2006. október 3., kedd

Free Hug (videó)

Ingyenes Ölelés

Stressz- és frusztrációcsökkentő akció a Belvárosban: a Teljesen Ingyenesen Osztogatott Ölelés. Száz százalékosan környezetbarát alapanyagokból készült termék, kedvező mentális hatását orvosi vizsgálatok igazolják. Mindennap öleljen meg Ön is egy rendőrt vagy egy utcai harcost, és meglátja, szebb lesz a világ :-DDD Ahogy Téerel cimborám kimondta a tutifrankó, falvédőtömörségű életvezetési tanácsot, a hetedik sör magasságában megvilágosodván: több szeretet, kevesebb indulat.

"Too often we underestimate the power of a touch, a smile, a kind word, a listening ear, an honest compliment, or the smallest act of caring, all of which have the potential to turn a life around."
- Leo Buscaglia





rokonlelkek: http://www.free-hugs.com/welcome.shtml

RTL klub a ringben:

"A frontvonalak rögzülni látszanak, az egyik oldalon 11 ember egy másfél hónapja pöpec módon megvágott videóban. Plusz egy kamerás rajongó által feltöltött klip, ami szintén az ő oldalukon esik latba. Ők a Mozzanat, első akciójuk volt ez az ingyen ölelés. A másik oldalon az RTLKlub nevű Lépegető eszkavátor, aki ha fingik, az is igaz. Sajnos ez esetben kilóg a lóláb, de mivel övék a csatorna, övék az igazság kimondásának monopóliuma is. Kár, hogy nem néztek utána a dolgoknak rendesen, akkor nem tüntetnék fel a dolgokat hamis színben. A minimum volna egy helyreigazítás!

"Az RTL Klub Híradójának novemebr 25-i adásában valótlanul állítottuk, hogy tudósításunk szereplői voltak az elsők, akik Magyarországra hozták az Ingyen Ölelés elnevezésű mozgalmat. Valójában felvételeink előtt egy hónappal már egy maroknyi (markolónyi) magyar véghezvittek egy ilyen akciót, és nyilvánosságra is hozták dokumentációjukat. Az érintettektől ez úton is elnézést kérünk'"

Nincsenek megjegyzések: