2007. július 29., vasárnap

Éljen Trianon! (Vicceskedő topik az iwiw-ről)

Váradi Zsolt az iwiw nevében:

Arra jutottunk, hogy az Ifjúkorunk legszebb Trianonja topik nem másik nép, népcsoport, nemzet ellen jött létre, hanem a topik létrehozója saját országával szember gyakorol önkritikát. Így, a topik nem ütközik sem a felhasználási feltételeinkbe, sem egyéb jogszabályokba. A topik törlésével a topik létrehozóját a szabad véleménynyilvánítás jogától fosztanánk meg.

Köszönet az iwiw tulajdonosának és személyesen Váradi Zsoltnak, hogy ezt a topikot nem törölte. Én is a korlátlan szólásszabadság híve vók, szóval puszi a homlokotokra, véreim, fegyvertársaim, magyarok! Csak reménykedni lehet, hogy a szólásszabadság és a precendensértékű topikengedély jegyében nem csak a magyariak basztatása lesz a jövőben megengedett az iwiw fórumain és a rohadt nácik nem fognak kettős mércéről nyavalyogni, ha cigányozni meg zsidózni, esetleg szimplán provokálni támad úri passziójuk...

Következzék a topikindító:
Mindig elöntenek a meghatottság könnyei, ha Trianonra gondolok. Eszembe jutnak gyermekkorom meghitt, rózsaszín álmos Trianon-zsúrjai, a kedvesen sípoló Clemenceau-babák, a Horthy ellentengernagynak öltözött vicces bohócok, amint fehér hintalovon grimaszolva integetnek. Ahogy bájosan selypítve gajdoltuk a Székely himnuszt vagy lobogót varrtunk a Magyar Királyi Hadiflotta zászlósnaszádjára, mindig a hasunkat fogtuk a nevetéstől. Trianonkor sosem vettük el egymás játékkatonáit, tankjait, sosem zsidóztunk, mocskos szerbeztünk, szőröstalpú oláhoztunk. Trianon a történelmi igazságtétel ünnepe, a megbékélést, az összefogást, egymás elfogadását jelentette, egy napot, amikor mindenki ünnepel s a farkas és a bárány édesdeden játszik papás-mamást a takaró alatt. Trianonkor mind mosolygunk, s a világ visszamosolyog reánk.

Azóta felnőttem, de június 4-én még ma is nagyot dobban a szívem. Sokat gondolkodtam rajta, miként lehetne méltón megszentelni ezt a napot, míg végül az idén, 2007-ben...

*
Mottó:

"tedd a magyarságod
magyarságomra
mintha magyarságod
magyarságom volna"
tucker jim

"ez egy 87 éves ország, mej állandóan szopatni akarja a szomszédait, de szerencsére nem sikerül neki. ijenkor nyivákol, hogy el van nyomva, hogy 'ezeréve szenved', pedig csak 87 éves, és fojton ő szopatna. ne dőjjetek be neki, ez egy geci ország, de majd eccer rájön, hogy trianon csak az ő fejében létezik, akkor felébred. és akkor végre a kárpát-medencében is véget ér a második világháború."
ł {somogyipéter)

"Hihetetlen ez az indulatoktól tobzódó szellemi maszturbáció, mely hermeneutikailag totális zűrzavar."
Andrási Zoltán [gyantaszűz]

*

Olvasnivaló:
iwiw.hu/pages/forum/topic.jsp?messageID=15773747#message15773747

Az ajánlott cikkek, posztok sora természetesen folyamatosan bővülni fog.

*
A Gépház állásfoglalása a topikról:
iwiw.hu/pages/forum/topic.jsp?messageID=15232689#message15232689

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

kettős mérce

Névtelen írta...

qurvaanyját az iwiw nevű komcsi és libsi trágyadombnak

Névtelen írta...

Kedves Váradi Zsolt, megbeszéltük az ügyet a dobermanommal.

Névtelen írta...

metéltfasz bibsik moderálják az iwiwet

Névtelen írta...

Te egy faszopó vagy,
Mit mocskolod a szent-korona országát

Névtelen írta...

van bent igazság. nem is kicsi