2006. június 15., csütörtök

Gödör Klub (Nemzeti Gödör)


A pusztulás képei az Erzsébet téren levő park alatt, az idetervezett Nemzeti Színház helyszínén épült földalatti komplexumnál (parkolóház, Gödör kocsma)

Omlik a burkolat, mint a homokvár.

Bár Demszky nevének hallatán reflexszerűen szitkozódni kezdünk, kénytelen-kelletlen belátjuk, hogy a Gödör pusztulásáért elsősorban nem Demszky, hanem testvéreink, panelprolik és vérmagyarok tehetnek. A talaj fellazult-összetört kőburkolatáért a trehány kivitelezés okolható (méneragasztottadoda, munkaerő, ha nem fekszik a felület, eltörik a kő és az első fagytól kilazul), de a rúgvatörő karatéművészek és a gördeszkások is alaposan amortizálták a létesítményt. Tessék megbámulni, hogyan pusztul a főváros kezelésében a néhány éve épült Gödör (klub, parkolóház, park), oszt sírni.



P.s.: a Gödör közvetlen szomszédságában levő és gyönyörűen felújított-rekonstruált Erzsébet-téri park is megér egy misét. Egész nyáron állt a meló, mert Demszky jól felfogott önérdekből közvetlenül a választásokra időzítette az átadást, hogy aztán a sajtó előtt önfényezhesse magát a műszakilag még félkész park megnyitóján (pl. az öntözőrendszer még nem működött, oszt utólag hervadásnak indultak a frissen telepített növények, stb.).

Nincsenek megjegyzések: