2006. június 21., szerda

Üdvözöljük hazánkban Bush elnököt!

Üdvözöljük a hazánkba látogató George W. Bush amerikai elnököt, a béke bajnokát, a demokrácia lánglelkû védelmezõjét és legnagyobb exportõrét széles e sártekén, valamint hosszas éljenzzük az örök és megbonthatatlan amerikai-magyar barátságot. Éljen március 15, a nevezetes szovjetellenes fölkelés és szabadságharc, valamint külön köszönet az akkoriban nyújtott amerikai segítségért. A nevezetes látogatás alkalmából mi is lelkesen tolongunk a Fontos Ember ööö… hátánál, és optimistán várjuk, hátha a számunkra is lepottyan valami zsíros iraki újraépítési meló, néhány gallon potyaolaj, esetleg egy amerikai vízum. A szabadság iránti elkötelezettségünk és az Elnök Úr iránt érzett heveny rajongásunk bizonyítására most tanácsokkal szeretnénk segíteni politikailag helyes molinók készítésére a város útjain felsorakozó lelkes magyaroknak.

Információszerzés céljából ellátogattunk a Cafepress oldalra, ahol az önmagukat Bush-pártinak és jobbosnak tekintõ lelkeket és pénztárcájukat több ezer fajta póló, táska, maci, díszpohár, kitûzõk, hûtõmágnes, matrica stb. bizbasz várja.

A bõség zavarával küszködve elõször is kiszûrtük a lehetõségek 80 százalékát, mert: 1. magyar környezetben a bõséges liberális-anyázás (fuck, suck, makes me sick, mental disorder stb.) kínos perceket okozna a hazai, (tudjuk, mert helyesen gondolkodunk) nem amerikai értelemben vett liberálisoknak. 2. a komcsizás az életüket a szabadság és a KGB elleni küzdelemnek szentelõ posztízéknek okozna kényelmetlenséget. 3. a sommás "liberals are communists" végképpen rossz, tiszta libsizés. 4. a buzizás és az antifeminista höbörgés csak baráti körben ér. 5. az iszlámellenes rasszizmus csak szaudi focisták esetében humoros.

Hosszas seggvakarás után sikerült 6 darab molinótervet összeválogatni, festékpisztolyra fel:

1. I love Jesus, the good old USA, and George Bush, because they love Us. (Szeretem Jézust, az jó öreg Egyesült Államokat, George Busht, mert õk szeretnek minket). És a nénikéjét annak, aki szerint ez lenni asszociációs meggyõzés.




2. Stop global whining (Le a globális nyafogással. Szójáték: stop global warming, állítsuk meg a globális felmelegedést). Ezzel biztosan belopjuk magunkat Bush és az energialobbi szíve csücskébe. Elõször: nincs is globális felmelegedés. Másodszor: a kiotói jegyzõkönyv aláírása a szabadság és a demokrácia elleni merénylet lenne.



3. I love Gitmo (Szeretem Guantanamot). A magyar nép nemet mond a szabadság ellenségeinek rémhírterjesztéseire, sõt szívesen töltené rendes nyári szabadságát Guantanamon.





4. Moore is a big fat liar. Moore egy kövér hazudozó. Szerintünk is kövér.





5. First Iraq, then France. (Elõször Irak, utána Franciaország). Végre törleszthetnénk Trianonért és a rohadt nehéz francia nyelvórákért.





6. I love Halliburton. Nem árt Dick Cheney alelnöknek is benyalni, hátha egy terrorista-szélsõséges-szabadságharcos pontot tesz Bushra.

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Arra a következtetésre jutottam, hogy saját megítélésem a magam motivációiról többnyire puszta mítosz. Nem tudom, mit miért teszek."

J. B. S. HALDANE

Névtelen írta...

"A vadon leigázza a telepest."

FREDERICK JACKSON TURNER

Névtelen írta...

azt írja Fodor Gábor honlapjának fejlécében:

erős, önálló, demokratikus SZDSZ
Korszerű és gyakorlatias liberalizmus

Névtelen írta...

"Korszerű és gyakorlatias liberalizmus":

beszótá', geccó?!!!! Há rádküldöm a Gergényit, oszt megnézheted magad! Rohadt náci!

Névtelen írta...

fogd a pénzt és kuss

Névtelen írta...

FA: Akit skizofrénnek neveznek ki, leggyakrabban egy rettenetesen megijedt, dühös, elszigetelt ember, akit mindenki cserbenhagyott. Őrült az, aki elvesztette a kapcsolatot a valósággal. Például Bush, Sztálin vagy Hitler. Azok az igazán veszélyes őrültek, akik hatalomra tettek szert.

Névtelen írta...

Vádat emeltek a Blackwater emberei ellen
Először fordult elő, hogy vádat emeltek Irakban fegyveres szolgálatot teljesítő magáncég emberei ellen. Az amerikai igazságügyi tárca hétfőn emelt vádat a Blackwater testőrei ellen.
http://index.hu/politika/kulfold/blckwtr1789/

A biztonsági cégek évekig ellenőrzés nélkül működtek Irakban. Az iraki hatóságok nem voltak jogosultak eljárni ellenük és sokáig az amerikai igazságszolgáltatás sem reagált ez ellenük tett panaszokra. 2007. októbere óta van jogi lehetőség az ilyen cégek emberei ellen Amerikában vádat emelni, akkor is, ha a feltételezett bűncselekményt nem az USA területén követték el.

Névtelen írta...

bátor