2006. november 15., szerda

Cukormentes cukor Norbitól


Információk a szolgáltatásról
Norbi Ételfutár

Becsszó, nem akarjuk mi Norbikát bántani, fõként mióta felforrt szegénynek az agyvize a heréi miatt és százmillás pert emleget a saját lapjában megjelent ominózus fotó miatt. De Pepe, a Sasszem nevû olvasónkba belebújt az ördög és meglepett minket a Norbi Update Ételfutár reklámanyagával, oszt legott nekünk is felmelegedett a központi processzorunk. Ugyanis azzal bíztat a harmadik bekezdés második mondata, miszerint „Ételeink ízesítése cukormentes cukorral történik, ami nem tartalmaz sem kalóriát, sem mesterséges ízesítõszert". A nemcukorcukor.

Ez roppant érdekesen hangzik, akárcsak a fából vaskarika, valamint a kör négyszögesítése, úgyhogy legalább 5 percig olyan hangosan mosolyogtunk, hogy megfájdult a torunk. Késõbb megpróbálkoztunk a megfejtés reményében egy kutató-kémikusnál, de õ is hangosan mosolygott és a tudomány mai állását emlegette.

Mi egyszerû fenéklakó ízeltlábúak vagyunk, szóra sem érdemes szellemi képességekkel, minden humán segítségnek örvendünk, szóval a helyes megfejtõk között nagyértékû Homár-elõfizetéseket, valamint egy Gergényi Péter arcképével díszített aranyozott tomfát sorsolunk ki. Utóbbi nem igaz, ne üssetek. (És a csodalisztrõl még egy szót sem ejtettünk.)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Két szőke és egy barna nő sétálnak az őserdőben. Elérnek egy folyóhoz. A folyó tele van krokodilokkal. A folyó szélén áll egy tündér. Azt mondja nekik:
- Mindhármótoknak van 1-1 kívánsága. Te mit kívánsz? - kérdezi az első szőkétől.
- Azt, hogy gyorsabban ússzak a krokodilnál. Sikerül a varázslat, beleugrik a vízbe, már éppen eléri a partot, amikor elkapja egy másik krokodil, és megeszi.
- Te mit kívánsz? - kérdezi a tündér a másik szőkét.
- Azt, hogy tudjak repülni, hogy átrepülljem a folyót.
Sikerül a varázslat, már ő is éppen eléri a másik partot, de egy krokodil felugrik, és elkapja őt is.
- Te mit kívánsz? - kérdezi a tündér a barna hajú nőt.
- Azt, hogy gondolkozzam egy férfi agyával.
Sikerül a varázslat, felkiált a barna:
- Jé, ott egy híd!

Névtelen írta...

Lick my ass, Norbi

http://www.radioblogclub.com/open/144800/lick/Adriano%20Canzian%20-%20lick%20my%20ass

Névtelen írta...

http://www.radioblogclub.com/
open/144800/lick/
Adriano%20Canzian%20-%20lick%20my%20ass