz nem taxis
#57 - 2006. Már. 28., 15:42 - Nem- Csákk Károly Norris

az megy taxisnak aki nem akar dolgozni. egész nap mereszted a segged a kocsiban, bevállalsz két fuvart extra pénzért vagy át is baszod õket és kész.

ja, és folyton visszakérdezni: az merre van? hogy kell oda menni? mintha nekem kéne fullra ismerni a várost....
#56 - 2006. Már. 28., 15:41 - ezt én is csinánám ha lenne verdám

egy taxis cimborának láttam az autóját. 3 gombocska van benne, amit ha nyomkod ugrik az óra. amikor levizsgáztatod az autód taxinak hitelesítik az órát. aztán a vizsga után ugyanaz, aki hitelesítette jól be is szereli neked utána a gombocskákat (jó pénzért persze).
na, ennyit a tisztességes munkáról...
#55 - 2006. Már. 28., 15:41 - droszt

mezítlábashoz nem szabad beszállni... ha mégis megtörtént, és felmerül az átverés gyanúja azonnal ki kell szállni, rendezni az óra szerinti összeget és az esetbõl okulva hívni kell egy céges autót!

telefonon rendelve olcsóbb, és a céges taxisok többsége becsületes - persze, mint ebben az országban sehol-soha: az ördög nem alszik...
#54 - 2006. Már. 28., 15:40 - City Taxis

#52

a kurva anyátok picsáját, miért nem lehet megtanulni végre, hogy nem 500-al, hanem 500-zal! faszom belétek!
#53 - 2006. Már. 28., 15:37 - grécsi

Nem szabad leinteni taxit, csak telefonon hívni. Hatszorhat a legjobb, kedvesek, normális áron szállítanak.
#52 - 2006. Már. 28., 15:31 - xx

Az utóbbi idõben a magyar taxisok jó hírét keltik az országnak.
2 brit fiatalt a deák térrõl egy közeli szórakozóhelyre több ezer forintért vittek el, amikor ezt nehezményezték a nagy darab söfõr az egyiküket összeverte. A másik eset szintén britekkel történt, ekkor is a viteldíjon különböztek össze és a söfõr hívta a kollégáit és megkéselték a brit utast.
Ennyit a magyar taxisokról.
#51 - 2006. Már. 28., 15:31 - hülye taxisok

#44 - azt azert ne feledd, hogy a futott kilometer nem egyenlo azzal, ami utan fizet az utas, mert ugye a cimre oda kell erni, ami utan nincs bevetel. Sot, a kovetkezo cim felveteleig is gurul az auto, ahol szinten nem keletkezik bevetel.

A jovot tekintve erdemesebb inkabb a magasabb tarifakkal megbaratkozni (mondjuk 500-al indul az ora es 250 egy kilometer).
#50 - 2006. Már. 28., 15:31 - 44-nek

Minnden geci taxist az anyja ravatalára.
Buzi köcsög hiénák, dolgozni nem sirni azt igen.
Voltam már néhány országban de ilyen tolvaj bandát mint Budapesten nem láttam!
Bp-kivül még talán elmegy a dolog.
Aki ezeket védi az sem taxizik max. cégpénzen ami a lefixált szerzõdések miatt nem ugyanaz.
Sírnak , hogy õket ki védi meg, meg fegyvert akarnak, és tõlük ki védi meg az embereket.
Mit kaptak az utast megverõ taxisok?
#49 - 2006. Már. 28., 15:30 - Glock

50
#48 - 2006. Már. 28., 15:29 - 50

49
#47 - 2006. Már. 28., 15:25 - 49

48
#46 - 2006. Már. 28., 15:22 - 48

47
#45 - 2006. Már. 28., 15:21 - 47

46.
#44 - 2006. Már. 28., 15:21 - 46.

Én is úgy nézek ki mint egy rendes ember, oszt mégsemvagyokaz
vazze
#43 - 2006. Már. 28., 15:19 - mber

napi 8 óra csaknem megsazkítás nélküli haladás városi forgalomban 30 km/h átlagsebeséggel az napi 240km. nem sok nem is kevés.
ha egy km pl 100 forint lenne, akkor ez napi szinten 24000 bevétel, kb 6500 (270ft*24liter) üzemanyag költség. húsz napra ez 480000 - 130000. feltételezve 100000 nettó fizetést, költségként 200000-et jelent.
marad 150000 szervízre, törlesztõrészletre, biztosításra, stb elszámolható dolgokra.

szerintem , ha egy bizonyos körön belül a városból ki lenne tiltva a személygépjármû forgalom, akkor a taxizásnak lenne kereslete, és biztosítva lenne az állandó forgalom, nem kéne utcasarkokon és járdán szabálytalanul várakozni. talán így több száz kilométert is lehetne autózni, és még 100 ft/km nél is olcsóbb tarifát alkalmazni.


#42 - 2006. Már. 28., 15:19 - nokedli

A taxisokat nagyon rühellem, de az autóirtó bringásállatokat legalább annyira. Az elsõ kocsijuk után rögtön más lesz a tészta.
#41 - 2006. Már. 28., 15:09 - teeeeeee

Tavaly nyáron New Yorkban jártam, mivel csak egy csóró egyetemista vagyok kerestem a legolcsóbb ifjúsági szállót, ami történetesen Harlemben van (25 USD adóval, reggelivel).

Rossz helyen szálltam le a buszról, így elég sokat kellett gyalogolnom és egy szakadt homeless rám akaszkodott, hogy segít cipelni a csomagjaimat (Volt pár) persze nem engedetem, de õ nem tágított mellõlem. Éjszaka volt, de kivilágított, forgalmas utcán voltunk, így nem zavart, de egyszer csak egy sötét parkon kellett volna átvágni, ezért leintettem egy taxit, odaadtam neki a címet és hátradõltem a kényelmes autóban. A söfõr egy pillanatra sem tette le a címet tartalmazó papírkapot, egyfolytában azt nézte. A kellemes utazásból nem lett semmi, mert azon görcsöltem, hogy figyeli-e egyáltalán az utat. A cím amúgy nem volt bonyolult, mert a 113. után intettem le a taxit és az uticélom is a 113. utca volt, csak éppen egy kis kerülõvel a park miatt.

Nagy nehezen megérkeztünk (a söfõr még ekkor is a címet bámulta) én pedig ledöbbentem: a szálló ablakai bedeszkázva, az épület egy romhalmaz... Várjunk, a neten a fényképeken nem így nézett ki!!! Nézem a házszámot: rossz helyen álltunk meg. Mondom a söfõrnek, és nagy nehezen megtalálta a címet (a papírt nála hagytam).
6.40 USD volt a végösszeg, de erõsen gondolkoztam rajta, hogy elkérem a 60 centemet, amilyen pamcser volt. Végül is otthagytam borravalóként.
#40 - 2006. Már. 28., 15:07 - smucig



megfogtad a taxit
gyerek szólt hogy drága
te bennmaradtál a kocsiban (elfogadtad az árat)
a végén a sofõr családját gyaláztad

gratulálok
#39 - 2006. Már. 28., 15:06 - király vagy

#36 - Parizsban tobbszor utaztam mar taxival, es korulbelul az altalad irt kilometer ar duplajat fizettem.

#38 - nem en hoztam fel Bukarestet peldanak. Egyebkent csak azt mondtam, hogy annyira nem kell dragallani a megbizhato magyar taxis cegeket, mert Ny-Europaban jelentosen tobbet kell fizetni.
#38 - 2006. Már. 28., 15:05 - 36-38

Szartatok már ugrás közben?
#37 - 2006. Már. 28., 14:56 - Antibá

#32

na most mit akartál mondani? Jó nekünk vagy szar? És miért menjek én Bukarestbe, vagy nyugatabbra taxizni? Egyelõre itt lakom, ha taxit akarok, akkor azt itt akarom, nem Londonban, Berlinben vagy máshol.
#36 - 2006. Már. 28., 14:56 - s

#32 legutóbb Párizsban kénytelen voltam taxival kimenni a reptérre, ~90km. 110 euro volt, nem volt trükközés meg kerülés, és mint látható kb. 1-1.2 euro/km a díj. Nem tudom miért kell mindig kamuzni, hogy minálunk milyen olcsó és jó a taxi. Szar és drága és lopnak. Ez a helyzet.
#35 - 2006. Már. 28., 14:55 - csibi

Mi a faszom az a salto mortale?

#31 - 2006. Már. 28., 14:42 - Jay

Mikor röptében leszopod a kutyát, te faszfej.
#34 - 2006. Már. 28., 14:55 - Che

re: #33

kocsiból igen, benzinbõl nem
#33 - 2006. Már. 28., 14:54 - okoska

Télleg, a szart összeszeded a kutyád után????
#32 - 2006. Már. 28., 14:44 - ezt még nem tárgyaltuk ki

#29 - akkor talan menj Bukarestbe, ezek szerint ott olcson lehet jokat taxizgatni.

Ha megbizhato taxis ceget valasztasz, akkor nem hiszem, hogy negativ meglepetes erhetne.

Azert, ha egyszer Ny-Europaban taxiba ulsz, ne lepodj meg, ha 3 euroval indul az ora, es majdnem 2 euro lesz egy kilometer. Ehhez kepest Magyarorszag kifejezetten olcso, pedig a koltsegek hasonloak. Sot, kulfoldon a taxisok visszaigenyelhetik az AFA-t, Magyarorszagon meg nem.
#31 - 2006. Már. 28., 14:43 - 29nek

Mi a faszom az a salto mortale?
#30 - 2006. Már. 28., 14:42 - Jay

ELSÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕ
#29 - 2006. Már. 28., 14:42 - Első

#26 - 2006. Már. 28., 14:30 - 19nek

az az öt perc fuvar kb. 2 km volt.......gyalog max. negyed ó.

persze ezt is meg lehet magyarázni, de sztem nekik sokkal naponta 6 órát a kocsiban rohadni és minitévét nézni, és mellette két órában összerabolni a napi betevõt, mint normál tarifákkal napi nyolc órában uezt.

érdekes, h amikor két éve bukarestben voltam, ott 50 ezer lejért (kb. 300 Ft) fix tarifa alapon szinte bárhova elvittek a városban, a kilóméterdíj meg kb. 0,4 liter benzinnel volt egyenlõ. ezek után nem csoda, h a romik többségének is olcsó volt a taxi, és sokan használták.
#28 - 2006. Már. 28., 14:38 - ott nem olyan rablók a taxisok mint itt

Hmm. eléggé rendszeresen járok taxival utóbbi idõben (Ferihegyre - illetve onnan haza, munkám miatt.)
A cégnek (mint minden sûrûn taxizó cégnek) az egyik taxiscéggel van szerzõdése kedvezményes tarifára, taxicsekk használatával.
Még soha nem akartak átverni, csalni, a kocsi mindig ott van pár percen belül - még ha többet is mondanak, eddig max. 5 percet vártam.
Szóval jobb, ha nem integetsz ilyenkor, hanem megjegyzed egy szimpatikus cég számát - esetleg a mobilba el is lehet ám tárolni - és õket hívod. Náluk, ha nem is értesz esetleg egyet a számlával, akkor is kérhetsz áfás számlát, amin a megtett km, idõ stb. mind rajta van és panaszt tudsz tenni a taxi száma alapján.
Mezitlábasnál maximum a fal felé fodulhatsz bizalommal...
Ja, Ferihegyen kint áll valami airport taxi v. ilyesmi brigád a termináloknál: na õket felejtsd el! Õk tulajdonképpen pár ilyen hiéna, mint akirõl az írás szól, csak egyen / hasonló kocsival és matricával - elmarják a többieket a drosztról, téged meg jól átb@sznak. Nézd meg a közeli mezõkön parkoló sok taxit, ha arra jársz - nem viccbõl nem mennek a reptérhez csak hívásra. Viszont ott érdekes módon Fõtaxi, City Tele5 stb. kocsik békében állnak egymás mellett...
Régen nagy összetartás volt a taxisok között cégtõl függetlenül is - ennek azért még van valamennyi nyoma - csak sajna a sok 'napi egy fuvaron meggazdagszom' hiéna nagyon lerontja a helyzetet. Meg persze sokan mennek taxisnak olyanok is, akiknek nem kellene, de nem ért a majom semmihez, viszont van egy menõ(nek gondolt) verdája.
#27 - 2006. Már. 28., 14:35 - Andor

Brigi, basználak.
#26 - 2006. Már. 28., 14:31 - Brigibaszó

#19 - a City-nel 240 a legdragabb kilometerdij, a fuvar dija meg nem az idotol fugg (felteve, hogy nem varakozasrol van szo).

Ny-Europaban altalaban 1 liter benzin/gazolaj araba kerul egy kilometer, de nem egy helyen majdnem 2 euro egy kilometer. Pedig a koltsegek kb. hasonloak.

De azert azt se felejtsd el, hogy az autot meg kell venni, karbantartas, stb. stb, szoval nemcsak az uzemanyag van koltsegkent.
#25 - 2006. Már. 28., 14:30 - 19nek

Brigim! Istennõm!
Átkeresztül, ahogy csak akarod!

de mijaza zéerté?
#24 - 2006. Már. 28., 14:29 - Men Edzser

Fentrõl le, vagy lentrõl fel?
#23 - 2006. Már. 28., 14:27 - Brigi

Men Edzser:
Meg hát!
#22 - 2006. Már. 28., 14:26 - Brigi

az összes taxis közben sír a tv-ben, hogy milyen nehéz megélniük.
Csókolom! le lehet adni a sárga rendszámot és el lehet menni máshová dolgozni vagy maszekolni. Senki nem született taxisnak.
Sajna ez a piacgazdaság.
#21 - 2006. Már. 28., 14:26 - empirokriticizmus

maffia banda, vagy zéerté?

Brigi! Meghívhatlak egy taxira?

de mijaza zéerté?
#20 - 2006. Már. 28., 14:22 - Men Edzser

azé milyen komoly már, h 300 Ft-ot elkérnek egy szaros km-ért azt elhasználnak kb. 1,5 deci benzint (se). De az összes tolvaj megmagyarázná most, h mennyi költségük van meg mittomén.

Múltkor este city taxival egy kb. 5 perces fuvar 1 000 Ft volt jatt nélkül.
#19 - 2006. Már. 28., 14:19 - remélem becsődölnek a taxisok

De a kép is csúcs, hogy tossza szájba az összes taxis a vacogós cápát. Még nekik áll feljebb, ha a gyalogos átmászik a motorházon...
#18 - 2006. Már. 28., 14:16 - Sanyi

Ezt most már tényleg nem értem: mi itt a homáros töténet?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Rossz taxiba szállt és sokat fizetett. Nem volt átbaszás, ez ennyi és kész.
És akkor most mi van???????????????????????????
#17 - 2006. Már. 28., 14:16 - ilyenkor már tényleg csak fospunpázni lehet basszus

ennyi elsõzõ fospunpát, meg az Árkádba elsõként szarni akaró majmot....
#16 - 2006. Már. 28., 14:14 - Szeretettel: Brigi

Volt fospunpa? Ingyen lehet fosni a taxiban?
#15 - 2006. Már. 28., 14:14 - Kergeteve

7 méter az kb második emelet,persze mindjárt el is hiszem.különben is minek volt nyitva az ablak?
elfogytak a cikkek?
#14 - 2006. Már. 28., 14:13 - természet gondoskodik, az ilyen kutya kihal(na).

Legalább a kutyusra rájöhetett volna a nagy ijedségtõl a foshatnék a taxiban.
A kúva taxis monnnyon le!
#13 - 2006. Már. 28., 14:10 - másik lemondó

köcsögök a taxisok, én mindig is mondtam! extraprofit!
#12 - 2006. Már. 28., 14:10 - statáriális bíróság elé őket is!

ööööÖÖ, ez most azt jelenti, hogy a FF csík az magántakszi és az drágább? A drámai bevezetés után nem jött el a nagy katarzis. A sok képi hasonlat miatt elveszett a történet... Lárva I am.
#11 - 2006. Már. 28., 14:10 - Jee bébi jee.

A kurva annyát az ilyen taxisnak...
#10 - 2006. Már. 28., 14:09 - Kix

Az összes taxis köcsög. Egyszerûen nincs kivétel. Ha nem veled, akkor mással.
Amúgy meg, beleszartál-e a kesztyûtartóba?
#9 - 2006. Már. 28., 14:08 - Antibá

bassz*tok meg...mindannyian!
#8 - 2006. Már. 28., 14:08 - én

hmm, ezt most írták.
#7 - 2006. Már. 28., 14:06 - n.

kettõõõõõõõõ vazzzzzeeeeeeeeeeeee
#6 - 2006. Már. 28., 14:05 - kettőő

vazze
#5 - 2006. Már. 28., 14:04 - kettő!

3
#4 - 2006. Már. 28., 14:04 - 3

dobogó basszátok!
#3 - 2006. Már. 28., 14:04 - akurvaélet

Na.
#2 - 2006. Már. 28., 14:03 - Bal

1
#1 - 2006. Már. 28., 14:03 - ez