2006. május 5., péntek

Idõutazás internettel




Arma nevû olvasónk Telekházán Lenin, Kun Béla és Április 4. utcanevekkel találkozott. Idõutazás helyett a Topolisz cég slendriánságára gyanakszik:

A minap Hortobágyról Tiszacsegére vezetett az utam, ezért fellapoztam az utvonalterv.hu villanyoldalt. Bepöttyentettem a kis vackaimat oszt' cefetül meglepõdtem...:)

Ilyen tényelg van? Amúgy utánanéztem, természetesen nincsenek ilyen utcák. Sanszos, hogy már régi, poros, jogdíjmentes térképbõl dolgoztak a kollegák. Grat!

Üdvözlettel: Arma

Kedves Arma, szerintünk mégis idõutazásról van szó, a jövõbelátás egyik speciális esetével. A Topolis kiváló kapcsolatokat ápol többek között a Budapest Fõváros Fõpolgármesteri Hivatalával, az Országos Rendõr Fõkapitánysággal, szal belsõ információira alapozva már most megkezdte a térképei ápgrédelését. Megbízható információink jegyében az országban nemsokára visszaállításra kerülnek a szocialista aranykor utcanevei, melyeket a jobboldali önkény a kilencvenes években években galádul megváltoztatott. Kun Béla, Lenin és egyéb, európai értelemben vett demokratáink örökké fénylõ vöröscsillagok maradnak hazánk egén. Emléküket mindörökké megõrzi hálás nemzetünk nemcsak a szívében, hanem a házufalakon is. Sõt, informátoraink szerint nemsokára a stopposok legendás védõszentje, Osztyapenkó elvtárs szobra is restaurálásra kerül, de a kétoldali seggnyalás jegyében melléje az Iraki Kisfiúnak Csokoládét Osztogató Amerikai Katonát is megszobrozzuk.

Nincsenek megjegyzések: