2008. január 17., csütörtök

Gyurcsány és Orbán vécéülőkéje

Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktor, wc, toilet, goth, gothic

1. Az én házam az én váram. Az Apró-Gyurcsány bagázs ősi őőő, ízé, családi fészkében fotóztuk eme pompás darabot. Illetve ez egy szemenszedett hazugság. Gyurcsány Ferenc, a baloldal ifjú reménységének közismert a puritánsága, ő megelégszik szimpla ezüstözéssel, ha a seggéről van szó. Ezzel is példát mutat a nácifasiszta Orbánnak, aki köztudomásúlag aranyozott vécéülőkén kakál. Utóbbi információt a Pulitzer-(emlék)díjjal (+Táncsics-díjjal, Szabad Sajtó díjjal meg a Pártért, Gyurcsányért, Népi Demokráciáért-díjjal) kitüntetett drága Bolgár György úr műsorában hallottuk. A betelefonáló rádióhallgató a saját szemével látta az aranyozott ekipmentet, mikor a Népszava által bérelt helikopterről belesett (beleesett?) Ovi klójába.

2. Kastély nem lehet meg nélküle. Ön már egy vagon pénzt összeprivatizált, két tucat parlamenti képviselő és egy városi rendőrkapitány szerepel a kosztosai listáján? És azt hiszi, hogy ettől már Ön a Király? Nem. Ezen pompázatos, feudális hangulatú vécéülőke nélkül felkapaszkodott senkiházinak fogják Önt tekinteni üzletfelei! Mert nekik már van 14, minden vécéjükben egy! Stílustalannak és cikinek fogják Önt elkönyvelni és legott megszakítják Önnel az üzleti kapcsolataikat! Ennek következtében Ön és egész családja nyomorultul éhen fog veszni a szociálisan érzékeny Demszky Gábor Audi terepjárójának kipufogóját szopogatva. Szóval te ilyenolyan suttyó, még ma megrendeled a Gothic Commode Seat nevű csodát potom 70 dollárért, ami az említettek fényében igen jutányos ár, a jó szívünk fog a sírba vinni. Ja, a kereszt kézi festés, handmade és handarbeit.

No castle should be without one. It's the last word in siege-withstanding comfort, "forged" from castings of resin composite, handpainted for the battered-steel and oxidized-copper look of Gothic armor-an accessory so impressive that lords and varlets will want to leave the lid down. (Note the real chain mail in the clear lucite seat!) Includes chromeplated hardware. Fits standard commodes. 14" x 17".

Gothic Commode Seat
Item #: P20451
Price: $69.95
In Stock: (Yes)

bónusz:

Gyurcsány

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

első pina