2007. október 26., péntek

Para-Kovács Imre

Heti bonc,
belenéztünk a gyökércsakrába


Parakovács Para-Kovács Imre

Parakovácsot valamikor jó kedvvel és röhögve olvastam, amolyan érdekesen bolond ember volt fiatalkorában. Tulajdonképpen csak az ő egotrippes írásaiért fogyasztottam a Magyar Narancs nevű újságocskát. Para itt heti rendszerességgel és jerofejevi tehetséggel beszámolt a legeslegutóbbi Legnagyobb Berúgásáról és ezeket módfelett jó volt olvasgatni. Parát olvasva bármelyik seggreesett alkesznak azonnal nőtt egy arasznyit az önbecsülése, hisz lám, lám, vannak nálunk is nagyobb majomfingok a környéken. Nagyon tudott mesélni ez a Para, heti ötezer karaktert, de azoknak némely fordulata évekig bujkált a kocsmai röhögésekben. Végül rozzantan, de törve nem, rajongói legnagyobb meglepetésére és az orvosi előrejelzéseket meghazudtolva megérte a negyedik x-et, majd a végső delírium előtt egy arasszal ismeretlen motivációjú, de elszánt pszichiáterek vették kezelésbe, akik megküzdtek a lehetetlennel. Telenyomták Para puffadt fejét legális drogokkal és a kocsmai fogadók szkepticizmusa ellenére leszedték idült politoxikomániájáról. A nép először röhögve hitetlenkedett, hogy hátpersze, pontapara. Majd meglepett csend lett, sokan elérkezettnek látták az időt egy őszinte önvizsgálattal kombinált életmódváltásra, de legalább a tömény italneműek élvezetének a mérséklésére. Alapvetően azonban örvendeztünk, mert most navégre megszületik a várva-várt Nagy Regény, aminek világsikerében senki nem kételkedett. Para azonban inkább polgárosodni kezdett, naponta cserélgette az alsóját, szerzett lakást, fiatal feleséget és elszántan rástartolt a pénzre, vadul nyalizott médiagenyák gerincvégeinél, majd navégre kiadott két könyvet, a már említett hányásban fetrengős történeteit. Jó volt újraolvasni a régi vihogtatókat, életszagúan őszinte gonzók ezek, megvettük, szerettük, de továbbra vártuk a nagy durranást. Végül írt valamit, egy bizonytalan állagú regényszerűséget, szcifi meg látomások és mocsárban dagonyázó szófosás, ami összességében környezetszennyező papírpocsékolás volt. A rajongó nép felsóhajtott, az életmű a jelek szerint lezárult, beállt a sorba egy újabb áldozata a magyar ugarnak. Parának annyi, mondogattunk egymásnak a pincekocsmában, alkeszos témáiból és az inspiráló alkoholból kifogyván semmi keresnivalója a magyar irodalom tájékán.

Para Kovács Imre Parakovács

Maradt számára a zsurnalizmus, az öreg kiégettek elfekvője, flekkdíj, kurválkodás.

Ritkán hallottam felőle, értelemszerűen kievezett az érdeklődési körből.

Megpróbálkozott a tévével, majd néhány cikkcakk után beköltözött az MSZP komfortos, pénzzel bélelt segglukába, a baráti médiába Népszabadságba, mert állítása szerint jobbos alfeleket nyalnia nem volt gusztusa, pláné, hogy senki nem tartott igényt ilyesfajta tevékenységére. Para-Kovács, bár régi csillogása a múlté, lelkes farkcsóválással és tökéletesen szervilizmussal visszhangozza az MSZP kommunikációját: lopunk, csalunk, hazudunk, de az ellenzék is ezt csinálná. Ráadásul antiszemita csürhe az egész bagázs, ugyebár, cakkundpakk. Bár műveltsége khm, elmarad kollégája, TGM Miklósé mögött, a csúsztatás és manipuláció terén őstehetség, rendszeresen emlékezeteseket alkot, a "független értelmiségi" és "megmondóember" jólfizető szerepében szórakoztatja a Népszabó olvasóit a duplagondoljaival. Kint is vagyok, bent is vagyok, jaj de jó, hogy mozoghatok. A Pulitzer-emlékdíj már figyel, Bodor Pál nyáladzó ajkai csókra csücsörödnek.

De a karrierépítésben nincs megállás, aki elfárad, lemarad. Az "szegény vidéki drogos-alkoholista-pánikbeteg punk" Para-Kovács mostanában Orosz "Csupor" Józseffel versenyez a pénzosztogató alfelek környékén és teljesítményét látva bármi megtörténhet. Nem elveszett ember, akár még Valaki Fontos is lehet belőle a Pártban, biza, és aki nem hiszi, járjon utána. (itt például a Veres János nevű színesfémneppert övező trágyát kenegeti szorgosan szerteszéjjel)

Köcsög-e a kormányunk?
Az biza.
Egy leépült macskajancsi vezeti az ellenzéket.
Aha.
Akkor mi a faszt várunk?! Mégis, mitől lenne jobb?

parakovacs.blogter.hu
Nem irigyeljük Parát, keményen megdolgozik a pénzéért. Ahogyan mondani szokták: fiatal a feleség. Népszabós teljesítménye önmagában is kimagaslóan irritáló, de valójában hatalmas dagadt arca az igazán figyelemreméltó. Most kézenfekvő lenne Havas Henriket emlegetni, de egyrészt döglött seggbe nem ildomos rúgni, másrészt a megérzések, valamint a béljósok azt súgják: a rettentően kiélezett verseny dacára a nagyképűség és tahóság új etalonja Para-Kovács lesz. Most eltekintünk az interneten fellelhető tragikomikus önfényezéseitől, visszabámulunk a szomorú 2005-ös esztendőig, mikor Parán már szabad szemmel láthatóan is nagyon elhatalmasodott a baj.

Történt vala, hogy a 2005-ben a Városi Tájkép Csoport Pannonugaron még újszerűnek számító "köztéri dizájn" elképzeléssel kívánta felöltöztetni a korzót a március 15-i ünnepségre. Bár a koncepció bevezetőjétől manapság sikítófrászt kapnának megrendelőik
Napjaink modern köztársaságának eszméjét az 1848-as, 1956-os és 1989-es köztéri események, vagyis az akkori forradalmárok utcai megmozdulásai, "utcai aktivitása", tiltakozásai, tüntetései alapozták meg.

Az Eötvös tér és a Március 15. tér között húzódó sétálóutcán speciális média hengerek kerülnek felállításra. A hengerek óriás felületein főként kortárs közéleti személyiségek mesélnek arról, hogy mit jelent számukra a szabadság, a szabad élet.
végül bekerült az üvegzsebbe a megfelelő mennyiségű közpénz.

Március 15-én mi, mint megannyi beltelki és kültelki polgártárs, kibaktattunk a Dunakorzóra egy kis ünnepi sétafikára, valamint megtekinteni a vizuális forradalomként reklámozott köztéri dekorációt, mert fogékonyak vagyunk az újra és Magyarországon utoljára a Terror Háza múzeumban láttunk kliséktől megszabadult, eredeti dekorációs koncepciót.


szabadság utja 485689 városi tájkép csoport

Első nekifutásra nem értettünk semmit, mert az agyunk a látványtól teljesen elzsibbadt. Az 5 méter magas hirdetőoszlopokon gigantikus arcok forogtak körbe-körbe és hangszórón osztották az észt a megszeppent járókelőknek. Ide-oda sétáltunk álmélkodva, de az agynak van egy olyasfajta önvédelmi mechanizmusa, ami átmeneti bénulással akadályozza meg, hogy az elviselhetetlen faszság láttán láncfűrészes ámokfutásba kezdjünk.


Kéremszépen, 2005-ben Magyarországon beállították a pofátlansági világrekordot.

A történelem nagypályásai, Lech Walesa, id.George Bush, Vaclav Havel, II. János Pál, Helmuth Kohl között ott virítottak a médiában evező helyiérdekű magyar hólyagok. A történelem tökéletesen lényegtelen és érdektelen mellékszereplői felfújták magukat, mint a mesebeli béka és egy szinten meresztették magukat a már felsoroltakkal. Ők is a Szabadságról szónokoltak, há mérne? Bródy János! Udvaros Dorottya! Palik László! Geszti Péter! Bakáts Tibor Settenkedő! Para-Kovács Imre! Pattanások a majomseggen, akiknek az egója kinőtte a töppedt kis Magyarországot. Legalább az ő arcukat már három tenger mossa.
”A hengerek között sétálva pedig, egyszerre több henger hangját is egymásba mosódva-hallva, beszélgetésnek, párbeszédnek tűnő morajlássá válnak a monológok.
Palik László és Lech Walesa. Bakáts Tibor és Vaclav Havel. Geszti Péter és II. János Pál. Ilyen nincs.

Geszti Péter a szabadságról eszmecserél II. János Pál Pápával.
Geszti Péter a Szabadságról szónokol.

Bzmg, zárlatot kap az Internet.

Kivándorolok, ki én. Böröndöm útrakészen az előszobában.

Geszti Péter Szabadság útja 2005

Elmagyarázná valaki, hogy kik ezek és mi közük az akarnokságon kívül bármihez? Na? Valaki?

Például Palik Lászlót mi emeli az átlagos magyar szartenger fölé? Szorgosan körülzümmögte Princz Gábort annó, jól megszedte magát és mostanság a Hungaroringnek az elnöke? Udvaros Dorottya szerintünk is csinos színésznő, sőt egy emlékezetes pinavillantásával sok rejszmestert megörvendeztetett, de amúgy? Bródy "Ex-Babyface" János sok emlékezetes dalszövege mellett megírta az István, a királyt, amit a fél ország a hatodik sör magasságában is gond nélkül elénekel, nade mégsem ő kergette el Kádárt. Mire ez a világszínvonalú arcozás? Hogy az átkosban nagy nyilvánosság előtt kinyalta Lendvai "Neodemokrata" Ildikót, alias Dolores Umbridge Botoxszot? Hogy segített Várszegi Gábornak pult alatt, bagóért „privatizálni” a Hungarotont? És Bakáts Tibor Settenkedő? Mitől érzi jelentősebbnek magát, hogy egy Lech Walesanak megigya a lábvizét? Itt jegyezzük meg, hogy az illusztris magyar kínálatból Győzikét és Pákót kihagyni a parádét szervező VTCS rasszista elfogultságát bizonyítja.

A két zavarbaejtő hullanullát, Para-Kovács Imrét és Bakáts Tibor Settenkedőt, a két nyomulós „közéleti személyiséget” talán az tette kívánatossá a szervezők előtt, hogy a Magyar Narancsos baráti társaság meglehetős befolyásra tett szert országocskánkban, minisztert és rádióelnököt is adtak már nekünk, szóval további megrendelések reményében nem árt jóban lenni velük. Ezt hívják a bennfentesek a kölcsönös seggnyalás koncepciójának: mi Fontos Valakiknek állítunk be benneteket, cserébe ti megpróbáltok minket újabb állami és demszkygáboros megrendelésekhez juttatni.

(folytatjuk, egyelőre nézegessen képeket)

Palik László Szabadság út Városi Tájkép Csoport

II. János Pál 2005

Udvaros Dorottya színésznő Szabadság út 2005

Vaclav Havel 2005 Budapest Hungary

Helmuth Kohl Budapest Ungarn

Para Kovács Imre Parakovács

.

37 megjegyzés:

Névtelen írta...

Orosz 'Csupor' József vajon meddig üzemel még? Volt már ellene nem egy ORTT-bejelentés, el is marasztalták, de valahogy mégis megéri őt egyeseknek képernyőn tartani. Pedig baromi rosszul mutat rajta.

Nagy Erzsébet honlapja írta...

Egyet vagyok értve!

Névtelen írta...

basszamag, Para-Kovács Kishitler cenzorkodását láttátok volna a saját blogjának kommentjei között! Nem bírja a kritikát szerencsétlen pukkancs, hát aki nem fényezte eléggé őt, azonnal leszedte, törölte, radírozta. Mostanában teljesen letíltotta a kommentelési lehetőséget, éljen a szólásszabadság :D

a blogtér elparakovácsosodását és a PKI körüli személyi kultuszt Balla D. Károly és Korniss Mihály is olyan gusztustalannak találta, hogy leléptek a szolgáltatótól

Névtelen írta...

http://www.google.hu/search?sourceid=navclient-menuext&ie=UTF-8&q=Para%2dKov%c3%a1cs+%c3%bcgyv%c3%a9dje+megegyez%c3%a9st

Névtelen írta...

Szerelmes vagy Parába, hogy pont őt húzod le? Csak egy átlagos fasz a sok idióta között, ráadásul máris leszálló ágban. Foglalkozzál inkább Gesztivel.

Névtelen írta...

Born to be a Buttman

Névtelen írta...

T: Uram, lezárták a hidat.
E: Jó, akkor lemondok.

Névtelen írta...

http://abbcenter.com/index.php?t=heti_exkluziv_havas_henrikkel

Névtelen írta...

és te, kedves blogger, ki a szar vagy?

Névtelen írta...

már régóta nem futtatja senki Parát a blogtéren, lehet hagyni abba.

Névtelen írta...

Para egy nagy szemetlada, a korrektsegrol sohasem hallott, de te sem maradsz el sokban tole, kedves blogger, jol egymasra talaltatok.

Névtelen írta...

huhu, itt aztán jól le van fikázva a fél magyar médiaelit :DDD

Névtelen írta...

majd jön az ügyvédjével és kikapcsoltatja a blogspotot

Névtelen írta...

a jóízlés drágám az nevetséges
a botrány a botrány az egészséges

Névtelen írta...

Jó írás, számomra új információkban gazdag (pedig nem vagyok már csecsemő), köszönjük, a'sszem jövök még ide máskor is olvasgatni. Zs.

Névtelen írta...

akasztják a hóhért :D

Névtelen írta...

a legjobb anyázás amit eddig olvastam. Para hülyét fog kapni

Névtelen írta...

parakovács, azt hiszem, téged szopatnak itten

Névtelen írta...

Már blogot sem ír Kovács eltárs, annyira belerúgtál szegénybe, te gonosz. Kinek dolgozol?

Török Diszkó írta...

http://parakovacs.blogter.hu/?post_id=204931


és Kurva ország
2007-11-07 16:32:55

Egyszer már mintha írtam volna, de aztán valaki belekérdezett a pókerblogon, úgyhogy elmesélem mégegyszer a Kurva ország meg-nem-jelenésének történetét.

Alapjáraton rizikós könyv volt, tele anyázással, persze nevesítve, mindenki el lett küldve a kurva anyjába, úgyhogy voltak kétségeim, főleg, amikor az Alexandra ráküldte a jogászokat, hogy akkor most lehet-e.

A jogászok beszari fejek, főleg egy magáncég alkalmazásában, úgyhogy a kiadó eltekintett a megjelenéstől, és mivel már kifizetett, magam is szartam bele, nincs nekem arra szükségem, hogy még néhány nyálas pöcs megkísérelje helytelenül leírni a nevemet.

Ezzel egyetemben megszűnt közös munkánk is a kiadóval, tehát elváltunk békében és vidámságban.

Közben a Blogter is lekakukkolt, és innen is elbúcsúztam (mármint szerződésileg).

Jelenleg abból élek, hogy Korda Gyuri bácsival bohóckodom a Sport TV-ben, és néha írok a Népszabadságnak, rendszeresen a Hócipőnek, valamint egyengetem a póker-karrieremet.

Könyvekben is gondolkodom, de nem kapkodom el.

Kürölnéztem a médiapiacon, de nem találtam olyan helyet, ahová én is elmennék, és ők is akarnának, tehát főleg pihenek, filmeket nézek és családi életet élek.

Aztán ha elunom, majd írok megint egy könyvet... vagy kettőt.

Névtelen írta...

Lehetett volna ez új Charles Bukowski vagy Hunter s Thompson.
elkúrta

Névtelen írta...

Bilincsben

Szerző: Para-Kovács Imre

Nincsenek Fidesz-cégek, nem volt taggyűlés, nincs Zuschlag-ügy, nem értek a focihoz. Jobb ezeket az elején leszögezni, mert különben a drága magyar nép még azt hiheti, hogy politikai elitünk kizárólag tolvajokból, hazugokból és hülyékből áll, ami egyrészt túl nagyvonalú becslés, másrészt mélységesen igazságtalan, mert ugye vannak a politikusok között olyanok, akik még egyáltalán nem szólaltak meg, ilyeténképpen nem is hazudhattak, és még a lopáshoz is hülyék. Nos, őket nevezzük – tévedésből – becsületesnek.

Ki ne felejtsem Wekler Ferencet.

Aktualitást mindennek a fejtegetésnek az ad, hogy Zuschlag Jánost láncra fűzték némi „nem rendeltetésszerű felhasználás” okán, és a szocialisták, élükön Gyurcsány Ferenccel, felemelték mutatóujjukat, mondván, hogy bűnhődjön a bűnös, éljen a becsület.

A gondom ezzel csupán annyi, hogy a derék szocialisták megvárták, amíg kattan a bilincs zárja, és – gyakorlatilag – tetten érik egyiküket, amint nem rendeltetésszerűen használ 65 millió forintot, holott ez az egész dolog a szemük előtt zajlott, Zuschlagot ők maguk helyezték olyan pozícióba, ahol hozzáférhetett pályázati pénzekhez, és adtak lehetőséget némi sikkasztásra.

Zuschlag János nem magányos bűnelkövető.

Amikor Őszöd után Gyurcsány úgy határozott, hogy a párt egyben tartása végett nem bolygatja a kiszivárogtató személyét, áldását adta a fenntarthatatlan fenntartására: egy olyan párt összefoldozására, amelyik már régen felbomlott, amelyben jelenleg ott fickándoznak az MSZMP vállalhatatlan kiskirályai, a szimpla gazdasági bűnözők, az elvtelen politikai helyezkedők, a technokrata operátorok, a reformerek és a neoliberálisok. Kiadta a jelszót: ne azt nézzük, ki kit nyilazott le, elvégre esküvőn vagyunk (copyright Monty Python), és ezzel menlevelet adott a Zuschlag féléknek a pajkos tombolásra.

Amikor a parlament azt mondja, hogy a képviselők számla nélkül kaphassanak költségtérítést, azt mondja ezzel, hogy mi vagyunk az egyenlőbbek. Amikor a politikusok nem fújnak szondát, ugyanezt erősítik.

Amikor egy kormány elkezdi a Nagy Reformokat, és elkezdi lebontani (majd felépíteni) az egészségügyet, államigazgatást, szüksége van valami alapra, valami olyan kiindulópontra, amire támaszkodva hihetővé teszi a Zemberek számára, hogy ez most nem a szokásos hazugság (lopás, hülyeség, pótcselekvés stb.), hanem valódi átalakítás.

Ehhez az kellett volna, hogy Gyurcsány Ferenc a saját pártjában kezdje a Nagy Reformokat.

Tudom, ez nehezebb, mint az egészségügy teljes átalakítása és az államigazgatási reform együttesen, mert miniszteri szintig kellett volna szemétre dobni embereket, kinyírni olyanokat, akik aztán elég keményen ütöttek volna vissza, és kiborult volna néhány bili und csontváz a szekrényből, lettek volna monstre perek, hatalmas leleplezések, vádaskodások, esetleg néhány szimpla kivégzés a nyílt utcán albán bérgyilkosokkal, de akkor is: enélkül nem lehet reformokba kezdeni, mert a Nagy Átalakítás közepén egyszer csak bilincs csattan valaki csuklóján, és akkor jöhet a szánalmas elhatárolódás és magyarázkodás.

Lehet, hogy annak idején az MDF-nek „borzalmas tagsága” volt, de mit szóljunk az MSZP hálózatához?! Kik lapulnak a vidéki irodákban, központokban, pályázati végpontokon és kistérségi konyhákban?

Nem kizárólag az MSZP sara, hogy a „vállalkozó”, a „politikus” és a „bűnöző” szavak szinonimákká váltak, de szánalmas lenne most a Fideszre mutogatni, és előhúzni a kalapból Orbán Viktort, miszerint ő sem mehetne el Patyolat-reklámnak.

Az EU-pénzek hamarosan csorogni kezdenek, és nem kell Kossuth téri tüntetőnek lenni ahhoz, hogy némi aggodalom költözzön szívünkbe, ha az útra gondolunk, amelyen ezek az összegek eljutnak a végcéljukhoz, ha elképzeljük, milyen kezeken keresztül áramlanak ezek a pénzek.

Kiáll majd a szóvivő, és azt mondja: Zuschlag János lebukásával elhárult az utolsó akadály is a azocialista párt útjából a teljes megtisztuláshoz vezető fényes ösvényen. Megtalálták a bűnöst, mostantól csak talpig becsületes emberek alkotják a pártot, akik képtelenek hazudni és lopni, van bennük egy chip, amelyik megakadályozza, hogy zsebre tegyenek valamit, meg egyébként sem akarnának, mert úgy lettek tenyésztve.

Ez az igazi csapda, mert pártszakadás nélkül lehetetlen megszabadulni a vállalhatatlan szociktól, viszont szakadt párttal meg lehetetlen végigvinni a reformokat.

Hamarabb kellett volna gondolkodni, de ebben az országban még senki sem gondolkodott előre, a honfoglalás is addig tartott, amíg menni lehetett, aztán amikor meg kellett állni, akkor megálltunk. Biztos mondták a vezérek, hogy eredetileg is ide készültek, már az Ural környékén kiszúrták ezt a klassz kis medencét, de kiröhögték őket a magyarok, és legyintettek.

Zuschlag Jánosról egyszer lekerül a bilincs, de Gyurcsány Ferenc helyzete sokkal reménytelenebb.


Para-Kovács Im

Névtelen írta...

Para-Kovács, Bakáts Tibor, Geszti Péter, Palik László, megannyi hiteles személyiség a szabadságharcból...

Névtelen írta...

Keresztesi József:
Legénytoll-Ásatás

Behűtve tartják a vörösbort,
És kólával isszák, lelkük rajta.
Autót mosnak a ház előtt,
És kilátszik a seggük partja.
Ők az etruszkok, hát ez egy ilyen nép,
Tehetséges és nagyon szép.

Susog a kimenős ruhájuk,
És embert eszik a kutyájuk.
Fekete műbőr dzsekit vesznek
Hogy fazont adjanak a dzsogging-dressznek.
Szeretik az olcsó, finom mérgeket,
A macskapálinkát, a cicás bélyeget,
Az Edda műveket, a sajtos csipszeket,
A cigány zenét meg a cigányvicceket.
Szeretik a sportot, az atlétikát,
Helyből távol erkölcsi gát.
Lopnak, csalnak, mégsem hibásak,
Morálisan diszlexiásak.
Metafizikailag gyanakvó lények,
Nem basznak ki velük a kibaszott tények.
Lelki szegények, frankón, de tényleg!
Lelki-és mimikaszegények.
Ha megtérnek az egy karambol,
Amit leírnak az adóalapból.
Szép, ahogyan egymást anyázzák,
És emlegetik a Nagy Paráznát,
A Kénkőszagot, a lólábat,
Meg az európai normákat.
Mint befalazott macska, ha felnyivákol,
Mert el van zárva a külvilágtól.

Külvilág, kurva külvilág,
A jeleket csak szűrve küldi át.
Pörgeti a pénzt, meg a popzenét,
És nem féli az etruszkok istenét – Priaposzt,
Meg a csécsiszalonnát.
Ám de az etruszkok mégse levertek,
Feltalálják a hidrogénbombát,
A C-vitamint, meg a kevertet.
A színvonal, a szexus,
Ha lesz lé, akkor lesz cucc.
Amit a boldogságról nem tudsz,
Megtanít rá az etruszk.
Egyszerre dekadens, egyszerre paraszt.
Vigyorog rajta, rajtunk vigyorog
A halotti maszk.

Névtelen írta...

első vagy második vagy harmadik pina, esetleg fasz

Névtelen írta...

Tökéletes írás a szart kenegető, mantraként a "mindkét oldal ugyanolyan gazember" jelszavát ismételgető moszkovita propagandáról. Para-Kovács ennek a tökéletes megtestesítője.

Névtelen írta...

Para-Kovacs elmehetne dolgozni valahova, peldaul lenyirhatna a fuvet Gyurcsany kertjeben

Névtelen írta...

Interjú a magyar emberrel

Szerkesztőségünk felkereste a magyar embert, hogy a Turul-szobor körüli botrány kapcsán végre elmondhassa véleményét. A rendes magyar embert arról lehet felismerni, hogy 2002 óta nem vette le a kokárdát, csak néha eltakarja az árpádsávos zászlóval, álmából ordítva ébred, és azt zihálja: Trianon.

Hócipő: Mit jelképez Önnek a Turul-szobor?

Magyar Ember: Mindenekelőtt a vérősrögöt, a szkíta-pártus csakrát, a sámán-kereszténységet és Koppány-Istvánt, aki megnyerte az első és második világháborút. Hozzátenném még, hogy Mária országa, illetve, hogy sámándobok, szóljatok!

Hócipő: Konkrétabban?

Magyar Ember: Én, és D. Irén élettársam, azért mentünk a Fővárosi Önkormányzatba, hogy megtudjuk, magyar embereket is kiszolgálnak-e. Irént előre küldtem, mondtam neki, hogy fedezlek, és akkor ő bement, és a szemébe kérdezte a horvát-nyaralós, maoista főpolgármesternek, hogy banán van? - az meg mondta, hogy takarodjatok innen, mert mi magyar embereket nem szolgálunk ki, és akkor is lebontjuk a turul-szobrot, ha Novák Előd Batman-jelmezben hintázik rajta minden éjjel. Márpedig nekünk a turul-szobor azt jelképezi, hogy magyarok vagyunk, azért is van rajtam a kokárda, és még fel is írtam egy cetlire, hogy reggelente elolvassam, mert amíg nem volt turul-szobor a XII. kerületben, addig gyakran portugálnak képzeltem magam, és csak estére jöttem rá, hogy magyar vagyok.

Hócipő: De nem lenne elegendő esetleg, ha minden reggel elővenné a személyi igazolványát, és megnézné benne az állampolgársága rovatot?

Magyar Ember: Az ki van zárva, mert nem tudom.

Para-Kovács Imre

wretzky írta...

Pki egy féreg.

wretzky írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Névtelen írta...

öregszik a csákó, marad a Hócipő és a Népszabó a lakástörlesztésre

Névtelen írta...

Parába kár beleszállni

Névtelen írta...

elég büntetés önmagának lennie

Névtelen írta...

kiezaparakovi?

Névtelen írta...

zsír

Névtelen írta...

Ez a para egy magyargyűlőlő nyikhaj senki macskajancsi, röviden.....

Névtelen írta...

Jó fej ez a Para...főleg amikor bakácsnak megjegyzi...de szarul írsz...