2007. február 14., szerda

Etap Hotel (teszt)

Cenzúrázzák Csáp Gézát is...


Az Accors Hotels fapados vállalkozása az Etap Hotels, a mezítlábas turisták menedéke. A főként Európában terjeszkedő lánc (nálunk Törökbálinton vannak jelen) alacsony árai minimalista szolgáltatásokkal párosulnak, hasonlóan a fapados légitársaságokéhoz. Akinek csupán az a fontos, hogy viszonylag olcsón (30-40 euró között) egy viszonylag tiszta helyen átvészelje az éjszakát, azoknak barátsággal ajánljuk. Többnyire külvárosi telkeken épültek az újabb Etapok, a festői panoráma nem tartozik a szállodalánc erősségei közé. Nekünk életre szóló élményt jelentett würzburgban a Helmuth Küchentechnik áruház, holdfény, csillagok, romantika, valamint a nürnbergi autópálya andalító zsongását is kellemesnek fogják találni az Üllői vagy a Soroksári út mellett lakó pesti polgártársak.


Az egymásra kísértetiesen hasonlító egyenszállodák tusolóval (műanyag kabin), háromágyas szobával (emeletes megoldás, franciaágy 2 felnőttnek + egy emelet a gyerekre tervezve), kóddal nyíló zárakkal és kábeltévével (nemzetközi csatornakínálat, sajnálatosan pornóadó nélkül) vannak felszerelve. A költségminimalizálás jegyében recepció sincsen a teljes nap folyamán, a szállodák éjszakára bezárnak. Reggelit viszonylag olcsón lehet rendelni, svédasztalos változatban bőséges kajaválaszték, kispályás ká-európaiak itt egész napra feltankolhatnak.


Az pénzbedobálós internethasználat kifejezetten drága, ráadásul az ifjúság tündéri ártatlanságának megóvása érdekében olyannyira ultrabrutál tartalomszűrővel csapták agyon, hogy nekünk még az Index hírhedt analfisting blogját, a Csáp Gézát sem sikerült megtekinteni. Scheisse.

P.s.1:Legközelebb a mexikói Hilton és Sheraton helyi specialitásairól regélünk, stay in touch, yuppie.

P.s.2: vizsgálódásaink szerint etapék a honlapjuk tele van elavult, 2006-os információval (pl. szállodamegnyitók beharangozója, a jelek szerint az informatikusuk is low budget.



Nincsenek megjegyzések: