2006. október 3., kedd

Tudta Ön, hogy az 1516-os német tisztasági törvény meghozataláig némely sörbe beléndeket kevertek a szorgos sörfõzök? Csupán azért említjük ezt a drogtörténeti érdekességet, mert komoly szakértõi vita dúl köreinkben az alant látható bárányfej kiötlõjének kábítószerfogyasztási szokásairól és többek között az elõbb említett lehetõség is felmerült.
Mi nem mozgunk otthonosan a kínai drogfogyasztás témakörében, ezáltal teljes illetéktelenséget jelentünk be a vitában való részvételre, azonban a magyar realitásokat figyelembe véve mindenesetre valószínûsíthetõ, hogy a gyerekének ezt a zenélõ és szemforgató ízéfejet megvásárló magyar vásárlót valahol a metillel turbózott kannásbor és a Monika-show fogyasztói között kell keresnünk.
Tudta Ön, hogy az 1516-os német tisztasági törvény meghozataláig némely sörbe beléndeket kevertek a szorgos sörfõzök? Csupán azért említjük ezt a drogtörténeti érdekességet, mert komoly szakértõi vita dúl köreinkben az alant látható bárányfej kiötlõjének kábítószerfogyasztási szokásairól és többek között az elõbb említett lehetõség is felmerült.Mi nem mozgunk otthonosan a kínai drogfogyasztás témakörében, ezáltal teljes illetéktelenséget jelentünk be a vitában való részvételre, azonban a magyar realitásokat figyelembe véve mindenesetre valószínûsíthetõ, hogy a gyerekének ezt a zenélõ és szemforgató ízéfejet megvásárló magyar vásárlót valahol a metillel turbózott kannásbor és a Monika-show fogyasztói között kell keresnünk...............................

acid trippy trippin tripping hot weird visuals visualizations creepy melting
SMILE blotter bélyeg LSD lizergsav-dietilamid flashback pszichedelikus lecsó,
trinyó hallucinogén trip trinyó trikó lecsó nyalóka bélyeg plakát lap papír sav
rebound pszichostimuláns gabberhouse candyflipping LSD DMT Meszkalin Peytol
PszilocibinLSD cannabis-származékok cannabis meszkalin pszilocibin DMT
dimetil-triptamin DOM dimetoxi-metilamfetamin szerves oldószerek és PCP
phenciklidin marihuána fű marcsi spagó spagesz spangli zöld zöldség gandzsa pipa
zé joint gyep hamp mahorka Mary Janehasis haska csoki csarasz.


.

Nincsenek megjegyzések: