2006. augusztus 4., péntek

230 forint az euro a Mekiben

Fincsi és egészséges kaja, a szakszervezetesdivel nem bíbelõdõ boldog alkalmazottak és a gyerekeknek, mint a társadalom legsebezhetõbb rétegének tudatával való bámulatra méltóan mesteri manipulálás. Még maga Shobert Norbert fittneszguru is kavart egy darabig a világ legnagyobb etetõcégénél, de aztán átállt a saját menüjével való házalásra. Egy szó mint száz, tegnap becsábultunk mi is egy hugyozás erejéig a Régiposta utcai patinás Mekibe, mivel a közeli Burger Kingben sorban álltak az emberek. És örömmel láttuk, hogy a multinacionális vállalat tiszteletre méltó bizalommal viseltetik a mostanában meglehetõsen ingadozó árfolyamú forinttal szemben.

Igen, kedves homáristák, emelkedhet bármilyen magasságokba az euró a forinttal szemben, a Meki dicséretes következetességgel csupán 230 forintos árfolyamon hajlandó a turisták nyavalyás euróját hamburgerre cserélni. És mint informátoraink jelentették, az euró a Mekiben már hónapok óta nem emelkedett egy fillérnyit sem, huhogjanak bármennyit egyesek a forint összeomlásáról. Köszönjük a bíztatást.

P.s.: Tudtátok, hogy: "annak oka, hogy a japánok alacsonyak és sárga bõrûek, abban keresendõ, hogy 2000 évig csak halat és rizst ettek. Ha mi hamburgert és krumplit eszünk 1000 évig, magasak, fehér bõrûek és szõkék leszünk." (Den Fujita, a japán McDonalds néhai elnöke 1971-ben)(homar.hu)

Nincsenek megjegyzések: