2006. december 8., péntek

Kereszt a Szabadság téren (videó)

Párthus herceg, fénylátók, magyar csillagkapu, merrychristmas.
Videó, képek, nagyításhoz kattintson bele, bátran


Szabadság-téren találkoztott a Jobbik keresztjével Latyak Peti, aki némiképpen gótikusra sikeredett filmecskét vágott a témáról, másnaposságból kifolyólag. Tekintse meg a mellékelt képeket, oszt ön is megértő lesz. Egy ismeretlen magyari okkultista meglehetősen egyénien kidekorálta a keresztet, esetleg ez is Gyurcsányék és az NBH provokációja, mondjon le. Mi a hatodik sör magasságában gond nélkül támogatjuk a japán-magyar közös határ megvalósítását, de most nagyra tátottuk a szánkat a csodálkozástól.


"Közeledik Szenteste, az egy Fiú születése, a szeretet, a megbocsátás ünnepe. Én, felmenője minden parthus hercegnek, Arvisura koronás ura, Szkítia haragvó fejedelme, a hunok tündöklő napja, minden magyarok istene ítéletet mondok most felettetek.

Körültekintettem elsatnyult véremen, és az ítélet pálcája apróra töretett. Most mégis megbocsátok. Pedig nehéz az én szívem, hisz számolatlan bűneitek, egymás elleni vétkeitek, gyűlölködésitek sora. Ó, ti bűnös lelkek, ejh de sokan lennétek, kik fennakadnátok az élet nagy spamszűrőjén. Halljátok hát szavam, magyarok, gyökerim!" (Novák Tamás a Magyar Hírlapban)


Nincsenek megjegyzések: