2007. március 14., szerda

Menórajavítás Costa Ricán


A Homár Costa Ricán portyázó ügynökei küldték ezt a fotót, azzal a kéréssel kiegészítve, hogy haladéktalanul küldjünk el nekik a menórában levõ mozgó-kopó alkatrészek, valamint a valószínû meghibásodások okait tartalmazó listát. Merthogy ezidáig csupa strapabíró menórával találkoztak és szeretnék tudni, hogy merre tart a menórafejlesztés mostanában. Válaszunk megérkezéséig rummal oldják a kérdés okozta stresszt ésatöbbi.

Szakértelem hiányában haladéktalanul továbbítottuk a kérést T2-nek, aki egy kiköpött Seres László, de jó fej, továbbá szaktekintélynek számít vallási kérdésekben, mert egy háromnapos ivászat tetõpontján ünnepélyes ígéretet tett a rabbiképzõ elvégzésére. Persze késõbb kijózanodott és az ígéretet könyörületesen elfelejtettük.

Ez a válasz érkezett: 1. Kedves barátom, te totálhülye. Bár ez utóbbi jelzõt dicséretként fogod fel, mondván, hogy rengeteg munkád fekszik a jelenlegi elmeállapot elérésében. 2. Szerintem a menórának a porlasztója és sebváltója hajlamos a meghibásodásra, valamint a japán elektronika sem szuperál tökéletesen. De ezt veheted viccnek. 3. Ha a szemeidet látásra használnád, elolvashattad volna az üzlet nevét: talabarteria (= lószerszámjavítás). 4. Ne kérdezd, hogy mi köze a menórának a lószerszámjavításhoz, mert egy kiéhezett Szabó Albertekkel tömött verembe löklek.

Ebben maradtunk.

(homar.hu)

Nincsenek megjegyzések: