2006. november 27., hétfő

Instant ukránjogsi 140ezerér


Kérjük, hogy aki az embertársai átverésénél könnyebb pénzkereseti lehetõséget ismer, emelje fel az ujját. Hogy mi? Politika? Hol itt az ellentmondás? Bazsom nevû olvasónk lepett meg egy ukrajnai "szolgáltatás" emilben terjedõ reklámjával. Fizess elõlegként 70 rugót, add ki a személyes adataidat, oszt majd szállítanad neked egy ukrajnai jogsit, amit csupán honosítanod kell Magyarországon.

Részünkrõl éreztünk némi késztetést, hogy a telefonszámmal ellátott emilt továbbítsuk a rendõrség illetékeseinek, de némi habozás után letettünk a hagyományõrzõ feljelentõsdirõl. Véleményünk szerint az átvert áldozatok igencsak megérdemlik a pénzbeli veszteséget, sõt a lelkünk mélyén lapuló rohamrendõr bónuszként szapora seggberúgásokat is kiosztana az illegális jogsira vágyakozóknak.

Alant a levél:

Szia! Kérlek a lent leírtakat bizalmas információként kezeld, hiszen ezen módszer terjedelmes kiszivárogtatása esetén nem biztos, hogy a jövõben tudjuk ezt a szolgáltatást biztosítani. Amit kérnünk részedrõl: - 2 db igazolványkép - Név, személyigazolvány száma (mindenképpen magyar állampolgár kell legyél), születésed helye és pontos ideje, anyja neve A procedúra: - Ezen adatok segítségével kb. 1 héten belül egy ukrán jogosítvány fogsz kapni, mely nemzetközi jogosítványként van elismerve. A jogosítványt ezek után honosítanod kell a Visegrádi út 110 alatt lévõ központi okmányirodában. - A honosításhoz szükség lesz egy orvosi alkalmasságra, melyet bármely orvosi rendelõben 5e Ft-ért kiállítanak neked. - A honosításhoz 4e Ft-os illetékbélyegen kívül - amit a helyszínen az okmányirodában kifizetsz - kell vinned az orvosi igazolást, személyigazolványod / lakcímkártyád és az ukrán nemzetközi jogosítványod. - Kategóriák, melyek igényelhetõek: A, B, C, D és E. Ha már van jogosítványod csak más kategóriára mint kiegészítés kell, úgy is teljességben mûködik a történet. Idõtartam: - A honosítás 1 hetet vesz igénybe, ezek után a magyar hivatalos jogosítványodat kipostázza a hivatalt. Ár: - Az ukrán jogosítvány pontos ára 140 000 Ft. A menet: - A fele pénzt elõre kérjük a fent megadott adatokkal egyetemben, 2 hét múlva mikor a jogosítvány kész, úgy egy ismételt személyes találkozás után értelemszerûen a pénz másik felét kérjük és szállítjuk a jogosítványt. Felhívjuk mindenki figyelmét, aki bizonytalan nyugodtan hívja fel az okmányirodát vagy a magyarorszag.hu-n található információs telefonszámot a jogosítvány honosítással kapcsolatban. A jogosítvány teljességgel eredeti, hologramos és legális. Nem célunk senkit átverni vagy csõbe húzni, személyes találkozó során tudunk bizonyítékot adni a módszer mûködésére vonatkozóan, hiszen saját jogosítványom is hasonlóan lett elkészítve.

Nincsenek megjegyzések: