2006. május 2., kedd

Ágyúgolyó-gumigolyó futam (Gumball)

A Munka Ünnepén a Homár is jelenlétével üdvözölte a Gumball versenyzõit Budapesten, valamint tisztelettel jelentjük, hogy a Roosewelt téren olyan sûrûn telítve volt sznobsággal a levegõ, hogy a földre ejtett golyóstollunk megállt a levegõben. A magyar sznobok az esõ ellenére az ejakulációig fellelkesedve a koslattak a gazdagok és szépek méregdrága bádogjai körül, szemükben irigységgel keveredõ vágy, kezükben fényképezõgép.

A rongyrázó flancolás és a környezetpusztító pazarlás eme megdicsõülésén kissé ijedten ültünk a bringánkon, miközben a fenntartható fejlõdésrõl, a még egyenlõbbek jövõzabáló arroganciájáról, valamint a média felelõtlenségérõl és öngerjesztõ szenzációhajhászásáról motyogtunk magunkban.


Hogy a gyászos összképet árnyaljuk, megemlítjük a versenyzõk legviccesebbjét, az öregecskedõ Daryl Hannah-t, aki tavaly odanyilatkozott, hogy csupán azért vett részt a versenyen, hogy a biodízel meghajtást reklámozza. Így õ, a környezettudatos, egy pöffeteg Range Rover városi terepjáróból. Másrészrõl nem tartjuk kizártnak, hogy valóban öko-harcos jó fej ez a nõ, hiszen otthonát napelemekkel hajtja, valamint saját termesztésû bio-zöldségeit eszi. Minden lehetséges.

Végezetül örömmel számolunk be róla, hogy az ön és közveszélyesen száguldozó, a társadalmi együttélési normákra magasról szaró díszes gyülekezetet a hatalmas erõkkel felvonuló osztrák rendõrök olyannyira megfingatták, hogy az egyik résztvevõ szerint a sebességi verseny ma már csupán a sörözést jelent. Sajnos, a Homárt az ajtónállók fénymásolt FBI-igazolványa ellenére sem engedték be a rendes esti piálós/kokózós Gumball partira, úgyhogy bosszúból a bármire kapható Bodri kutyával etettük meg a csillogó krómacél- és csöcshegy-fotókat tartalmazó memóriakártyánkat.


3 megjegyzés:

Névtelen írta...

"Young men traditionally pay more for car insurance because their driving records are, on average, worse than women's."

findarticlescom/p/articles/mi_m4021/is_n4_v18/ai_18142077

"Men average more miles driven per year than women do, and have a proportionally higher accident involvement at all ages."
en.wikipediaorg/wiki/Auto_insurance#Gender



IT'S NOT CAUSE MEN MAKE MORE MONEY YOU IDIOT!

Névtelen írta...

Women have more crashes but as they're all low-speed things in the cities, the costs aren't as high. Hence men have to pay higher premiums on their insurance than women. But the fact remains that highways (which have the highest proportion of male drivers) remain the safest roads to be on in terms of accidents per mile.

Névtelen írta...

Women have more crashes and accidents than men, it's just that they're different types. Men statistically do more long distance/high speed driving than women, so when they have an accident, even though it happens less often, the repair costs are higher as the damage will be too.