2007. november 18., vasárnap

Nyakó István és a VTDSZSZ jellegű szakszervezet

csupor-Nyako-Istvan

Tényleg semmi baj a miskolciakkal, szeretjük a várost, barátságos és jóravaló emberek lakják, akik elüldözik a heréket, akik genetikailag képtelenek egy csavaros szöget beverni a falba.
Nyakó Istvánról van szó, a lánglelkű maszopos szóvivőről, országgyűlési képviselőről és megélhetési csuporrol, aki lendületes mozdulattal lenyúlt az MSZP klotyójába , hogy előrántsa minden gonosz és életszínvonal-csökkenés ősokát, Orbán Viktort Kurvaországból (ahogyan Pártod és Államod vezére megmondta, VisszhangCsupor, mi?).

Aszongya az Orbánt toleránsan lecigányozó rasszista csürhe szóvivője, Nyakó (barátainak csak Csupor) István elvtárs:


Beismerő vallomás volt Kövér László vasárnapi sajtótájékoztatója. Egyértelművé vált, amit eddig csak sejteni lehetett: a Fidesz áll a szerdai megmozdulás mögött. Az országosnak hazudott sztrájkban kizárólag két szakszervezeti szövetség vesz részt – talán nem véletlen, hogy éppen a Liga és a Munkástanácsok elnökei jártak nemrégiben Orbán Viktornál egy titkos megbeszélésen. A másik három szakszervezeti szövetség, vagyis az igazán nagyok, távol tartják magukat a politikai akciótól.
Mindezt az is megerősíti, hogy a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége a héten közleményben tudatta: a BKV-nál fideszesek ügyködtek a sztrájkon, őket a felügyelő bizottság pártdelegáltja próbálta rávenni, hogy vegyenek részt a demonstrációban. Nem is lehet kérdéses tehát, a szerdai megmozdulás mögött a Fidesz és szövetségesei állnak. A résztvevőket becsapják, amikor elhallgatják előlük, hogy amit a radikális jobboldalon éhséglázadásnak próbálnak beállítani, az egyszerűen Orbán Viktor hatalmi harca új köntösbe bújtatva.

No, megnéztük a szakszervezetis bizalmit piros bugyiban. A VTDSZSZ reformviccesen, képbe olvasztva tudatja álláspontjat az interneten tudakodó proli bagázzsal. A képként (mondom: gif) kirakott kommüniké lényege, hogy a google nem tudja elolvasni, tehát google útján senki nem fog rátalálni a bátor tettre, hogy aztán szarrá röhöghessék magukat a náci honlapok. Okos emeszpés ügynök nem hülye, a nyilvánosság nem a kádárista seggszag jellemzője. Begépeltük, tessék kattintani.




(update: szakértőink szerint ezek tényleg hülyék, semmi köze a guglihoz és a konspirációhoz a felrakott gifnek, csupán nem értenek a seggnyaláson kivül semmihez. A hanyatló nyugat internete ráadásul fölöttéb gyanús.
Megint túlértékeltük az MSZP lakájait.)

náciveszély a szakszervezetisek szerint is:

VTDSZSZ-naciveszely.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nyakó életében semmilyen hasznosat nem tett még. Egy köcsög here.

Névtelen írta...

És mennyire undorító feje van... worst of communism