2006. június 7., szerda

Homárkísérletek Viagrával


Örömteli, ha az embör ismeretlenektõl kap emilt, de némelyik bizony szorongást generál bennünk. Itt vannak például ezek a fránya pénisznagyobbítók mindenféle neves orvosi rendelõktõl, mint pl. a pills87buyit@frgyyyy.com, akik hótbiztos megoldásokat ajánlanak, hatalmas árengedménnyel. A nigériai levelezõpartnerekkel is jóban vagyunk, most éppen egy hercegnõ ajánlotta fel a testi-lelki barátságát, ha némi készpénz befektetésével visszaszerezzük apja vagyonát, hogy osztozkodjunk rajta. Ez nagyon reményteli ügyletnek tûnik, úgyhogy amint meglesz a della, felcuccoljuk a Homárt, oszt évekig Honoluluból tudósítjuk kedves olvasóinkat mindenféle nonstop tömegszexbulikról. A Viagranepperek és hasonszõrû társai viszont elgondolkodtattak (lásd a kilátásba helyezett gruppenpartikat). Úgy érezzük, még szükségünk lehet rá, ezért egy ismerõsünk révén szert tettünk a tablettára. Hát igen, tizenvalahánymillió felhasználó után a Homár halálmegvetõ bátorsággal úgy döntött, hogy az Önök kedvéért teszteli a Viagrát. Mindent az Olvasókért, végül is milyen bajunk lehetne?


A mellékelt tájékoztató szerint lehetséges mellékhatások között max. a hirtelen halál fordulhat elõ, de az álló faszra vágyó férfiemberek millióinál ennek a kockázatnak nem volt visszatartó ereje. Tehát lenyeltük a kis kéket, majd a tájékozató által ajánlott fél óra elteltével nekiláttunk a mit sem sejtõ Nõnek, akinek a neve most nem fontos.

És mûködik, kedves Olvasók, mûködik. Bár ezidáig sem volt okuk panaszra, (kéthektáros arcunkat rendszeresen szappanozzuk, hogy beférjen az ajtón, sõt komolyan tervezzük, hogy felvesszük a Hölgyek Öröme mûvésznevet), de most olyannyira megdobtuk amúgy is legendás teljesítményünket, olyan frenetikus volt a hatás, hogy a sikoltozó hölgy a 10 perc magasságában hirtelen elhallgatott és megkérdezte tõlünk: - Mondd, mit vettél te be? - Miiiih, mihvan, mihtaharsz, höh, höh, mibõl gondolod?!! - Mert ezidáig csak három percig bírtad.

Lebukás, de sebaj. Néhány csodálatos óra elteltével (a kimeríthetetlen municiótartalékokkal ellátott Kalasnyikovnak is lekonyul a csöve a folyamatos tüzeléstõl), súlyos izomlázzal a tagjainkban lemostuk a bútorzatot, a falakat meg a mennyezetet, majd az igen elégedett nõszemély elbaktatott azzal az ígérettel, hogy holnap hoz utánpótlást. És ezt vehetem fenyegetésnek.(homar.hu)

Nincsenek megjegyzések: