2007. augusztus 7., kedd

Photoshoptól bűzlik a Lengyel Zoltán fideszes képviselő lejáratására összevágott videó




Az Alagútnál közúti ellenőrzés közben egy szál fürdőgatyában a rendőrökkel megvívó országgyűlési képviselő lejáratására itt egy photoshopos montázs, ujjgyakorlat kezdő számítógépes grafikusoknak. A négy darab képet a YMCA (Young Men's Christian Association) indulójának felhasználásával videóvá alakította egy ismeretlen, majd az indexszes videómegosztón való közzététellel (14 óra) egy időben a Pufajkás Turul megreklámozta egy savas cikkel. (2007. 08. 07., 14:15). Hehe.
Lehet röhögni, itt a nyári uborkaszezon egyik vezető álhíre. Annyi biztos az egész műbalhéból, hogy az pucérkodó ismeretlen úr román konyhabútor tulajdonosa :-D
Szerénységünk mindenesetre lelkesen dolgozik házikedvencünk, Lendvai „Umbridge” Ildikó hardcore házivideóján. Reményeljük, hogy dzisz iz dö bigining of ö bjutiful konteszt, különösebb jövőbelátás nélkül megjósolható a hasonló videók elszaporodása a neten.

frissítés 08.16
" Sáregresen ugyanis elterjedt, hogy azokon a meztelen fotókon, amik a dulakodás után pár héttel jelentek meg Lengyelről az interneten, egyértelműen beazonosítható az aktok hátteréül szolgáló lakás: a perre vitt szolgálati lakásra sok olyan helybeli ráismert, aki járt a képviselőnél vagy körzeti orvos feleségénél. "

egy régebbi photoshopos gyöngyszem:

Önmagát montírozt(att)a az április 1-ei MSZP-s nagygyűlésről készült és a gödi pártlapban megjelent fényképre Pinczehelyi Tamás a párt városi szervezetének elnöke.

link

Nincsenek megjegyzések: