2006. augusztus 26., szombat

Görkori a Parádé előtt

A bringás kisebbség elvhű tagjaként a klotyóra is bringával közlekedünk, oszt a nyeregben egyensúlyozva próbálkozunk beletalálni a csészébe. De a görkorisokat is szívesen nézegetjük, szóval eltekertünk a Parádé leginkább elviselhető programjára, a délre meghirdetett görkorcsolyás felvonulásra. Az újpesti rakparton, félúton a Margit és az Árpád híd között kb. ezer felvonuló kavirnyolt a napsütésben.

Az állitólag állami monopóliumban lévő erőszak és rendfentartás legsikeresebb példája, az In-Kal határozott fellépéssel sikeresen menetoszloppá szervezte az anarchista görköris csürhét. Még egy Hummert is felvonultattak a tekintély végett, hátha kitör a háború, valamint egy 40 liter fogyasztású pöffeteg kellőképpen egyensúlyozta a rendezvény alapvetően környezetbarát jellegét.


A szervezés már mérsékeltebben fegyelmezett, a meghirdetett időpont után egy órával indult a felvonulás, addig a sajtó képviselői unalmukban egymást fotozták. Az egytelen derültségre okot adó esemény a rendezvényen a hatalmas ásványvizes reklámkapu összeomlása volt.

Néhány motoros görkoris parazitaként, testidegen anyagként vegyült el a tömegben, míg néhány hosztesszcsirke olyannyira nem tudott görkorizni, hogy a jólelkű mentős megengedte, hogy a rohamkocsiba kapaszkodva tegyék meg az utat.

Nézze meg szégyenlős videonkat a rajtról!

Nincsenek megjegyzések: