2005. július 28., csütörtök

A meleg rendőrfőnök esete

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer 1 rendőrfőnök, aki a London nevű város Lambeth kerületében szolgált és védett. Brian Paddick névre hallgatott az istenadta, és igen népszerű volt a Sohoban, ahol a nevezetes – híres - hírhedt "The Shadow Lounge" klubnak tagjakent Elton John-t is cimborái között tudhatta. Igen, kedves, Sohoban jártas feleim, meleg volt az istenadta, nem a hagyományos lyukakban kereste a kenyeret, nade ez magánügy. A társadalom hasznos tagjaként megadta a császárnak, ami a császáré, fizette a társadalombiztosítást és egyéb dézsmákat, élhetett volna békében, barátságban ásó-kapa-nagyharangig.

Azonban történt vala, hogy barátjával való szakítás után kiöntötte lelkének tartalmát a kíváncsiaknak az urban75.com honlapon, oszt most áll a bál, Anglia, de legalábbis a sajtó csámcsog, hőzöng, stb.

Véleménye szerint a kokain és az extasy veszélytelen, kerületében nem elsődleges fontosságú ("not a priority) használóit üldözni, azonkívül az anarchia jó dolog, kóstoljátok meg. Egy ígéretes idézetet teljes egészében kiragadunk:"Ne tekintsetek minden rendőrt a korrupt kapitalista rendszer láncos kutyájának (ölebének). A kutyák időnként gazdáik ellen fordulhatnak."

Namost, konzervatívok őrjöngnek, isten-haza család. Lám, milyen rendesek voltunk vele, magunk köze emeltük a sárból, kegyesen eltekintve, hogy ánuszát milyen módon hasznosítja. Vér a vérünkből, majdnem. Erre mit tesz a hallatlan kutya? Na mit? Lazít. Befurakodott anarchista. Sohase bízzatok 1 buziban. Különben is egy erkölcsi és szakmai nulla, disszertációját a kerékbilincsekről írta.

Csak azért lett rendőrfőnök, hogy a Scotland Yard levakarhassa magáról liberálisék vádjait, már ami az állítólagos homofóbiát illeti. Többet megengedtünk neki, mint a mezei heteróknak, és most nesze, ez a hála.

Ésigytovább.

Az ügyre visszatérünk, amint Mr.Paddick is visszatér thaiföldi vakációjáról, hogy főnökeinek magyarázkodhasson.

Venceremos, győzni fogunk. Anarchia vagy halál.

(2002)

Nincsenek megjegyzések: