2006. június 8., csütörtök

Re: Tudatmódosítás flash-animációval


Kedves Homáristák, rejtélyes nemtudjukmi pusztít a hazai számításbuzi iparban, aminek egyik lehetséges oka a túlzott elesdéfogyasztás lehet. Fogvacogva reméljük, hogy neten keresztül nem ragályos. Homár proudly presents a második beborult számtech boltot, ami a ragály-elméletünk újabb bizonyítéka. Nagyonszépentövig köszönjük a linket, amelyet egy computergalaxy nevû olvasónk vágott a kommentárokba.

…már Batmanben sem bízhatunk, világrepeszek száguldanak mindenfelé, bealkonyodott a denevéreknek, a denevéreknek, a denevéreknek, már csak a ritmus ragasztja össze a hipotalamuszt, valamint a katapult sem megoldás, de az legalább látványos problémamegoldó, és, sõt én már régóta rájöttem, hogy a kolléga az éjszaka folyamán az eszét vesztette, de leginkább az aggasztott, hogy én is.

hülülülü, dalalaj, ülülülü, dalalaj, letéptem egy vihogó világot, végezetül a villamosított hernyók nyálkás bõrén megcsillantak a hajnal sugarai ás mindenki álomba sírta magát…(egy ismeretlen Hajnóczy apokrifból)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

A vízválasztó.


A Vízválasztó Hete 1969 júliusában volt.A számítógép-szakemberek világszerte tudták, hogy el fog jönni. 1969 júliusában következett be. Ez volt az a pillanat, amikor a világ összes számítógépének adatfeldolgozó teljesítménye meghaladta a világon létező emberi agyak adatfeldolgozó teljesítményét. A számítógépek több adatot képesek befogadni és tárolni, mint három és fél milliárd emberi agy.