2008. július 24., csütörtök

Turul-szobor, tüntetés, eső, nyúlfasznyi videóval

turul, bontás, Jobbik, tüntetés, demonstráció, június 24, csütörtök, Budapest, Magyarország

Kibaktattunk Turult védeni esőben, hóban és csak Finkbräu-t sikerült vennünk a kordonon belüli zöldségesnél. Probably The Worst Bier In The World. A Világ Legocsmányabb Söre esővel kombinálva kardlapos rendőrattaknál hatékonyabban bekergetett bennünket a Clock nevű kocsmába, ahol aztán sikerült a demonstrációt békésen kibekkelni dicső cimboráinkkal, életünket és vérünket, noigen. Oszt lemaradtunk az egyetlen Érdekes Eseményről, melyet holmi hajléktalanok pofozkodása képezett vmilyen szerelmi háromszögből kifolyólag. Valamint megpillantottuk a Népszabadság egyik üdvöskéjét, aki erős libsi médiahátszéllel "nácivadász" blogot üzemeltet. Riadt arccal, biztonságos távolból, erőteljesen a házfalhoz lapulva fotózgatta az ellenséget, nekünk meg módfelett erős kedvünk támadt, hogy a neten anonim módon keménykedő nyomika arcképét közszemlére tegyük mai posztunkban.
De nem tesszük, mert Tomcat kiverné a szart is belőle, főként a tegnap éjjeli telefonos baszakodás után.
Ráadásul az elvek, úgye: a szólásszabadság híveként azt sem szeretjük, ha Tomcatet vagy a kurucinfót baszogatják, nehogymá. Virágozzék ezer virág, partizáninfostól kurucinfosig, le a cenzúrával, legálizé svasztika, hamán vöröscsillag kóser.



Izgalmas eseménynek talán a rendőrség akciója számított, mikor néhány tucat rendőrautó berontott a Nagyenyed utcai kordonon keresztül páncélos biorobotokkal megrakodva, hogy aztán villámsebesen csatárláncá fejlődjenek a meglepett ácsorgók előtt. Majd ugyanolyan sebességgel visszapattanjanak autóikba és elhúzzanak a vérveresbe vagy ahol általában tartózkodni szoktak.



Végül egy kínzó kérdés: mi a büdös Gergényi faszáért kellett lezárni a gépkocsiforgalom elől az Alkotás utat, mikor már rég minden turulvédő hazament a búsba? Leszámítva néhány lelkes szkinhedet, akik a járdáról a rendőröket hergelték, mindenféle eredmény nélkül. Majd megunták a dolgot és ők is hazamentek.
Itt vagy a szokásos rendőri hülyeség esetével állunk szemben, vagy az autósokat akarták a tüntetők ellen hangolni ("ezek miatt a baszott nácik miatt lassan nem lehet autóval Budapesten közlekedni, jah").
lapozzanak, kérvekérjük, éheznek Szomáliában a gyerekek

turul, bontás, Jobbik, tüntetés, demonstráció, június 24, csütörtök, Budapest, Magyarország     a híres turul (hááát, ritka ronda szobor, pusztán esztétikai megfontolás miatt le kéne bontani/átépíteni, az a talapzat siralmas),
eső, ázott rendőrök a megállóban

turul, bontás, Jobbik, tüntetés, demonstráció, június 24, csütörtök, Budapest, Magyarország     Rendszerváltó Fórum, ez itt a reklám helye

turul, bontás, Jobbik, tüntetés, demonstráció, június 24, csütörtök, Budapest, Magyarország     ezek nem a Demokratikus Charta esernyői
Konrád György ma éppen másfelé járkált

turul, bontás, Jobbik, tüntetés, demonstráció, június 24, csütörtök, Budapest, Magyarország
árpádsáv
turul, bontás, Jobbik, tüntetés, demonstráció, június 24, csütörtök, Budapest, Magyarország
Turul Jobbikkal

turul, bontás, Jobbik, tüntetés, demonstráció, június 24, csütörtök, Budapest, Magyarország     Kordon, rendőrök, zászlók
Fasztudja, miért védelmezték a Turul-fanoktól rendőreink a Turult

turul, bontás, Jobbik, tüntetés, demonstráció, június 24, csütörtök, Budapest, Magyarország
Novák Előd, a Turul-tér névadója, mely ezidáig a kevésbé hangzatos "Istenhegyi és a Böszörményi út sarka" néven futott
emmeg egy jó kis paródiablog, jobbos hülyeségekről: turul.blog.hu

turul, Tomcat
végül jöjjön a Sztár: Tomcat a bizalomgerjesztő haverkáival

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Fasiszta seggfej mi lesz veled,
hogy ha körbe vesznek az idegenek
Hol a Szent Korona, meg a nagy Turul,
Mikor partiba vágnak háturul

Névtelen írta...

pina, pina, csakazértis pina

Török Diszkó írta...

"A kommunistáktól még nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt !"

Márai Sándor