2008. január 30., szerda

Tim Webb és Sarah Brewe: Blöffölni tudni kell

Kiadó kerestetik

Reklám következik, mi is szeretnénk meggazdagodni. Ideje, hogy a sok használt szerető után szert tegyünk egy színpompás (értsd: ejrópától afrikáig), nagy műgonddal összeválogatott szüzek csapatára, akik éjt nappallá téve azon agyalnának, hogyan szerezhetnének még több örömöt uruknak és parancsolójuknak. Akik mink lennénk, ugye. Szóval kiadót keres ezen könyv szerzője és mi a magunk szerény módján igyekszünk segíteni (maj’ 10 százalék a bevételből, remélhetőleg).

Tim Webb és Sarah Brewer:
Blöffölni tudni kell – Szex

Fordította: Nagy Sándor
Eredeti megbízó: Móra Kiadó
Megjelent: nem

Néhány idézet a F E R G E T E G E S műből (így, nagybetűkkel, a blog történetében először), kedvcsinálónak:

A szex számos előnnyel rendelkezik más passziókhoz képest. Például olcsóbb, mint a golf vagy a tenisz, hiszen az alapeszközök ingyen vannak. Nem kell akkora ügyesség se hozzá, mint a biliárddákó kezeléséhez, ami nem jelenti azt, hogy ne tenne jót a gyakorlás vagy a puszta igyekezet.

Kétségtelen, hogy a kebel méret és alak szerinti megítélése a divat függvénye. A legrosszabb helyzetben azok a szegény európai nők voltak, akik a Második Világháború alatt születtek. 1963-ban kötelező volt a nagy mell, 1967-re ugyanezt melltartó nélkül kellett viselniük, 1969-re pedig teljesen vissza kellett fejleszteniük emlőiket.

A vagina: Ez az a része a nõi anatómiának, amelyik leginkább a szakállas Che Guevarára emlékeztet, arcán függőleges mosollyal.

Magyarország nemzeti összterméke 111.579.000.000.000.000 spermium évente. A spermiumok 18 cm per órás sebességgel úsznak. Ezzel a tempóval 44 év alatt jutnának el Keszthelytõl Siófokig. Na persze csak akkor, ha a várható élettartamuk nem korlátozódna egy hosszú víkendre.

A maszturbálás mindenfelé elterjedt időtöltés, de a kelet-afrikai moszlim közösség az egyetlen olyan csoport, amelyik kifejezetten üdvözli ezt a gyakorlatot a házas nők körében. Elgondolásuk szerint csak egy szuperférfi képes kielégíteni egy átlagos nõ szexuális és érzelmi igényeit, így aztán inkább szabad kezet adnak nekik (hogy úgy mondjam). Az egyetlen feljegyzés hasonló nyugati hozzáállásról a napóleoni háborúkra datálódik, amikor is a hadba vonuló francia katonák dildóval ajándékozták meg szerelmüket, hogy azzal kösse le magát a boldog viszontlátásig.

A kínaiak mindig is találékony elmék voltak. Õk javasolták elõször a sperma és a menstruációs vér erősítőként való fogyasztását. Mindkettõt hatásosabbnak vélték, ha szárított saspotyadékkal itatták fel használat előtt.

A nemi betegségek legyőzésére szánt első kísérlet i.e. 3000-re tehető. Izrael fiai a midániták leverése után a szó szoros értelmében élvezték a diadal formás gyümölcseit. Mózes szerint napokon belül “lőn csapás az Úr gyülekezetén”. Ezért aztán a szent próféta elrendelte népének, hogy öljenek meg “minden asszonyt is, a ki férfit ismert azzal való hálás végett”. Így aztán, 24.000 hullával később a ragálynak vége szakadt.

Az egyiptomi Kleopátra nemcsak Caesar nevű ismerőseiről volt híres, továbbá arról, hogy szamártejben fürdött, hanem arról is, hogy õ volt az ókor legjobb pénisznyelőnője. Egyszer állítólag egyetlen éjszaka során 100 római katonán gyakorolta tehetségét. Harapott tehát mindenkire, akin egyentunika feszült. Görögül Merichanénak hívták, ami, ha jól tudom, “tízezerre tátogó”-t jelent.

Egyetértő felnőttek közösülését csak annak anális formájában tiltja az angol törvény. Egyetlen kivétel van, mégpedig az, amikor mindkét fél férfi (l. Homoszexualitás). Az a férfi, aki anális közösülés bűnében vétkesnek találtatik, akár életfogytiglani elzárással is sújtható, még akkor is, ha a másik fél a saját felesége volt, aki a saját jószántából ment bele a dologba.

Az európai királyi famíliákban az volt a szokás, hogy távoli unokatestvérekkel házasodtak. Az egyiptomiak még ennél is finnyásabbak voltak. Egy egyiptomi fáraófi számára az ideális arát (fontossági sorrendben) az alábbiak jelentették:
1. a saját anyja
2. a saját nõvére
3. a saját lánya.

Britanniában sem az ókori sem a keresztény római befolyás nem ismerhető fel egykönnyen. A szex iránti korábbi attitűdöt leginkább a vikingek és más csavargók formálták, minek folytán az a nõ maradt szűz, aki elég gyorsan futott.

folytatás, vihogva ugrás a teljes könyvre

Nincsenek megjegyzések: